Privat sommerhus Ebeltoft

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt et privat sommerhus Ebeltoft hos Vacasol.
Vælg mellem 1.104 sommerhuse Destinationer under Ebeltoft
Sommerhus Ebeltoft_090-53634

Du finder nemt et dejligt sommerhus Ebeltoft her på siden

Med et privat sommerhus Ebeltoft til udlejning som base for din ferie, får du nem adgang til skønne ferieoplevelser. Det er legende let at finde det rigtige private sommerhus Ebeltoft til leje her på siden.

Læs mere om de dejlige oplevelser der venter, og om fordelene ved at booke et sommerhus Ebeltoft til privat udlejning her på hjemmesiden.

Tips til oplevelser i området

Djurslands ældste købstad er en seværdighed i sig selv med de smukke skæve bindingsværkshuse med stokroser i forhaven og brostenstoppede stræder. Det Gamle Rådhus er i dag en del af Museum Østjylland, og Glasmuseum Ebeltoft har både et arbejdende værksted og skiftende udstillinger at internationalt anerkendt moderne glas. Fregatten Jylland holder til i Fregathavnen, hvor det gamle træbådværft tit har skumme skonnerter som Fulton på besøg til vedligeholdelse. Gå ombord på fregatten, tag børnene med på skattejagt og lad dem lære at bygge et modelskib. 

Ebeltoft ligger i Nationalpark Mols Bjerge hvor mange spændende naturoplevelser venter jer. I kan leje cykler og teste, om konditionen holder, når I begiver jer ud i bakkerne, I kan besøge informationscentrene og få viden om naturen og historien på egnen, og børnene kan deltage i lærerige aktiviteter. Der er et helt særligt fugle- og dyreliv her, som ikke ses andre steder i Danmark. Bl.a. 100 ynglende fuglearter, som ellers kun ses i Sydeuropa, og mange sjældne sommerfugle. 

Ebeltoft ligger ud til Ebeltoft Vig, hvor I finder de dejligste sandstrande. Bl.a. Handrup Strand i bunden af vigen. Stranden er både børne- og handicapvenlig, og vandet er roligt, lavt og varmere end ved de andre strande pga. placeringen i bunden af vigen.

Holder I ferie ved Ebeltoft, er I tæt på både børnevenlig forlystelser, museer, smuk natur og dejlige badestrande. På under en halv time kan I komme til Nordens mest besøgte sommerland, Djurs Sommerland, til oplevelser over og under vandet i Kattegatcentret, og til de mange dejlige dyr i Skandinavisk Dyrepark, Munkholm Zoo og Re Park Safari. Nationalpark Mols Bjerges skønne natur ligger lige uden for døren med et væld af gode oplevelser, og selve byen Ebeltoft er en historisk oplevelse med de gamle gader og huse, museer og Fregatten Jylland.

Den charmerende gamle købstad Ebeltoft byder på hygge, shopping, museer og historiske bygninger og Fregat Havnens smukke træskibe. Fregatten Jylland har fast ankerplads i havnen, og træbådværftet står for reparation og vedligeholdelse af skonnerter som f.eks. Fulton og Nordkaperen, så I kan være heldige at se de smukke skibe i havnen. På Glasmuseet Ebeltoft kan børnene deltage i aktiviteter som f.eks. smykkefremstilling og glasmaling, og de skiftende udstillinger af moderne glaskunst er internationalt anerkendt, så det er smukke og spændende ting, I finder i udstillingen.

Dine fordele hos Vacasol

Privat sommerhusudlejning Ebeltoft: Det største udvalg

Hos os finder du når som helst det største udvalg af sommerhuse, og derfor kan du enkelt og sikkert finde dit sommerhus Ebeltoft privat til leje her på siden. 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Når du lejer et sommerhus Ebeltoft privat gennem os får du altid de fleste private sommerhuse Ebeltoft at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Privat udlejning af sommerhus Ebeltoft med prisgaranti

Når du har udvalgt det private sommerhus Ebeltoft til udlejning, som skal udgøre rammen om familiens ferie, kan du uden videre leje den online. Du vil automatisk være dækket ind af vores prisgaranti. Det betyder simpelthen at vi står inde for, at der ikke er ét eneste udlejningsbureau, som udlejer dit foretrukne sommerhus Ebeltoft privat til en pris, som er billigere end vores.

Hvis der en sjælden gang alligevel opstår en fejl i vores overvågning af konkurrenternes pris, godtgør vi dig hele prisforskellen. Beløbet overføres direkte til din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos Vacasol får du ikke kun det største udvalg af private sommerhuse Ebeltoft til udlejning, men også professionel service. Skulle uheldet være ude, kan du altid kontakte vores lokale partner, som står klar til at hjælpe. Det er privat sommerhusudlejning sommerhus Ebeltoft med tryghed og sikkerhed.

Book en privat sommerhus Ebeltoft hos Vacasol!

Du kan booke dit foretrukne sommerhus Ebeltoft til privat udlejning direkte her fra portalen. Hvis du har spørgsmål vedrørende din leje af et privat sommerhus Ebeltoft, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os. Vi hjælper gerne med at finde frem til svar på dine spørgsmål vedrørende privat udlejning af et sommerhus Ebeltoft. Privat sommerhusudlejning Ebeltoft har kort sagt aldrig været nemmere.

Vacasol ønsker dig og din familie en rigtig dejlig ferie i jeres foretrukne private sommerhus Ebeltoft.

Vælg mellem 1.104 sommerhuse