Privat sommerhus Saksild Strand

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt et privat sommerhus Saksild Strand hos Vacasol.
Vælg mellem 196 sommerhuse Destinationer under Saksild Strand
Sommerhus Saksild Strand_014-30459

Du finder nemt et dejligt sommerhus Saksild Strand her på siden

Et privat sommerhus Saksild Strand til udlejning er det perfekte udgangspunkt for de mange, dejlige ferieoplevelser som venter i det spændende ferieområde. Det er intet problem at finde frem til det rigtige private sommerhus Saksild Strand til leje hos Vacasol.

Læs mere om de uforglemmelige oplevelser der venter, og om fordelene ved at leje et sommerhus Saksild Strand til privat udlejning på dette website.

Tips til området

Saksild Strand er en af de allerbedste badestrande i Danmark. Fint sand og lavt vand, kun lave klitter, så stranden er overskuelig. Fra stranden kan man nyde udsigten over de mange sejlbåde og Tunø i det fjerne. Stranden er hyggelig og nem at komme ned på, og så er der et rigtig godt ishus få meter fra stranden.

Det Blå Flag vejrer over Saksild Strand som garant for høj badevandskvalitet og gode strandforhold. Stranden har fint sand og gode adgangsforhold, der er p-plads, toiletter og ishus ved stranden og i sommersæsonen også livreddere. Har I ikke selv cykler med, kan alle typer lejes på campingpladsen. Der er cykelstier og rolige veje i hele området og langs kysten, så der venter jer dejlige cykelture.

Holder I ferie ved Saxild Strand, og kan I lide at cykle, er Fru Møllers Mølleri i Odder et godt udflugtsmål. Her kan I købe alle slags lækkerier fra friskmalet kaffe, slagtervarer til nymalet mel og friskbagt brød, og bestiller I bord, kan I nyde stedets specialiteter i restauranten. I kan lave en udflugt ud af turen og fortsætte ind mod Odder til Økologiens Have. Her gror alle tænkelige planter, og der er aktiviteter for børnene, og haven er en stor oplevelse for hele familien.

Saksild Strand er et skønt og fredeligt sommerhusområde kun få skridt til den dejlige sandstrand og det lave badevand. Midt i sommerhusområdet ligger Danmarks ældste minigolfbane med mulighed for at få et let måltid mad og en stor vaffelis. Et rigtig hyggeligt sted som er meget populært. 

Dansk sommerland, når det er bedste, finder I ved Saksild Strand. Det hyggelige sommerhusområde, den dejlige børnevenlige strand, Danmarks ældste minigolfbane og det fristende Vaffelhus - alt sammen i et smukt og fredeligt landskab med cykelstier og små veje langs kysten. Her er masser af udflugtsmål på cykel, som kan lejes på campingpladsen, og vil I til Aarhus, er der kun 25 km. Byliv med kunstmuseet AROS, Tivoli Friheden, Moesgaard Museum, Marselisborg Dyrehave, Den Gamle By - her er mere end rigeligt af oplevelser til en hel dag.

Dine fordele hos Vacasol

Privat sommerhusudlejning Saksild Strand: Det største udvalg

Hos os finder du altid det største udvalg af sommerhuse, og derfor kan du enkelt og sikkert finde dit sommerhus Saksild Strand privat til leje hos os. 24 timer i døgnet, hele året rundt. Når du lejer et sommerhus Saksild Strand privat gennem os får du altid flest private sommerhuse Saksild Strand at vælge mellem, den laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Privat udlejning af sommerhus Saksild Strand med prisgaranti

Alle sommerhuse der udlejes via Vacasol falder under vores prisgaranti. Vi garanterer at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus Saksild Strand privat til en pris, som er billigere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en fejl i vores priskontrol, udbetaler vi hele differencen i prisen. Pengene bliver indsat direkte på din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos os får du ikke blot det største udvalg af private sommerhuse Saksild Strand til udlejning, men også professionel service. Skulle uheldet være ude, kan du altid rette henvendelse til vores stedlige samarbejdspartner, som er klar til at hjælpe. Det er privat sommerhusudlejning sommerhus Saksild Strand med tryghed og sikkerhed.

Book en privat sommerhus Saksild Strand hos Vacasol!

Du kan booke dit foretrukne sommerhus Saksild Strand til privat udlejning direkte her fra portalen. Hvis der skulle være spørgsmål vedrørende din leje af et privat sommerhus Saksild Strand, er du naturligvis meget velkommen til at rette henvendelse til os os. Vi besvarer selvfølgelig gerne de spørgsmål der måtte være i forbindelse med privat udlejning af et sommerhus Saksild Strand. Privat sommerhusudlejning Saksild Strand har kort sagt aldrig været nemmere.

Vacasol ønsker dig og din familie en skøn ferie i jeres foretrukne private sommerhus Saksild Strand.

Vælg mellem 196 sommerhuse