Privat sommerhus Lolland

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt et privat sommerhus Lolland hos Vacasol.
Vælg mellem 403 sommerhuse Destinationer under Lolland
sommerhus lolland_121-80-2073

Du finder nemt et dejligt sommerhus Lolland her på siden

Et privat sommerhus Lolland til udlejning er det helt rigtige udgangspunkt for de mange, dejlige ferieoplevelser som venter i det attraktive ferieområde. På denne side finder du det største udbud af private sommerhuse Lolland på ét sted, så du kan uden problemer finde præcis det private sommerhus Lolland til leje, du kunne tænke dig.

Læs mere om de uforglemmelige ferieoplevelser der venter, og om dine fordele ved at leje et sommerhus Lolland til privat udlejning hos os.

Tips til oplevelser i området

Lolland er et skønt ferieområde med masser af dejlige badestrande og spændende attraktioner. Her er noget for hele familien. Middelaldercentret i Nykøbing Falster, LaLandia i Rødby, Danmarks SukkerMuseum i Nakskov og Knuthenborg Safaripark. Oven i alle disse dejlige oplevelser, er naturen en oplevelse i sig selv.

Holder I ferie på Lolland, kommer I ikke til at mangle udflugtsmål. På Middelaldercentret i Nykøbing Falster tager I tilbage i tiden. Om sommeren afholdes der ridderturnering, og har en stor udstilling af våben, både, huse og værksteder. Knuthenborg Safaripark er en dejlig dyrepark med mere end 70 dyrearter. Safariparken er den største i Nordeuropa. I kører rundt blandt dyrene, der kan finde på at komme rigtig tæt på. Parken har også en fin legeplads. I Nakskov kan I besøge Danmarks SukkerMuseum, og lidt syd for byen den botaniske have, Peter Hansens's have.

På Lolland kan I tage på tur med Danmarks ældste veteranbane og nogle af de ældste tog i Danmark. Stå på toget i Maribo, og nyd turen gennem Knuthenborgs skove og udsigten over Smålandshavet. Efter et par timer er I fremme ved Bandholm Havn. Selv om toget kører for fulde damp, går det stille og roligt, og det er ren nostalgi.

Ferie på Lolland er skønne strande, dyrepark og middelalder, nostalgi på veterantogbanen, Maribo Miniby og den hollandske vindmølle fra 1896, Majbølle Mølle. Haveentusiaster kan glæde sig til at besøge Peter Hansen's Have, der er Vestlollands botaniske have og en af Nordeuropas største privatejede plantesamlinger. Dyrevenner kan se frem til skønne oplevelser med dyr i Knuthenborg Safaripark, og hele familien kan nyde afslappende dage ved vandet på en af de mange børnevenlige badestrande.

Langs kysten på Lolland ligger den ene dejlige badestrand efter den anden, og skulle vejret ikke være til strandture, kan I glæde jer over LaLandia i Rødby. Her finder I både vilde vandrutsjebaner og mere rolige og hyggelige bassiner. Sæt også en dag af til besøg i hyggelige Nakskov. Blandt de smukke gamle stræder er en af Danmarks ældste gågader. Besøg Danmarks SukkerMuseum eller tag på tur på fjorden med postbåden og nyd den smukke natur.

Dine fordele hos Vacasol

Privat sommerhusudlejning Lolland: Det største udvalg

Hos os finder du til hver en tid det største udvalg af sommerhuse, og derfor kan du enkelt og sikkert finde dit sommerhus Lolland privat til leje her på siden. Alle døgnets 24 timer, 365 dage om året. Af den årsag kan du i løbet af et øjeblik skaffe dig et overblik over alle de skønt beliggende sommerhuse Lolland, og på ingen tid finde det helt rigtige sommerhus Lolland privat til leje.

Privat udlejning af sommerhus Lolland med prisgaranti

Alle sommerhuse der udlejes gennem os falder under vores prisgaranti. Det betyder simpelthen at vi garanterer dig, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus Lolland privat til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der mod forventning alligevel forekomme en smutter i vores priskontrol, refunderer vi dig hele forskellen i prisen. Pengene bliver overført direkte til din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos os får du ikke alene det største udvalg af private sommerhuse Lolland til udlejning, men også professionel service. Skulle uheldet være ude, har du altid mulighed at henvende dig til vores stedlige samarbejdspartner, som er klar til at hjælpe dig. Det er privat sommerhusudlejning sommerhus Lolland med tryghed og sikkerhed.

Book en privat sommerhus Lolland hos Vacasol!

Du kan booke dit foretrukne sommerhus Lolland til privat udlejning direkte her fra siden. Såfremt der skulle være spørgsmål vedrørende din leje af et privat sommerhus Lolland, er du selvfølgelig altid velkommen til at henvende dig til os. Vi hjælper gerne med at finde svar på de spørgsmål du måtte have i forbindelse med privat udlejning af et sommerhus Lolland. Privat sommerhusudlejning Lolland har helt enkelt aldrig været nemmere.

Vi ønsker jer en uforglemmelig ferie i det private sommerhus Lolland I har valgt.

Vælg mellem 403 sommerhuse