Privat sommerhus Falster

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt et privat sommerhus Falster hos Vacasol.
Vælg mellem 1.066 sommerhuse Destinationer under Falster
sommerhus falster_121-82-0763

Du finder nemt et dejligt sommerhus Falster her på siden

Når du vælger et privat sommerhus Falster til udlejning som base for din ferie, får du nem adgang til dejlige oplevelser på ferien. Her på siden finder du den største samling af private sommerhuse Falster på én portal, så du kan let finde nøjagtig det private sommerhus Falster til leje, du ønsker dig.

Læs mere om de uforglemmelige ferieoplevelser der venter, og om fordelene ved at booke et sommerhus Falster til privat udlejning på dette website.

Tips til området

Falster er en herlig ferieø med naturskønne sommerhusområder som f.eks. Marielyst og Væggerløse. Badestrande velegnede til børnefamilier er der mange af, og attraktionerne ligger alle inden for kort afstand. Guldborgsund Zoo & Botaniske Have er en af de mest populære. Mere end 90 forskellige dyrearter og landskaber som f.eks. Himalaya, en forhistorisk have med dinosaurknogler og en dejlig naturlegeplads sætter rammerne om en oplevelsesrig dag. I Krokodille Zoo kan I som det eneste sted i verden opleve alle 23 krokodillearter på et sted samt slanger, varanter m.m. fra de varme lande. Overvær når krokodillerne fodres.

Er I historieinteresserede, vi let besøg i Middelaldercentret i Nykøbing F være noget for jer. Her kan I se, hvordan en dansk by så ud i starten af 1400-tallet. Middelalderbyen er beboet af håndværkere, handlende, soldater, velstående borgere og deres forskellige husdyr. Her afholdes ridderturneringer, og I kan se, hvor langt verdens største kastemaskine kan skyde.

Guldborgsund Zoo & Botaniske Have er et fascinerende sted for alle dyre- og naturentusiaster. Gå på jagt efter dinosaurknogler, oplev mere end 90 dyrearter og gi' den gas på naturlegepladsen. Er I fascineret af krokodiller, kan i glæde jer over, at I i Krokodille Zoo som det eneste sted i verden kan opleve alle 23 arter samlet på et sted. Udover de skarptandede krokodiller er her mange andre dyr fra de varme lande.

Gedesby Strand er en 25 km lang hvid sandstrand og en af de mest børnevenlige strande på Falster. Vandkvaliteten er i top, sandet er fint, så pak kølertaske og strandting og ta' på stranden. I Marielyst kan I køre gokart, spille minigolf, fodboldgolf og frisbeegolf og i Middelaldercentret i Nykøbing F kan I opleve livet i middelalderen.

Væggerløse er et af de store sommerhusområder på Falster. Den skønne strand ved Væggerløse er 10 km lang med fint sand, revler og dejligt roligt vand. På toppen af klitterne er der cykel- og gangstier, så I kan nyde udsigten over Østersøen. Er familiens firbenede medlem med på ferie, vil den blive glad for et tur i Bøtø Hundeskov. Væggerløse ligger tæt ved Marielyst, hvor der er masser af sjov med f.eks. minigolf, gokart og paintball - og mulighed for at køre en tur på en Segway.

Dine fordele hos Vacasol

Privat sommerhusudlejning Falster: Det største udvalg

Hos Vacasol finder du altid det største udvalg af sommerhuse, og derfor kan du enkelt og sikkert finde et passende sommerhus Falster privat til leje her. 24 timer i døgnet, hele året rundt. Af den årsag kan du på ingen tid få et overblik over alle de dejlige sommerhuse Falster, og på ingen tid finde det helt rigtige sommerhus Falster privat til leje.

Privat udlejning af sommerhus Falster med prisgaranti

Når du har fundet frem til det private sommerhus Falster til udlejning, som skal danne rammen om familiens ferie, kan du straks booke den over nettet. Du vil helt automatisk være dækket ind af Vacasols prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus Falster privat til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der på trods af alle forholdsregler alligevel opstå en smutter i vores priskontrol, udbetaler vi hele differencen. Summen bliver overført direkte til din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos os får du ikke alene det største udvalg af private sommerhuse Falster til udlejning, men også professionel service. Skulle uheldet være ude, kan du altid henvende dig til vores lokale samarbejdspartner, som står klar til at hjælpe. Det er privat sommerhusudlejning sommerhus Falster med tryghed og sikkerhed.

Book en privat sommerhus Falster hos Vacasol!

Du kan booke dit foretrukne sommerhus Falster til privat udlejning direkte her fra portalen. Såfremt du har spørgsmål i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Falster, er du selvfølgelig meget velkommen til at rette henvendelse til os os. Vi hjælper gerne med at finde frem til svar på de spørgsmål du måtte have omkring privat udlejning af et sommerhus Falster. Privat sommerhusudlejning Falster har kort sagt aldrig været nemmere.

Vacasol ønsker dig og din familie en uforglemmelig ferie i det private sommerhus Falster I har valgt at leje.

Vælg mellem 1.066 sommerhuse