Privat sommerhus Sjælland

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt et privat sommerhus Sjælland hos Vacasol.
Vælg mellem 3.165 sommerhuse Destinationer under Sjælland
sommerhus sjælland_090-56580

Du finder nemt et dejligt sommerhus Sjælland her på siden

Et privat sommerhus Sjælland til udlejning giver nem adgang til uforglemmelige ferieoplevelser. Her på siden finder du det største udvalg af private sommerhuse Sjælland på ét website, så du kan uden videre finde lige præcis det private sommerhus Sjælland til leje, du ønsker dig.

Læs mere om de uforglemmelige oplevelser der venter, og om dine fordele ved at booke et sommerhus Sjælland til privat udlejning på denne portal.

Tips til oplevelser i området

Sjælland har rigtig mange dejlige sommerhusområder, så I har mulighed for at vælge det område, der passer til de attraktioner, I gerne vil besøge, og den type natur, I gerne vil opholde jer i. F. eks. i Nordsjælland, hvor I finder de dejligste badestrande og store skove og hele tre slotte; Kronborg, Fredensborg og Frederiksborg. Sommerland Sjælland er det sikre hit blandt børnene, og hele familien kan være med, når det gælder besøg hos ørne og andre rovfugle i Falkonergården.

Sydsjælland er et dejligt ferieområde, hvor I både kan hygge jer i små havne som Karrebæksminde, give den gas i BonBon-Land og i trækronerne ved eventyrslottet Gavnø. Ta' på fossiljagt ved Faxe Kalkbrud, hvor I ikke må gå glip af et besøg på Geomuseum Faxe. En af de allerbedste af de mange skønne badestrande er ved Feddet, hvor der også er et internationalt anerkendt fuglebeskyttelsesområde. På stranden kan I også ride på islandske heste.

Stevns er et af de aller smukkeste områder på Sjælland. Stevns Klint er helt unik. Den er opbygget af flere geologiske lag, nogle for 65 mio. siden, og klinten er optaget på UNESCOs Verdensarvsliste. Gå på fossiljagt ved Faxe Kalkbrud, besøg slottene Gisselfeld og Gavnø og den hyggelige handelsby Køge. Vil I opleve København, tager det kun ca. en time at køre dertil langs den smukke Køge Bugt. Der er kun ca. 40 km til BonBon-Land og ca. en time til Vikingemuseet i Roskilde.

Foretrækker I et roligt og naturskønt område med kort til børnevenlige badestrande, er Odsherred et godt sted. Det smukke bakkede landskab er et herligt sted at trave og cykle, og lige midt i området ligger Sommerland Sjælland med mere end 60 aktiviteter, legepladser og Sjællands største udendørs vandland. Er vejret ikke til udendørs aktiviter, er det en god ide at besøge Odsherreds Trafikmuseum.

Slagelse er en af Danmarks ældste byer og samtidig et dejligt sted at shoppe og tage på bytur. Vikingeborgen Trelleborg er et spændende og levende museum, hvor I kan få et indblik i vikingernes liv. PanzerMuseum East er Skandinaviens største privatejede museum af sin art, og ud over de interessante udstillinger kan børnene gå på skattejagt på museet. Den store  forlystelsespark BonBon-Land ligger tre kvarter herfra, og vil I til stranden, kan Stillinge og Kongsmark strande anbefales.

Dine fordele hos Vacasol

Privat sommerhusudlejning Sjælland: Det største udvalg

Hos os finder du når som helst det største udvalg af sommerhuse, og derfor kan du enkelt og sikkert finde et dejligt sommerhus Sjælland privat til leje her. Døgnet rundt, 365 dage om året. Af den grund kan du på kort tid skaffe dig et overblik over alle mulighederne, og nemt finde det helt rigtige sommerhus Sjælland privat til leje.

Privat udlejning af sommerhus Sjælland med prisgaranti

Alle sommerhuse der udlejes igennem os falder ind under vores prisgaranti. Vi garanterer at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus Sjælland privat til en pris, som er billigere end vores.

Hvis der en sjælden gang alligevel opstår en fejl i vores priskontrol, udbetaler vi dig hele prisforskellen. Summen bliver indsat direkte på din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos os får du både det største udvalg af private sommerhuse Sjælland til udlejning og professionel service. Hvis uheldet er ude, kan du altid kontakte vores stedlige partner, som er klar til at hjælpe dig. Det er privat sommerhusudlejning sommerhus Sjælland med tryghed og sikkerhed.

Book en privat sommerhus Sjælland hos Vacasol!

Du kan booke dit foretrukne sommerhus Sjælland til privat udlejning direkte her fra siden. Såfremt der skulle være spørgsmål i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Sjælland, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os. Vi besvarer gerne de spørgsmål der måtte være i forbindelse med privat udlejning af et sommerhus Sjælland. Privat sommerhusudlejning Sjælland har kort sagt aldrig været nemmere.

Vi ønsker jer en uforglemmelig ferie i det private sommerhus Sjælland I har bestemt jer for at booke.

Vælg mellem 3.165 sommerhuse