Privat feriebolig Sverige

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt en privat feriebolig Sverige hos Vacasol.
Vælg mellem 4.885 sommerhuse Destinationer under Sverige
feriebolig sverige_172-42535

Du finder nemt en dejlig feriebolig Sverige her på siden

En privat feriebolig Sverige til udlejning er det helt rigtige udgangspunkt for de mange, dejlige oplevelser som venter i det spændende område. På denne portal finder du det største udvalg af private ferieboliger Sverige på én hjemmeside, så du kan nemt finde lige præcis den private feriebolig Sverige til leje, du kunne tænke dig.

Læs mere om de uforglemmelige oplevelser der venter, og om dine fordele ved at leje en feriebolig Sverige til privat udlejning hos Vacasol.

Tips til området

Sverige er et utrolig dejligt ferieland, uanset om I er ene voksne, har små eller store børn med på ferie. De skønne store skove og de kæmpe store søer Vänern og Vättern indbyder til en aktiv ferie med vandre- og cykelture og dage, hvor I bader og fisker. Vandet i Vättern er så rent, at det kan drikkes lige fra søen, og ved Jönköping i søens sydlige ende er der en dejlig sandstrand. De yngste i familien vil elske Astrid Lindgrens Verden i Vimmerby, de lidt større vil kaste sig ud i Isaberg Tree top adventure, og hele familien kan glæde sig til de mange dyreparker og Wild West byen High Chaparral.

Familieferie i Sverige byder på masser af dejlige naturoplevelser og børnevenlige attraktioner. Eventyrbanen Isaberg Tree Top Adventure byder på oplevelser i trætoppene for alle over 8 år. For børn mellem 4 og 8 år er eventyrparken Astrid Lindgrens Verden i Vimmerby i Småland det bedste af alle steder. Fra midt i maj til slut august er parken et levende teater med alle de kendte personer og figurer fra bøgerne og filmene. High Chaparral er en flot westernby og oplevelsespark med westernshows og herlige omgivelser. 

De skønne skove og enorme søer er kendetegnet for naturen i Sverige. Her kan i sejle og fiske, vandre og cykle, bade og besøge de dejlige familievenlige attraktioner. Der mange dyreparker i Sverige f.eks. Parken Zoo i Eskilstuna, Kolmården, der ligger sydvest for Stockholm, og Orsa Björnpark i Orsa i Dalarna. Her er også mange spændende museer, bl.a. Fotevikens Museum og Vikingereservat ved Höllviken samt BRIO Lekoseum i Osby med både Märklin, BRIO og Barbiedukke udstillinger. Det helt store hit for de 4 - 8 årige er Astrid Lindgrens Verden i Vimmerby. Her er alle de kendte bygninger og byer fra bøgerne og i sommerhalvåret også levende teater med de elskede figurer. 

Hvem vil ikke gerne bo som Emil fra Lønneberg - blot uden at komme i værstedet? Eller møde figurerne fra Astrid Lindgrens berømte bøger? For ikke at snakke om at opleve livet som cowboy og nybygger i westernbyen High Chaparral. Sverige har rigtig meget at tilbyde som ferieland. Her er mange dyreparker og spændende museer, store søer med vand så rent, at det kan drikkes direkte fra søen, og hvor man kan fange de lækreste fisk. Om vinteren har Sverige også perfekte skisportssteder for børnefamilier.

I de store svenske skove finder I de hyggeligste sommerhuse, de reneste søer og masser af muligheder for en aktiv ferie. I kommer ikke uden om at besøge Astrid Lindgrens Verden i Vimmerby, og de lidt ældre børn vil snakke for High Chaparral og Isaberg Tree Top Adventure, mens hele familien kan glæde sig til at besøge nogle af Sveriges mange dyreparker og spændende museer. 

Dine fordele hos Vacasol

Privat ferieboligudlejning Sverige: Det største udvalg

Hos os finder du altid det største udvalg af feriehuse og ferieboliger, og derfor kan du uden videre finde din feriebolig Sverige privat til leje her på siden. Dag ud og dag ind, 365 dage om året. Af den grund kan du hurtigt få et overblik over alle mulighederne, og på ingen tid finde frem til den helt rigtige feriebolig Sverige privat til leje.

Privat udlejning af feriebolig Sverige med prisgaranti

Alle ferieboliger der udlejes igennem os falder under vores prisgaranti. Vi garanterer at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer din foretrukne feriebolig Sverige privat til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der alligevel forekomme en smutter i vores priskontrol, udbetaler vi hele forskellen i prisen. Beløbet overføres direkte til din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos os får du ikke alene det største udvalg af private ferieboliger Sverige til udlejning, men også professionel service. Hvis uheldet er ude, har du altid mulighed at henvende dig til vores stedlige partner, som er klar til at hjælpe. Det er privat ferieboligudlejning feriebolig Sverige med tryghed og sikkerhed.

Book en privat feriebolig Sverige hos Vacasol!

Du kan booke din foretrukne feriebolig Sverige til privat udlejning direkte her fra hjemmesiden. Hvis du har spørgsmål i forbindelse med din leje af en privat feriebolig Sverige, er du selvfølgelig velkommen til at rette henvendelse til os os. Vi besvarer naturligvis gerne de spørgsmål der måtte være opstået i forbindelse med privat udlejning af en feriebolig Sverige. Privat ferieboligudlejning Sverige har simpelthen aldrig været så enkelt og lige til.

Vacasol ønsker jer en rigtig dejlig ferie i den private feriebolig Sverige I har udvalgt.

Vælg mellem 4.885 sommerhuse