Privat feriebolig Storbritannien

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt en privat feriebolig Storbritannien hos Vacasol.
Vælg mellem 906 sommerhuse Destinationer under Storbritannien
feriebolig storbritannien_358-GB-00000-34

Du finder nemt en dejlig feriebolig Storbritannien her på siden

Når du vælger en privat feriebolig Storbritannien til udlejning som udgangspunkt for din ferie, får du nem adgang til uforglemmelige oplevelser på ferien. Det er legende let at finde frem til den rigtige private feriebolig Storbritannien til leje her på siden.

Læs mere om de uforglemmelige oplevelser du kan vælge imellem, og om fordelene ved at booke en feriebolig Storbritannien til privat udlejning på dette site.

Tips til ferieoplevelser

Storbritannien dækker så stort et geografisk område, at man uanset præferencer kan finde det helt rigtige feriested. F.eks. det nordlige England der har hele tre nationalparker. I Lake District længst mod vest er der fine muligheder for vandre- og cykelture, men de bedste oplevelser fås sikkert fra vandsiden, så lej en båd og nyd de mere end 16 søer. Yorkshire Dales har rigtig mange cykelruter og mountainbike ruter, og det er ideelt at vandre langs floderne. I North York Moors kan man være aktiv i naturen på så godt som alle tænkelige måder på landjorden og til vands. Her kan I sejle i kano, kajak og med sejl, surfe, bade, fiske, ride og naturligvis også vandre og cykle. 

Tænker man Skotland, tænker man automatisk uendelige bakkede landskaber med fred og ro og stor skønhed. Hovedstaden Edinburgh er en spændende by. Slottet ligger oven på en udslukt vulkan lige midt i byen, og byen har både en gammel bydel med smalle, krogede gader, og en ny arkitekttegnet bydel, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Blandt byens seværdigheder er Royal Botanic Garden, Palace of Holyroodhouse, Blackness Castle, Gilmerton Cove og naturligvis slottet Edinburgh Castle.

London er en sikker vinder blandt populære byer i England. Listen over seværdigheder og attraktioner er uendelig og indeholder bl.a. London Eye, Madame Tussauds voksmuseum, St Pauls’ Cathedral, Westminster Abbey, Piccadilly Circus og Tower Bridge. Og så er stemningen helt speciel med de sjove sorte taxier, de røde dobbeltdækker busser, shoppinggaderne og de mange skønne bygninger og parker. London er en by, man kommer tilbage til igen og igen.

Blandt seværdighederne i den nordirske natur er Giant's Causeway nordvest for hovedstaden Belfast. Basaltsøjler i tusindvis skyder op af havet og udgør sammen med den smukke kyststrækning et enestående syn. Giant's Causeway er med på UNESCOs Verdensarvsliste. Belfast er en spændende by med vægmalerier, der i stor stil vidner om uenighederne i området, men også med mere fredsommelig gadekunst. Belfast har en stolt tradition for skibsbyggeri, og bl.a. Titanic blev bygget her. Lær mere om det berømte skib på museet Titanic Belfast. 

Sydengland er noget helt for sig med maleriske landsbyer, snoede landeveje og grønne bakker, og i Cornwall findes sågar palmer. Bath er blevet kaldt den smukkeste by i England, og den store koncentration af romerske bade er optaget på UNESCOs Verdensarvsliste. Stonehenge er en af de mest kendte seværdigheder i Sydengland, og i det tilhørende besøgscenter findes udstillinger over 300 arkæologiske skatte, der er fundet i området. Havnebyen Brighton er måske nok den mest interessante by i Sydengland, hvis man er et barn. Her er legetøjsmuseer, zoologisk have, og ikke mindst Brighton Pier. 

Dine fordele hos Vacasol

Privat ferieboligudlejning Storbritannien: Det største udvalg

Hos Vacasol finder du til hver en tid det største udvalg af feriehuse og ferieboliger, og derfor kan du uden videre finde din feriebolig Storbritannien privat til leje her. Alle døgnets 24 timer, hele året rundt. Det danner overblik over de forskellige Storbritannien og sparer dig tid og besvær, at du kan se så mange private ferieboliger og feriehuse på denne ene side.

Privat udlejning af feriebolig Storbritannien med prisgaranti

Alle ferieboliger som udlejes gennem Vacasol er dækket af vores prisgaranti. Det betyder kort og godt at vi står inde for, at der ikke er ét eneste bureau, som udlejer din foretrukne feriebolig Storbritannien privat til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der mod alle forventninger alligevel ske en fejl i vores overvågning af konkurrenternes pris, udbetaler vi dig hele forskellen i prisen. Summen indsættes direkte på din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos Vacasol får du ikke alene det største udvalg af private ferieboliger Storbritannien til udlejning, men også professionel service. Hvis uheldet er ude, kan du altid henvende dig til vores stedlige samarbejdspartner, som er klar til at hjælpe dig. Det er privat ferieboligudlejning feriebolig Storbritannien med tryghed og sikkerhed.

Book en privat feriebolig Storbritannien hos Vacasol!

Du kan booke din foretrukne feriebolig Storbritannien til privat udlejning direkte her fra siden. Hvis der skulle være spørgsmål i forbindelse med din leje af en privat feriebolig Storbritannien, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Vi besvarer selvfølgelig gerne dine spørgsmål omkring privat udlejning af en feriebolig Storbritannien. Privat ferieboligudlejning Storbritannien har helt enkelt aldrig været nemmere.

Vacasol ønsker jer en rigtig dejlig ferie i den private feriebolig Storbritannien I har valgt.

Vælg mellem 906 sommerhuse