Privat sommerhus Køge Bugt

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt et privat sommerhus Køge Bugt hos Vacasol.
Vælg mellem 53 sommerhuse Destinationer under Køge Bugt
sommerhus køge_bugt_160-G2040

Du finder nemt et dejligt sommerhus Køge Bugt her på siden

Et privat sommerhus Køge Bugt til udlejning er det perfekte udgangspunkt for de mange, uforglemmelige ferieoplevelser som venter i det attraktive område. På denne side finder du det største udvalg af private sommerhuse Køge Bugt på ét site, så du kan uden problemer finde præcis det private sommerhus Køge Bugt til leje, du ønsker dig.

Læs mere om de dejlige oplevelser der venter, og om fordelene ved at leje et sommerhus Køge Bugt til privat udlejning her på hjemmesiden.

Tips til området

Køge Bugt er et skønt sted med dejlige sommerhusområder og børnevenlige badestrande. Køge er en skøn middelalder by med torvehandel to gange ugentligt og mange dejlige butikker. Vil I opleve Københavns mange seværdigheder, er der under en times kørsel dertil. 

De fleste sommerhus ved Køge Bugt ligger i det naturskønne Strøby Egede, hvor der kun er et stensmutslag til vandet. Stranden her er børnevenlig med godt badevand. Holder I ferie her, behøver I ingen bil. På cykel kommer I hurtigt til Køge, hvor I finder alt, hvad I måtte få brug for. Den hyggelige by har desuden torvehandel to gange om ugen på middelalder torvet, og Kjøge-Miniby er en smukt udført miniature af byen, som den så ud i 1865. Ønsker I at tage en tur til København, tager det en time med tog.

Sommerhusene ved Strøby Egede ligger helt ned til den lille og børnevenlige Strøby Ladeplads Strand, der passer perfekt til hygge med børnene og soppeture i vandkanten. Strandene ved Køge Nord- og Sydstrand er også børnevenlige og noget bredere. Holder I ferie ved Køge Bugt, er det oplagt at handle og ose i købstaden Køge. Torvet har ligget der siden middelalderen, og der er bindingsværkshuse - bl.a. Danmarks ældste - i den charmerende gamle bydel. Torvehandel er fast onsdage og lørdage og godt besøgt.

Planlægger I ferie ved Køge Bugt, skal I huske fiskestænger. Fisketure er en hyggelig del af en familieferie i Danmark, og ved Køge Bugt er der mange muligheder for at fange aftensmaden selv. Husk blot at anskaffe fisketegn - det kan købes på turistbureauerne. I kan fiske i Køge Å mellem de tre hvide broer og i Tryggevælde Å, tage med både ud på havet fra bl.a. Køge Marina, eller i Kimmerslev og Dalby søer. 

Kan I lide at cykle og er I vilde med natur, vil I synes om Køge Å-stien, der går fra Køge Ås til Borup Station. Grusstien går gennem den smukkeste natur. I kunne også cykle til Lille Skensved og besøge Lundekrog Landbo Museum og museumsmøllen Øslemagle Mølle.

Dine fordele hos Vacasol

Privat sommerhusudlejning Køge Bugt : Det største udvalg

Hos os finder du altid det største udvalg af sommerhuse, og derfor kan du uden problemer finde dit sommerhus Køge Bugt privat til leje her på siden. Dag ud og dag ind, hele året rundt. Det skaber overblik over dine muligheder og sparer dig tid og besvær, at du kan se så mange private sommerhuse på denne ene side.

Privat udlejning af sommerhus Køge Bugt med prisgaranti

Når du har fundet det private sommerhus Køge Bugt til udlejning, som skal udgøre rammen om familiens ferie, kan du straks leje den over nettet. Du vil automatisk falde ind under Vacasols prisgaranti. Det betyder helt enkelt at vi står inde for, at der ikke er ét eneste bureau, som udlejer dit foretrukne sommerhus Køge Bugt privat til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der på trods af alle forholdsregler alligevel forekomme en fejl i vores kontrol af konkurrenternes pris, godtgør vi hele differencen. Summen vil blive overført direkte til din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos os får du ikke kun det største udvalg af private sommerhuse Køge Bugt til udlejning, men også professionel service. Hvis uheldet er ude, har du altid mulighed at henvende dig til vores lokale partner, som står klar til at hjælpe dig. Det er privat sommerhusudlejning sommerhus Køge Bugt med tryghed og sikkerhed.

Book en privat sommerhus Køge Bugt hos Vacasol!

Du kan booke dit foretrukne sommerhus Køge Bugt til privat udlejning direkte her fra siden. Såfremt der skulle være spørgsmål vedrørende din leje af et privat sommerhus Køge Bugt , er du naturligvis meget velkommen til at rette henvendelse til os os. Vi besvarer gerne de spørgsmål der måtte være omkring privat udlejning af et sommerhus Køge Bugt . Privat sommerhusudlejning Køge Bugt har simpelthen aldrig været nemmere.

Vacasol ønsker jer en skøn ferie i det private sommerhus Køge Bugt I har udvalgt.

Vælg mellem 53 sommerhuse