Privat sommerhus Sydsjælland

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt et privat sommerhus Sydsjælland hos Vacasol.
Vælg mellem 340 sommerhuse Destinationer under Sydsjælland
sommerhus sydsjælland_090-55195

Du finder nemt et dejligt sommerhus Sydsjælland her på siden

Et privat sommerhus Sydsjælland til udlejning er det perfekte udgangspunkt for de mange, dejlige oplevelser som det attraktive område byder på. På denne hjemmeside finder du det største udbud af private ferieboliger Sydsjælland, så her kan du så let som ingenting danne dig et overblik over alle mulighederne.

Læs mere om de dejlige oplevelser der venter, og om dine fordele ved at booke et sommerhus Sydsjælland til privat udlejning hos os.

Tips til ferieoplevelser

Holder I ferie i Sydsjælland, venter der jer masser af smukke og afvekslende naturoplevelser. De unikke stejle skrænter ved Stevns Klint, der er mere end 65 mio. år gamle, kalkbruddet ved Faxe, hvor det er nemt at finde fossiler, fjorde og små hyggelige havne som i Karrebæksminde - her er noget for enhver smag. Eventyrslottet Gavnø er et af Danmarks smukkeste, og slottet er åbent for besøgende. Haven er et farverigt kapitel for sig, og  Go Fly er sjov og udfordringer for hele familien i trætoppene. BonBon-Land er forlystelsesparken, man ikke kommer uden om, og Faxe Ladeplads Miniby og Park er en nostalgisk oplevelse i miniature format.

Sydsjælland er et skønt ferieområde med både smuk og afvekslende natur med mange mio. år gamle klinter og kalkbrud, store skove og bølgende marker. I Karrebæksminde kan I tage med på sejltur på den smukke fjord og se det hele fra søsiden. På havnen er der en hyggelig atmosfære, og har I ikke held med fiskestængerne, kan I købe fiskene her. I Præstø ligger endnu en skøn havn. De fredede pakhuse og den gamle toldbygning minder om gamle dage, da havnen var en travl trafikhavn. Præstø by er en idyllisk købstad med fine butikker og spændende spisesteder. 

Sydsjælland er rig på skønne ferieoplevelser. Kysterne er fyldt med gode fiskepladser og børnevenlige sandstrande, og de unikke og smukke landskaber ved Faxe Kalkbrud og Stevns Klint må bare opleves. Det er svært at tro, at man er i Danmark, når man befinder sig her. Gavnø Slot har åbnet både slottet og den fantastiske have for publikum, og højt i trætoppene, hvor nogle er mere end 150 år gamle, kan I svinge jer som Tarzan og Jane i svævebanerne.  Ved Vallø Slot går man direkte fra slotsparken over i Vallø Dyrehave, og Gisselfeld Kloster er en af landets bedst bevarede renæssanceborge.

Ferielandet i Sydsjælland går ikke ned på mangel af børnevenlige badestrande. En af de aller skønneste ligger på halvøen Feddet lidt syd for Faxe. Her arrangeres også ture på islandske heste. En anden dejlig børnevenlig badestrand ligger ved Vemmetofte, hvor campingpladsens klatreborg og hoppepude gerne må benyttes. Planlægger I en udflugt, kunne den gå til BonBon-Land eller Faxe Kalkbrud eller et af egnens smukke slotte.

Idyllisk "ø-ferie" - halvøen Enø er et fredeligt ferieområde i fjoden mellem Karrebæksminde Bug og Karrebæk Fjord. Sommerhusene ligger i øens nordlige ende, mens den østelige del er et fuglebeskyttelsesområde med bl.a. mange rovfugle og trækfugle. På Enø kan I slappe af og nyde roen og samtidig være tæt på en af Sydsjællands dejigste feriebyer. Karrebæksminde har alt, der hører ferielandet til, så det er nemt at smutte tilbage til civilisationen. Enø ligger heller ikke langt fra Gavnø, hvor slottet, parken og aktiviteter for børnene er samlet ved slottet. Går turen til BonBon-Lands forlystelser, tager det kun en halv time.

Dine fordele hos Vacasol

Privat sommerhusudlejning Sydsjælland: Det største udvalg

Hos Vacasol finder du til hver en tid det største udvalg af sommerhuse, og derfor kan du uden problemer finde et skønt sommerhus Sydsjælland privat til leje her. 24 timer i døgnet, hele året rundt. Derfor kan du i løbet af et kort øjeblik få et overblik over alle de skønne sommerhuse Sydsjælland, og nemt finde det helt rigtige sommerhus Sydsjælland privat til leje.

Privat udlejning af sommerhus Sydsjælland med prisgaranti

Alle sommerhuse som udlejes via os falder under vores prisgaranti. Det betyder helt enkelt at vi står inde for, at der ikke er ét eneste konkurrerende bureau, som udlejer dit foretrukne sommerhus Sydsjælland privat til en pris, som er billigere end den, du finder hos os.

Skulle der mod alle forventninger alligevel opstå en smutter i vores priskontrol, godtgør vi dig hele differencen. Summen indsættes direkte på din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos os får du ikke blot det største udvalg af private sommerhuse Sydsjælland til udlejning, men også professionel service. Hvis uheldet er ude, kan du altid rette henvendelse til vores lokale partner, som er klar til at hjælpe dig. Det er privat sommerhusudlejning sommerhus Sydsjælland med tryghed og sikkerhed.

Book en privat sommerhus Sydsjælland hos Vacasol!

Du kan booke dit foretrukne sommerhus Sydsjælland til privat udlejning direkte her fra hjemmesiden. Hvis der skulle være spørgsmål i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Sydsjælland, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Vi hjælper gerne med at finde svar på dine spørgsmål i forbindelse med privat udlejning af et sommerhus Sydsjælland. Privat sommerhusudlejning Sydsjælland har kort sagt aldrig været så enkelt.

Vi ønsker dig og din familie en skøn ferie i det private sommerhus Sydsjælland I har valgt.

Vælg mellem 340 sommerhuse