Privat sommerhus Frederikshavn

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt et privat sommerhus Frederikshavn hos Vacasol.
Vælg mellem 30 sommerhuse Destinationer under Frederikshavn
Sommerhus Frederikshavn_090-09460

Du finder nemt et dejligt sommerhus Frederikshavn her på siden

Et privat sommerhus Frederikshavn til udlejning er det optimale udgangspunkt for de mange, uforglemmelige ferieoplevelser som det spændende ferieområde byder på. På denne side finder du det største udbud af private sommerhuse Frederikshavn på én portal, så du kan nemt finde præcis det private sommerhus Frederikshavn til leje, du drømmer om.

Læs mere om de dejlige oplevelser der venter, og om dine fordele ved at booke et sommerhus Frederikshavn til privat udlejning her på hjemmesiden.

Tips til oplevelser i området

Frederikshavn er en skøn ferieby med hyggelig historisk bymidte, historiske seværdigheder, palmestrand og idyllisk fiskerleje. Kort sagt så er alt inden for rækkevidde og kan nås på cykel, som stilles gratis til rådighed ved turistbureauet. 

Blandt Frederikshavns mange seværdigheder er Krudttårnet, Martellotårnet, fra ca. 1686. Tårnet er i dag et museum for bl.a.  Store Nordiske Krig og Englandskrigen. Sognefogedgården er en fæstegård fra 1713 og står med originalt inventar fra den sidste beboer. Fiskerklyngen med bindingsværkshuse fra 1568 er Frederikshavns ældste bydel, og Cloostårnet er Nordjyllands højeste udkigspunkt, hvorfra man i klart vejr kan se helt til Skagen og Læsø.

Frederikshavn har noget så eksotisk som en palmestrand med fint badevand, udekøkken, klitter og tangparasoller. Her er der altid liv og boldspil, men også plads til familiehygge. Det fine sand er dejligt at lege i, og vandet er både roligt og lavt. 

Har I ikke selv cykler med på ferie, kan I låne dem gratis på Frederikshavn Turistbureau. På cykel kan I opleve den dejlige natur omkring Frederikshavn, bl.a. den store dyrepark hvor vildet går frit omkring, og hvor I kan spise den medbragte mad ved naturlegepladsen. I kan også besøge den lille fiskerby Strandby, hvor I også kan fiske. Udstyr kan købes på stedet. I kan også fiske fra molerne i Frederikshavn eller åerne i området.

Frederikshavn bycentrum har både shoppingmuligheder, byliv og en historisk bydel med bindingsværkshuse og brosten. Krudttårnet er et af byens vartegn, og det 60 m høje Cloostårn er Nordjyllands højeste udkigspunkt. Byen har hele to stranden; en palmestrand med tropisk stemning, men også en helt naturlig nordjysk sandstrand, så uanset hvordan I foretrækker at hygge jer ved vandet, kan det lade sig gøre her. I kan også besøge øgruppen Hirsholmene, der er et paradis for skærgårdsfugle.

Dine fordele hos Vacasol

Privat sommerhusudlejning Frederikshavn: Det største udvalg

Hos Vacasol finder du altid det største udvalg af sommerhuse, og derfor kan du enkelt og sikkert finde dit sommerhus Frederikshavn privat til leje her på siden. 24 timer i døgnet, hele året rundt. Det danner overblik over de forskellige Frederikshavn og sparer dig for tid og besvær, at du kan se så mange private sommerhuse på denne ene side.

Privat udlejning af sommerhus Frederikshavn med prisgaranti

Uanset hvilket privat sommerhus Frederikshavn til udlejning du bestemmer dig for at booke, er du med det samme dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste udlejningsbureau, som udlejer dit foretrukne sommerhus Frederikshavn privat til en lavere pris end vores.

Skulle der alligevel ske en fejl i vores kontrol af priserne hos de andre udlejningsbureauer, godtgør vi hele prisforskellen. Beløbet overføres direkte til din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos Vacasol får du både det største udvalg af private sommerhuse Frederikshavn til udlejning og professionel service. Skulle uheldet være ude, har du altid mulighed for at henvende dig til vores lokale samarbejdspartner, som er klar til at hjælpe. Det er privat sommerhusudlejning sommerhus Frederikshavn med tryghed og sikkerhed.

Book en privat sommerhus Frederikshavn hos Vacasol!

Du kan booke dit foretrukne sommerhus Frederikshavn til privat udlejning direkte her fra hjemmesiden. Hvis du har spørgsmål vedrørende din leje af et privat sommerhus Frederikshavn, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig gerne med at finde svar på de spørgsmål der måtte være vedrørende privat udlejning af et sommerhus Frederikshavn. Privat sommerhusudlejning Frederikshavn har simpelthen aldrig været så enkelt og lige til.

Vi ønsker jer en skøn ferie i det private sommerhus Frederikshavn I har udvalgt.

Vælg mellem 30 sommerhuse