Privat sommerhus Slagelse

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt et privat sommerhus Slagelse hos Vacasol.
Vælg mellem 208 sommerhuse Destinationer under Slagelse
sommerhus slagelse_160-F2291

Du finder nemt et dejligt sommerhus Slagelse her på siden

Med et privat sommerhus Slagelse til udlejning som udgangspunkt for din ferie, får du nem adgang til skønne oplevelser på ferien. På denne portal finder du det største udbud af private sommerhuse Slagelse på én portal, så du kan uden videre finde lige præcis det private sommerhus Slagelse til leje, du drømmer om.

Læs mere om de uforglemmelige ferieoplevelser der venter, og om dine fordele ved at leje et sommerhus Slagelse til privat udlejning på denne portal.

Tips til oplevelser i området

Sommerhusområdet ved Slagelse ligger ud til Musholm Bugt i dejlige omgivelser med høje skrænter og dejlige strande. På halvøen Reersø, ved Kongsmark og Stillinge finder I områdets dejligste og mest børnevenlige strande, og stranden neden for skrænten ved Drøsselbjerg er et godt sted at gå tur og fiske. Også på spidsen af Reersø er der gode fangstmuligheder. Har I yngre børn med på ferie, er Vanløse Fiskesø et rigtig godt sted til fisketuren. 

I smukke omgivelser ved Musholm Bugt ligger Slagelse egnens sommerhuse. I bugten findes børnevenlige fiskestrande, gode fiskepladser, smukke høje skrænter, så der er rig mulighed for udendørs aktiviteter. Slagelse er en af landets ældste byer, og her finder I både gågader og shoppingcenter. Her kan I også opleve PanzerMuseum East, der har en enestående udstilling af militærkøretøjer og aktiviteter som f.eks. skattejagt og forhindringsbane for børnene. Vikingeborgen Trelleborg er et levende museum, der giver et spændende indblik i vikingernes liv.

Fra sommerhusområdet ved Slagelse er der kun kort vej til de dejlige strande i Musholm Bugt. Bl.a. Stillinge Strand der er meget børnevenlig og egnet til klapvogne og kørestole. Der er masser af plads på stranden og mulighed for at spille beachvolley. Holder I ferie ved Slagelse, er der ikke langt til flere attraktioner. F.eks. Gerlev Legepark, hvor hele familien kan få en hyggelig og lærerig dag med historiske spil og lege. Mere historie venter jer ved Vikingeborgen Trelleborg, der er beboet i sommerhalvåret, så I kan få et indblik i, hvordan vikingerne levede.

Naturen ved Slagelse er smuk og varieret med høje skrænter, dejlige strande ved Musholm Bugt og en af Danmarks største søer, Tissø. Ved søen har en af Danmarks største vikingehaller ligget, og naturen er rig på vade- og vandfugle, som I får et fint udsyn til fra udsigtstårned ved Fugledegård. Badestrandene Stillinge Strand, Kongsmark Strand og på Reersø er ideelle for børnefamilier, der vil soppe og lege i sandet, mens stranden ved Drøsselbjerg er mest egnet til smukke gåture og fisketure for foden af skrænten.

Småvejen ved Slagelse og Musholm Bugt er velegnede til cykelture, og der er ikke langt til dejlige badestrande. Vil I shoppe, kan I med fordel gøre det i Slagelse, der er en af Danmarks ældste byer. Vil I på udflugt, kan turen f.eks. gå til Gerlev Legepark, Vikingeborgen Trelleborg eller Reersø Amerikanerbilmuseum. Der er fine fiskepladser i Musholm Bugt, ved Tude Å og Vanløse Fiskesø.

Dine fordele hos Vacasol

Privat sommerhusudlejning Slagelse: Det største udvalg

Hos os finder du til hver en tid det største udvalg af sommerhuse, og derfor kan du enkelt og sikkert finde et dejligt sommerhus Slagelse privat til leje her. Alle døgnets 24 timer, hele året rundt. Når du lejer et sommerhus Slagelse privat gennem os får du altid de fleste private sommerhuse Slagelse at vælge mellem, den laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Privat udlejning af sommerhus Slagelse med prisgaranti

Når du beslutter at leje et privat sommerhus Slagelse hos Vacasol, vil du selvfølgelig være dækket af vores prisgaranti. Vi garanterer at der ikke er ét eneste bureau, som udlejer dit foretrukne sommerhus Slagelse privat til en pris, som er lavere end vores.

Hvis der en sjælden gang alligevel opstår en fejl i vores priskontrol, udbetaler vi hele forskellen i prisen. Summen vil blive overført direkte til din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos os får du både det største udbud af private sommerhuse Slagelse til udlejning og professionel service. Hvis uheldet er ude, kan du altid rette henvendelse til vores lokale samarbejdspartner, som står klar til at hjælpe dig. Det er privat sommerhusudlejning sommerhus Slagelse med tryghed og sikkerhed.

Book en privat sommerhus Slagelse hos Vacasol!

Du kan booke dit foretrukne sommerhus Slagelse til privat udlejning direkte her fra siden. Såfremt du har spørgsmål i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Slagelse, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Vi besvarer selvfølgelig gerne dine spørgsmål omkring privat udlejning af et sommerhus Slagelse. Privat sommerhusudlejning Slagelse har helt enkelt aldrig været nemmere.

Vi ønsker dig og din familie en rigtig dejlig ferie i jeres foretrukne private sommerhus Slagelse.

Vælg mellem 208 sommerhuse