Privat sommerhus Slettestrand

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt et privat sommerhus Slettestrand hos Vacasol.
Vælg mellem 90 sommerhuse Destinationer under Slettestrand
Sommerhus Slettestrand_049-1041

Du finder nemt et dejligt sommerhus Slettestrand her på siden

Når du vælger et privat sommerhus Slettestrand til udlejning som udgangspunkt for din ferie, får du nem adgang til uforglemmelige oplevelser. På denne portal finder du den største samling af private sommerhuse Slettestrand på én portal, så du kan uden problemer finde nøjagtig det private sommerhus Slettestrand til leje, du kunne tænke dig.

Læs mere om de uforglemmelige ferieoplevelser der venter, og om fordelene ved at leje et sommerhus Slettestrand til privat udlejning på dette website.

Tips til området

Naturen ved Slettestrand er en af de smukkeste og mest varierede i Danmark. Plantager og skove, skrænter og hede, strand og klitter. Oplev landets eneste fuglefjeld og Nordeuropas største fuglereservat. Området er ideelt til cykel- og rideture, og den brede sandstrand har det Blå Flag som kvalitetsstempel af badevand og strandforhold. Stranden er bilfri, men der er etableret handicapadgang til stranden, så også kørestolsbrugere og barnevogne kan komme ned til havet.

Tager I på opdagelse på cykel, kan I inden for overskuelig afstand komme forbi mange seværdigheder. Bl.a. Lyngmøllen ved Grønne Strand, en vindmølle der er tildækket af lyng, Han Herred Havbåde på selve Slettestrand og Hjortdal Dyrefarm.

Der er mange familievenlige cykelruter omkring Slettestrand, og kører I mountainbike, kan I glæde jer over, at en af Danmarks fem bedste ruter med flere sværhedsgrader og længder ligger i plantagen ved Slettestrand og Svinkløv og i Kollerup Plantage.

I den stadigt aktive fiskerby Slettestrand trækkes fiskerbådene stadigt op på stranden, når de vender hjem efter fiskeri i Vesterhavet. Den dejlige sandstrand har Det Blå Flag, og der er etableret handicapadgang helt ned til havet. Slap af med familien på stranden, gå tur i vandkanten, nyd solen mens børnene bygger sandslotte, graver kanaler og samler skaller. Nyd lyden af havet og synet af de marehalmsklædte klitter ved en af Danmarks dejligste strande.

Især de yngste børn vil elske at besøge Hjortdal Dyrefarm. Her kan de klappe og fodre de børnevante og tamme bondegårdsdyr og opleve eksotiske dyr som f.eks. kænguruer. Familiens lidt større, helt store og voksne legebørn kan glæde sig til Fårup Sommerland. Forlystelsesparken er en af Danmarks bedste med rutsjebane over og under vandet, vild og sjove udfordringer - og forlystelser til de små. Sæt en hel dag af til forlystelsesparken og husk håndklæder og tørt tøj.

Dine fordele hos Vacasol

Privat sommerhusudlejning Slettestrand: Det største udvalg

Hos Vacasol finder du til hver en tid det største udvalg af sommerhuse, og derfor kan du let finde dit sommerhus Slettestrand privat til leje hos os. 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Af den grund kan du på kort tid skaffe dig et overblik over alle de dejlige sommerhuse Slettestrand, og på ingen tid udvælge det helt rigtige sommerhus Slettestrand privat til leje.

Privat udlejning af sommerhus Slettestrand med prisgaranti

Når du bestemmer dig for at leje et privat sommerhus Slettestrand hos Vacasol, vil du naturligvis falde under vores prisgaranti. Vi garanterer at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus Slettestrand privat til en pris, som er billigere end vores.

Hvis der en sjælden gang alligevel opstår en fejl i vores kontrol af priserne hos de andre udlejningsbureauer, refunderer vi dig hele differencen i prisen. Summen vil blive indsat direkte på din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos Vacasol får du ikke alene det største udvalg af private sommerhuse Slettestrand til udlejning, men også professionel service. Skulle uheldet være ude, har du altid mulighed for at rette henvendelse til vores lokale partner, som står klar til at hjælpe dig. Det er privat sommerhusudlejning sommerhus Slettestrand med tryghed og sikkerhed.

Book en privat sommerhus Slettestrand hos Vacasol!

Du kan booke dit foretrukne sommerhus Slettestrand til privat udlejning direkte her fra portalen. Såfremt der skulle være spørgsmål i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Slettestrand, er du selvfølgelig velkommen til at rette henvendelse til os os. Vi hjælper dig gerne med at finde svar på dine spørgsmål omkring privat udlejning af et sommerhus Slettestrand. Privat sommerhusudlejning Slettestrand har kort sagt aldrig været nemmere.

Vacasol ønsker dig og din familie en uforglemmelig ferie i jeres foretrukne private sommerhus Slettestrand.

Vælg mellem 90 sommerhuse