Privat sommerhus Lønstrup

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt et privat sommerhus Lønstrup hos Vacasol.
Vælg mellem 731 sommerhuse Destinationer under Lønstrup
Sommerhus Lønstrup_37-076324

Du finder nemt et dejligt sommerhus Lønstrup her på siden

Med et privat sommerhus Lønstrup til udlejning får du nem adgang til skønne oplevelser på ferien. Vacasol tilbyder det største udvalg af private ferieboliger Lønstrup, så her får du nemt overblik over dine muligheder.

Læs mere om de uforglemmelige oplevelser der venter, og om fordelene ved at booke et sommerhus Lønstrup til privat udlejning på dette site.

Tips til området

Lønstrup er en hyggelige lille ferieby med en dejlig børnevenlig strand. Selv børn kan bade her, da bølgebrydere sørger for lavt og roligt vand. Som i gamle dage trækkes fiskekutterne stadigt op på stranden, og det skaber en helt særlig stemning. Den lille by har overraskende mange butikker med brugskunst og gallerier, da områdets skønhed har tiltrukket mange kunstnere. Her er rigtig hyggeligt.

Lønstrup kaldes også Kunstens By, da mange kunstnere vælger at holde ferie her. Mange slår sig også ned her fast med deres værksteder og gallerier. På Strandvejen i Lønstrup kan man bl.a. besøge glaspustere, smykkekunstnere og keramikere, mens de arbejder.

Naturen omkring Lønstrup er både smuk og barsk. Her er smukke strande, stejle klitter af sand og ler, og det gamle Rubjerg Knude Fyr kommer hastigt tættere på havet, der år for år æder flere meter af sandet under fyret. Fyret er en af områdets største attraktioner, og man frygtede, at det var et spørgsmål om få år, inden fyret var forsvundet i havet. Derfor flyttede man det i 2019 længere ind i landet. Fyret blev under en storstilet aktion sat på hjul og i løbet af få timer trillet 70 meter længere ind i landet.

Blot en halv times kørsel mod syd, finder I Fårup Sommerland, Danmarks største og vådeste vandland, og børnene elsker det. Ta' med Danmarks vildeste rutsjebane, Danmarks hurtigste trærutsjebane og Nordens eneste, hvor I kører både over og under vandet. Husk tørt tøj - det er vildt sjovt.

I Hirtshals en halv times kørsel nordpå ligger Danmarks største akvarium - Nordsøen Oceanarium. Hele 70 akvarier med mere end 6.500 fisk og havdyr og masser af sjove og lærerige aktiviteter - så I må hellere sætte en hel dag af til besøget.

Dine fordele hos Vacasol

Privat sommerhusudlejning Lønstrup: Det største udvalg

Hos Vacasol finder du når som helst det største udvalg af sommerhuse, og derfor kan du enkelt og sikkert finde dit sommerhus Lønstrup privat til leje hos os. Døgnet rundt, 365 dage om året. Når du lejer et sommerhus Lønstrup privat gennem os får du altid de fleste private sommerhuse Lønstrup at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Privat udlejning af sommerhus Lønstrup med prisgaranti

Når du vælger at leje et privat sommerhus Lønstrup hos Vacasol, vil du selvfølgelig være dækket af vores prisgaranti. Det betyder simpelthen at vi garanterer dig, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus Lønstrup privat til en pris, som er billigere end den, du finder hos os.

Skulle der alligevel opstå en fejl i vores priskontrol, godtgør vi dig hele differencen. Summen bliver overført direkte til din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos os får du ikke blot det største udvalg af private sommerhuse Lønstrup til udlejning, men også professionel service. Hvis uheldet er ude, har du altid mulighed at henvende dig til vores stedlige partner, som er klar til at hjælpe dig. Det er privat sommerhusudlejning sommerhus Lønstrup med tryghed og sikkerhed.

Book en privat sommerhus Lønstrup hos Vacasol!

Du kan booke dit foretrukne sommerhus Lønstrup til privat udlejning direkte her fra portalen. Såfremt der skulle være spørgsmål vedrørende din leje af et privat sommerhus Lønstrup, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Vi besvarer gerne de spørgsmål du måtte have i forbindelse med privat udlejning af et sommerhus Lønstrup. Privat sommerhusudlejning Lønstrup har simpelthen aldrig været nemmere.

Vi ønsker jer en skøn ferie i jeres foretrukne private sommerhus Lønstrup.

Vælg mellem 731 sommerhuse