Privat sommerhus Blokhus

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt et privat sommerhus Blokhus hos Vacasol.
Vælg mellem 593 sommerhuse Destinationer under Blokhus
Sommerhus Blokhus_160-D7330

Du finder nemt et dejligt sommerhus Blokhus her på siden

Med et privat sommerhus Blokhus til udlejning som basis for din ferie, får du nem adgang til uforglemmelige oplevelser på ferien. Hos os finder du det største udbud af private sommerhuse Blokhus på ét site, så du kan nemt finde nøjagtig det private sommerhus Blokhus til leje, du ønsker dig.

Læs mere om de uforglemmelige ferieoplevelser du kan vælge mellem, og om fordelene ved at booke et sommerhus Blokhus til privat udlejning her på hjemmesiden.

Tips til oplevelser i området

Det tidligere fiskerleje Blokhus er et skønt og populært ferieområdet. Den lækre sandstrand er både bred og lang og en af de allerbedste i Danmark. Den hyggelige badeby er et mekka af små butikker, caféer og restauranter. Gateway Blokhus tilbyder et hav af naturoplevelser, f.eks. en herlig naturlegeplads, stier perfekte til vandre- og cykelture, mountainbikeruter og mulighed for at bage brød i en naturbageovn. Og så ligger Fårup Sommerland lige uden for byen med mere end 60 sjove forlystelser for både store og små. Husk at tage badetøj og håndklæder med, for I bliver helt sikre våde.

Den maleriske strand ved Blokhus har det eftertragtede Blå Flag, der vidner om god vandkvalitet og fine forhold på stranden. Det er tilladt at køre på stranden, så det er let at få også barnevogne og kørestole med helt ned til vandet. Der sker altid en masse spændende ting i byen, og er man mere til naturoplevelser, er der fine muligheder for at cykle, vandre og ride både på stranden og i det smukke klit-, skov- og hedelandskab. 

Den fantastiske sandstrand, havet og klitterne er de mest iøjnefaldende landskaber ved Blokhus, men der er mange andre skønne naturoplevelser i området. Blokhus Klitplantage strækker sig på begge sider af byen og har mange fine stisystemer og smukke skovsøer. Haven i Hune er en blomstrende og arkitektonisk smuk oase. Haven er meget populær og en stor oplevelse for naturelskere.

Blokhus' historie som fiskerleje er interessant og tæller bl.a. flere fascinerende bygninger som redningsstationen og Kancelligaarden. Få en brochure på turistbureauet og gå på opdagelse i egnens historie.  Kør en halv time mod syd og besøg Herregården Bratskov og Kokkedal Slotshotel.

Der er mange muligheder for at tage på udflugt under en ferie i Blokhus.  Den store forlystelsespark Fårup Sommerland ligger lige uden for Blokhus. Her er mere end 60 forlystelser - både i vand og på land, og alle er med i entrebilletten. Blokhus Skulpturpark har unikke kunstværker for mio. af kr. og er sikkert en af Danmarks smukkeste og største skulpturudstillinger. Her er også en sansehave og en café, men medbragt mad må gerne nydes her. Hjortdal Dyrefarm har både mange søde klappedyr og eksotiske dyr som kænguruer og polarræve.  

Dine fordele hos Vacasol

Privat sommerhusudlejning Blokhus: Det største udvalg

Hos os finder du når som helst det største udvalg af sommerhuse, og derfor kan du enkelt og sikkert finde et skønt sommerhus Blokhus privat til leje her. 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Det skaber overblik over de forskellige Blokhus og sparer dig tid og besvær, at du kan se så mange private sommerhuse på denne ene side.

Privat udlejning af sommerhus Blokhus med prisgaranti

Når du beslutter at leje et privat sommerhus Blokhus hos Vacasol, vil du naturligvis falde under vores prisgaranti. Det betyder ganske enkelt at vi lover dig, at der ikke er ét eneste konkurrerende bureau, som udlejer dit foretrukne sommerhus Blokhus privat til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der mod alle forventninger alligevel ske en smutter i vores kontrol af konkurrenternes pris, godtgør vi dig hele differencen i prisen. Pengene vil blive indsat direkte på din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos os får du ikke kun det største udvalg af private sommerhuse Blokhus til udlejning, men også professionel service. Hvis uheldet er ude, kan du altid henvende dig til vores stedlige samarbejdspartner, som står klar til at hjælpe dig. Det er privat sommerhusudlejning sommerhus Blokhus med tryghed og sikkerhed.

Book en privat sommerhus Blokhus hos Vacasol!

Du kan booke dit foretrukne sommerhus Blokhus til privat udlejning direkte her fra hjemmesiden. Såfremt du har spørgsmål vedrørende din leje af et privat sommerhus Blokhus, er du naturligvis velkommen til at rette henvendelse til os os. Vi besvarer naturligvis gerne dine spørgsmål i forbindelse med privat udlejning af et sommerhus Blokhus. Privat sommerhusudlejning Blokhus har helt enkelt aldrig været så enkelt og lige til.

Vi ønsker jer en uforglemmelig ferie i det private sommerhus Blokhus I har bestemt jer for at booke.

Vælg mellem 593 sommerhuse