Persondatapolitik

Når du booker en privat feriebolig hos Vacasol kan du være sikker på, at dine personlie oplysninger er i sikre hænder. Når du booker en feriebolig har vi behov for forskellige personlige oplysninger, for at kunne gennemføre bookingen.

Hvis du har spørgsmål omkring behandlingen af dine personlige oplysninger, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til data@vacasol.dk.

Hvilke data er nødvendige?

Når du booker en privat feriebolig er vi nødt til at have en række personlige oplysninger, for at vi kan afvikle bookingen. Helt konkret har vi behov for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Email
Telefonnummer
Køn
Alder på deltagende børn

Vi skal udelukkende bruge disse personlige oplysninger for at vi kan gennemføre din booking. Oplysningerne anvendes af os og af vores samarbejdspartnere, som modtager oplysningerne i forbindelse med afviklingen af din booking. Alle vore samarbejdspartnere er forpligtet til behandle oplysningerne fortroligt og sikkert.

Alle personlige oplysninger sendes til os over en krypteret og sikret SSL linje. Alle oplysninger behandles sikkert og fortroligt i vores database.

Sletning af data

Vi gemmer dine personlige oplysninger, men du har altid mulighed for at få dem slettet. Send en mail til data@vacasol.dk hvis du ønsker at få slettet personlige oplysninger, som du tidligere har afgivet til os.

Data som sendes til Google

Vi bruger Google Analytics til at indsamle oplysninger om din anvendelse af hjemmesiden. Alle data indsamles anonymt. Vi kan altså ikke identificere enkelte brugere ud fra dem. De anvendes kun til at give os indblik i, hvordan vi kan gøre hjemmesiden bedre.

De anonymiserede oplysninger der bliver indsamlet på denne måde, bliver sendt til Google, som opbevarer dem. Blandt de data der sendes til Google, er din IP adresse. Du kan se Google’s persondatapolitik på denne side.