Privat sommerhus Midtjylland

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt et privat sommerhus Midtjylland hos Vacasol.
Vælg mellem 537 sommerhuse Destinationer under Midtjylland
Sommerhus Midtjylland_121-60-0323

Du finder nemt et dejligt sommerhus Midtjylland her på siden

Et privat sommerhus Midtjylland til udlejning giver nem adgang til uforglemmelige oplevelser på ferien. Vacasol tilbyder det største udvalg af private ferieboliger Midtjylland, så her kan du på en nem måde danne dig et overblik over mulighederne.

Læs mere om de dejlige oplevelser der venter, og om dine fordele ved at leje et sommerhus Midtjylland til privat udlejning hos os.

Tips til oplevelser i området

Midtjylland er rigt på skønne ferieområder og spændende oplevelser. Vælger I at holde ferie ved Silkeborg, byder skove, søer og Gudenåen på skønne naturoplevelser og aktiviteter. F.eks. Mountainbike ruterne i det kuperede terræn ved Bryrup. Søhøjlandet i Silkeborg tilbyder oplevelser til hest, på golfbanen, på ski og tohjul eller med badetøj. Silkeborgsøerne og Gudenåen er oplagte til kanosejlads eller en tur med hjuldamper til Himmelbjerget, og Silkeborg er verdenskendt for kunst og kultur bl.a. pga. Asger Jorn.

Holder I ferie omkring Herning, er I midt i kunstens og kulturens centrum. Kunstmuseerne HEART og Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum er blot to af de spændende attraktioner i bydelen Birk Centerpark. Lige uden for byen ligger dyreparken Løvbakkerne, hvor stierne er asfalterede, så også kørestolsbruger og børn i klapvogne kan opleve dådyrene. Brunkulslejrene ved Søby er et stykke unik danmarkshistorie, og Jyllands Park Zoo i Haunstrup er et paradis for store og små. Herning er også et shoppingmekka med en nyrenoveret gågade og herningCentrets mere end 80 butikker og spisesteder.

Billund er en sikker vinder, hvis I har børn med på ferie. Her ligger LEGOLAND og LaLandia og kun en smuttur herfra Givskud Zoo, hvor safarituren går blandt savannens vilde dyr og ind i løvernes territorium. Her kan I også opleve dinosaurparken, der har mere end 40 dyr i naturlig størrelse. Heldigvis er de ikke så farlige, som de ser ud til.

Har I cykler med på ferie, venter jer mange skønne oplever i Midtjylland. F.eks. mountainbike ruter af forskellige sværhedsgrader i Bryrup, Trehøje bakker, skovene omkring Himmelbjerget og vejene gennem det unikke Søby Brunkulslejre. Familiens vovehalse kan booke et tandemsspring med falskærm på Herning Flyveplads, kunstelskere bør besøge museerne i Birk Centerpark i Herning og Asger Jorn museet i Silkeborg. Børnene vil elske LEGOLAND og LaLandia i Billund, Givskud Zoo og Jyllands Park Zoo i Haunstrup.

Uanset hvor i Midtjylland I holder ferie, er I ikke langt fra skønne søer og åer, hvor I kan sejle i kano, skove og hede med dejlige cykelture, kunstmuseerne i Herning og Silkeborg, dyreparker og LEGOLAND. Midtjylland er også rig på historie, bl.a. brunkulslejrene i Søby. Skal shoppinggenet luftes, er der altid godt vejr i herningCentrets mere end 80 butikker og spise steder. De hyggelige gågader i Herning og Silkeborg byder også på spændende butikker og hyggelige oplevelser.

Der venter jer en skøn dag i Jyllands Park Zoo, hvor I kan opleve mere end 350 dyr fordelt på over 70 arter. Fra tapirer til løver og aber. Vær med når søbjørnene og pingvinerne fodres, og har I lyst, kan I prøve at holde den store pytonslange. Leg med gederne og på de mange legepladser, sejl en tur i bådene på den lille sø eller ta' en tur med toget rundt i parken.

Dine fordele hos Vacasol

Privat sommerhusudlejning Midtjylland: Det største udvalg

Hos os finder du når som helst det største udvalg af sommerhuse, og derfor kan du let finde et skønt sommerhus Midtjylland privat til leje hos os. Alle døgnets 24 timer, 365 dage om året. Det skaber overblik over dine muligheder og sparer dig tid og besvær, at du kan se så mange private sommerhuse på denne ene side.

Privat udlejning af sommerhus Midtjylland med prisgaranti

Uanset hvilket privat sommerhus Midtjylland til udlejning du beslutter dig for, er du selvfølgelig dækket af Vacasols prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus Midtjylland privat til en billigere pris end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en fejl i vores priskontrol, godtgør vi dig hele prisforskellen. Summen bliver overført direkte til din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos os får du ikke kun det største udvalg af private sommerhuse Midtjylland til udlejning, men også professionel service. Hvis uheldet er ude, kan du altid henvende dig til vores stedlige samarbejdspartner, som står klar til at hjælpe dig. Det er privat sommerhusudlejning sommerhus Midtjylland med tryghed og sikkerhed.

Book en privat sommerhus Midtjylland hos Vacasol!

Du kan booke dit foretrukne sommerhus Midtjylland til privat udlejning direkte her fra hjemmesiden. Såfremt der skulle være spørgsmål i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Midtjylland, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Vi besvarer selvfølgelig gerne de spørgsmål der måtte være opstået vedrørende privat udlejning af et sommerhus Midtjylland. Privat sommerhusudlejning Midtjylland har helt enkelt aldrig været så enkelt.

Vi ønsker dig og din familie en rigtig dejlig ferie i jeres foretrukne private sommerhus Midtjylland.

Vælg mellem 537 sommerhuse