Privat feriebolig Thüringen

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt en privat feriebolig Thüringen hos Vacasol.
Vælg mellem 886 sommerhuse Destinationer under Thüringen
feriebolig thüringen_354-DE-98667-17

Du finder nemt en dejlig feriebolig Thüringen her på siden

En privat feriebolig Thüringen til udlejning giver nem adgang til uforglemmelige ferieoplevelser. Hos Vacasol finder du det største udvalg af private ferieboliger Thüringen på ét sted, så du kan let finde lige præcis den private feriebolig Thüringen til leje, du drømmer om.

Læs mere om de dejlige ferieoplevelser der venter, og om fordelene ved at leje en feriebolig Thüringen til privat udlejning hos Vacasol.

Tips til oplevelser i området

Thüringen er et eventyrligt område på mere end en måde. Naturen er eventyrlig smuk med bjerge og skove, historiske mindesmærker og underjordiske grotter, og iflg. sagnene er her både en drageslugt syd for Eisenach og Saalfeld Fairy Grottoes, hvor feer og trolde boede. Mere virkeligt er  Märchenwald Saalburg Freizeitpark Erlebnispark, hvor I bl.a. møder Rødhætte og Hans og Grete, det store indendørs Kinderland Schorn i Limenau, Woodjump Hochseilpark og Theme Park Marine Aquarium. Thüringens hovedstad Erfurt er også eventyrlig med Erfurt Katedral fra det 12. årh., der har verdens største fritsvingende klokke og de mest storslåede blyindfattede ruder. Fiskemarkedet ved de maleriske renæssance patricierhuse er også helt unik.

Thüringen er rig på smukke naturområder og historiske seværdigheder. Ved byen Eisenach ligger bl.a. borgen Wartburg, hvor Martin Luther boede mens han oversatte Bibelen i 1521-22. Kaiser Wilhelm National Memorial, kendt som Kyffhäuser, er en lav bjergkæde i det nordlige Thüringen, der har et usædvanligt rigt og varieret dyre- og planteliv. Her er både bøgeskove, huler, frugtplantager, 30 arter af orkideer og et berømt fuglereservat. Weimar blev optaget på UNESCOs verdensarvsliste i 1998 pga. de mange bygninger og parker af kunsthistorisk betydning. Blandt disse er slottene Weimar, Tiefurt, Ettersburg og Belvedere, og her er desuden mange museer, f.eks. Bauhaus-Museum, Schlossmuseum og Deutsches Bienen museum.

I Thüringen findes en høj koncentration af slotte, kirker, museer og andre historiske seværdigheder. Bl.a. i Erfurt, hvor Katedralen fra det 12. årh. har verdens største fritsvævende klokke, Maria Gloriosa. Katedralen er velbevaret, og det var her, Martin Luther blev ordineret i 1507. I Meiningen ligger Elisabethenburg Palace, et imponerende trefløjet barok kompleks med den tilhørende kirke Den hellige Treenighed og  Marmorhallen,  i neo-klassicistisk stil fra 1907. I Weimar findes så mange bygninger og parker, der har kunsthistorisk betydning, at byen er med på UNESCOs Verdensarvsliste. Bl.a. Stadtschloss Weimar, Schloss Tiefurt, Schloss Ettersburg og Schloss Belvedere med botanisk have og orangeri. Thüringer Wald er et enormt skovområde, som er værd at udforske til fods og på cykel. Her kan også klares under kyndig vejledning.

Thüringen har mange attraktioner for børn. F.eks. Kinderland Schorn i Limenau, Märchenwald Saalburg Freizeitpark Erlebnispark med bl.a. Rødhætte og Hans og Grete, Woodjump Hochseilpark i Oberhof og den berømte legetøjs by Sonneberg. Børnene vil sikkert også synes godt om at besøge den magiske underjordiske verden i Saalfeld Farity Grottoes, hvor man iflg. sagnet mente, at der boede trolde, feer og alfer.  Thüringen har også en drageslugt syd for Eisenach med vandfald og smukke klippeformationer.

Thüringen er et skønt sted at holde ferie, uanset om I er til aktiv ferie, til kulturhistorie, børnevenlige attraktioner og smukke gamle byer. Her er masser af slotte og kirker, museer for stort set alt, f.eks. bier og biavl, smuk natur som f.eks. Kyffhäuser, en lav bjergkæde i det nordlige Thüringen med et bemærkelsesværdigt rigt og varieret dyre- og planteliv, bøgeskove, huler, frugtplantager, 30 arter af orkideer og et fuglereservat med internationalt ry. Weimar er byen med de fleste slotte og museer og optaget på UNESCOs Verdensarvsliste. I Meiningen kan I nyde synet af Elisabethenburg Palace, et imponerende trefløjet barok kompleks. Blandt museets arkitektoniske højdepunkter er kirken Den hellige Treenighed og Marmorhallen.

Dine fordele hos Vacasol

Privat ferieboligudlejning Thüringen: Det største udvalg

Hos Vacasol finder du altid det største udvalg af feriehuse og ferieboliger, og derfor kan du uden problemer finde din feriebolig Thüringen privat til leje hos os. 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Det skaber overblik over dine muligheder og sparer dig for tid og besvær, at du kan se så mange private ferieboliger og feriehuse på denne ene side.

Privat udlejning af feriebolig Thüringen med prisgaranti

Når du beslutter at leje en privat feriebolig Thüringen hos Vacasol, vil du naturligvis være dækket ind af vores prisgaranti. Det betyder kort og godt at vi lover dig, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer din foretrukne feriebolig Thüringen privat til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der alligevel ske en fejl i vores overvågning af konkurrenternes pris, godtgør vi hele forskellen i prisen. Pengene bliver overført direkte til din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos os får du både det største udbud af private ferieboliger Thüringen til udlejning og professionel service. Skulle uheldet være ude, kan du altid henvende dig til vores lokale partner, som står klar til at hjælpe. Det er privat ferieboligudlejning feriebolig Thüringen med tryghed og sikkerhed.

Book en privat feriebolig Thüringen hos Vacasol!

Du kan booke din foretrukne feriebolig Thüringen til privat udlejning direkte her fra portalen. Såfremt der skulle være spørgsmål i forbindelse med din leje af en privat feriebolig Thüringen, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Vi besvarer selvfølgelig gerne de spørgsmål du måtte sidde inde med i forbindelse med privat udlejning af en feriebolig Thüringen. Privat ferieboligudlejning Thüringen har kort sagt aldrig været nemmere.

Vi ønsker dig og din familie en skøn ferie i jeres foretrukne private feriebolig Thüringen.

Vælg mellem 886 sommerhuse