Privat sommerhus Juelsminde

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt et privat sommerhus Juelsminde hos Vacasol.
Vælg mellem 334 sommerhuse Destinationer under Juelsminde
Sommerhus Juelsminde_160-D3082

Du finder nemt et dejligt sommerhus Juelsminde her på siden

Et privat sommerhus Juelsminde til udlejning er det perfekte udgangspunkt for de mange, uforglemmelige oplevelser som venter i det attraktive ferieområde. Det er intet problem at finde det rigtige private sommerhus Juelsminde til leje hos Vacasol.

Læs mere om de dejlige oplevelser du kan vælge imellem, og om dine fordele ved at booke et sommerhus Juelsminde til privat udlejning hos os.

Tips til ferieoplevelser i området

Juelsminde er et skønt ferieområde med stribevis af herlige sandstrande og masser af seværdigheder. Bl.a. kan I på Ankerslund se Nordeuropas største samling af Ferguson traktorer og spændende landbrugsredskaber af ældre dato, og dyrene i stalden vil gerne have besøg. Juelsminde har også et havnemuseum samt mange gallerier og arbejdende kunstværksteder, bl.a. en pottemager og en glaspuster.

På havnen i Juelsminde er der i dag mest aktivitet af lystsejlere og turister, men Havnemuseet fortæller om dengang, der var liv af fiskekuttere, jernbane og færgefart. Danmarks Ferguson Museum og frilandsmuseet Glud Museum er begge spændende steder, der fortæller om egnen og landbruget her tilbage i tiden. I kan gå på opdagelse blandt bindingsværksgårde og hestevogne samt Nordeuropas største samling af Ferguson traktorer. Er det strandvejr, har I en hel stribe af dejlige børnevenlige strande at vælge imellem, bl.a. Storstranden, Sandbjerg Vig Strande og Daugård Strand.

Juelsminde har meget at byde på til en familieferie. Den ene børnevenlige badestrand efter den anden, arbejdende kunstværksteder og gallerier, Nordeuropas største samling af Ferguson Traktorer, frilandsmuseet Glud Museum og meget mere. Glem ikke den hyggelige atmosfære på havnen i Juelsminde, hvor lystsejlere lægger til. Havnemuseet fortæller om den gang, der var fiskekuttere og færgesejlads herfra. 

Holder I ferie i Juelsminde, er der mange dejlige badestrande inden for kort afstand. Strandene er blandt de bedste i Østjylland og perfekte til familier med yngre børn. Byen har en hyggelig lystbådehavn, hvor børn især er interesseret i krabbebroen, et havnemuseum og fine shoppingmuligheder.  12  - 15 nordpå ligger frilandsmuseet Glud Museum og Danmarks Ferguson Museum. Begge hyggelige seværdigheder for hele familien. 

Gå en hyggelig tur på havnen i Juelsminde, mens børnene fanger krabber på krabbebroen eller leger på legepladsen. Havnemuseet er interessant for hele familien. Langs Juelsminde ligger flere skønne badestrande, der alle er velegnede til familier med små børn. Er vejret ikke til strandtur, kan I besøge Danmarks Ferguson Museum eller Glud Museum, der er et frilandsmuseum, hvor I også kan hygge jer med klappedyrene, eller I kan køre til Horsens, hvor Horsens Legeland har sjov og underholdning nok til en hel dag.  Før børnene er kørt helt trætte, kan I lade jer friste af byens mere end 150 butikker i centrum.

Dine fordele hos Vacasol

Privat sommerhusudlejning Juelsminde: Det største udvalg

Hos Vacasol finder du når som helst det største udvalg af sommerhuse, og derfor kan du enkelt og sikkert finde et skønt sommerhus Juelsminde privat til leje her på siden. Alle døgnets 24 timer, 365 dage om året. Derfor kan du i løbet af et kort øjeblik danne dig et overblik over alle de skønne sommerhuse Juelsminde, og nemt finde det helt rigtige sommerhus Juelsminde privat til leje.

Privat udlejning af sommerhus Juelsminde med prisgaranti

Alle sommerhuse som udlejes gennem Vacasol falder under vores prisgaranti. Det betyder simpelthen at vi lover dig, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus Juelsminde privat til en pris, som er billigere end den, du finder hos os.

Hvis der en sjælden gang alligevel opstår en smutter i vores priskontrol, refunderer vi dig hele differencen. Pengene indsættes direkte på din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos os får du både det største udbud af private sommerhuse Juelsminde til udlejning og professionel service. Skulle uheldet være ude, har du altid mulighed for at kontakte vores lokale samarbejdspartner, som er klar til at hjælpe dig. Det er privat sommerhusudlejning sommerhus Juelsminde med tryghed og sikkerhed.

Book en privat sommerhus Juelsminde hos Vacasol!

Du kan booke dit foretrukne sommerhus Juelsminde til privat udlejning direkte her fra portalen. Hvis der skulle være spørgsmål vedrørende din leje af et privat sommerhus Juelsminde, er du naturligvis velkommen til at rette henvendelse til os os. Vi besvarer gerne de spørgsmål du måtte have i forbindelse med privat udlejning af et sommerhus Juelsminde. Privat sommerhusudlejning Juelsminde har helt enkelt aldrig været så enkelt og lige til.

Vi ønsker dig og din familie en skøn ferie i det private sommerhus Juelsminde I har valgt at booke.

Vælg mellem 334 sommerhuse