Privat sommerhus Bornholm

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt et privat sommerhus Bornholm hos Vacasol.
Vælg mellem 1.749 sommerhuse Destinationer under Bornholm
sommerhus bornholm_130-I55341

Du finder nemt et dejligt sommerhus Bornholm her på siden

Når du vælger et privat sommerhus Bornholm til udlejning som udgangspunkt for din ferie, får du nem adgang til uforglemmelige ferieoplevelser. Hos os finder du det største udvalg af private sommerhuse Bornholm på ét website, så du kan let finde lige præcis det private sommerhus Bornholm til leje, du ønsker dig.

Læs mere om de skønne oplevelser der venter, og om dine fordele ved at booke et sommerhus Bornholm til privat udlejning på dette site.

Tips til oplevelser i området

Solskinsøen Bornholm er også kendt som Østersøens perle, og øen er i sandhed en perlerække af skønne naturoplevelser. Afstandene er ikke så store, så har I cykler med, kan I nå omkring hele øen i jeres ferie. Nogle af de mest kendte steder er Ekkodalen i den store skov Almindingen, Middelalderborgen Hammershus og hele fire af Danmarks syv rundkirker. Her er klipper, dejlige strande, store skove, hyggelige små byer og havne og spændende attraktioner.

Blandt Bornholms mere specielle seværdigheder er skoven Almindingen, hvor I ud over Ekkodalen også finder vilde europæiske bisonflokke. NaturBornholms udstilling fortæller om de spændende dyr, der var meget tæt på udryddelse for ca. 100 år siden. I 2013 blev den første bisonkalv født her, for første gang i flere tusinde år i dansk natur, og flokken er i dag på ca. 14 dyr. Bisonerne er derfor både et smukt syn og en dejlig historie.

Bornholm er øen, man vender tilbage til. Sommerhusene ligger spredt på hele øen med en hovedvægt på sydøen, men uanset hvor I vælger at bo i jeres ferie, er  der ikke langt til alle andre steder på den dejlige ø. Har I cykler med får I de smukke naturoplevelser på tætteste hold. I Aakirkeby ligger Bornholms Automobilmuseum med så spektakulære biler som Al Capones skudsikre Cadillac, den limo, Kennedy blev skudt i, George W. Bushs limo og mange andre spændende køretøjer.

På toppen af Bornholm ligger Hammershus, middelalderborgen der i dag er Nordeuropas største borgruin fra den tid. Borgen fra 1200-tallet var fæstning og fængsel i ca. 500 år, hvorefter øboerne hentede sten her som fra et stenbrud i knap 80 år. Derfor ligger borgen i dag som en ruin. Det er trods dette et fascinerende syn og udsyn over Østersøen.

Ferieøen Bornholm er et skønt sted at holde ferie. Her er rundkirker og ruinen af middelalderborgen Hammershus, Ekkodalen og vilde bisoner i Almindingen, der er en af Danmarks største skove, masser af dejlige strande, idylliske byer og havne. Bornholm er også hjemsted for de røgede sild, der serveres som Sol over Gudhjem, og den berømte Krølle Bølle Is, så hele familien kan få deres ferieønsker opfyldt her.

Dine fordele hos Vacasol

Privat sommerhusudlejning Bornholm: Det største udvalg

Hos os finder du når som helst det største udvalg af sommerhuse, og derfor kan du enkelt og sikkert finde et passende sommerhus Bornholm privat til leje her på siden. Dag ud og dag ind, 365 dage om året. Derfor kan du på kort tid skaffe dig et overblik over alle de skønne sommerhuse Bornholm, og uden videre udsøge det helt rigtige sommerhus Bornholm privat til leje.

Privat udlejning af sommerhus Bornholm med prisgaranti

Uanset hvilket privat sommerhus Bornholm til udlejning du falder for, er du naturligvis dækket af vores prisgaranti. Vi garanterer at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne sommerhus Bornholm privat til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der mod alle forventninger alligevel opstå en smutter i vores priskontrol, udbetaler vi hele forskellen i prisen. Beløbet vil blive overført direkte til din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos Vacasol får du både det største udvalg af private sommerhuse Bornholm til udlejning og også professionel service. Hvis uheldet er ude, kan du altid kontakte vores stedlige samarbejdspartner, som er klar til at hjælpe. Det er privat sommerhusudlejning sommerhus Bornholm med tryghed og sikkerhed.

Book en privat sommerhus Bornholm hos Vacasol!

Du kan booke dit foretrukne sommerhus Bornholm til privat udlejning direkte her fra siden. Hvis der skulle være spørgsmål vedrørende din leje af et privat sommerhus Bornholm, er du selvfølgelig altid velkommen til at rette henvendelse til os. Vi hjælper dig gerne med at finde frem til svar på dine spørgsmål omkring privat udlejning af et sommerhus Bornholm. Privat sommerhusudlejning Bornholm har helt enkelt aldrig været så nemt.

Vi ønsker dig og din familie en uforglemmelig ferie i jeres foretrukne private sommerhus Bornholm.

Vælg mellem 1.749 sommerhuse