Privat feriebolig Schweiz

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt en privat feriebolig Schweiz hos Vacasol.
Vælg mellem 8.777 sommerhuse Destinationer under Schweiz
feriebolig schweiz_303-CH3901.662.1

Du finder nemt en dejlig feriebolig Schweiz her på siden

Med en privat feriebolig Schweiz til udlejning som udgangspunkt for din ferie, får du nem adgang til skønne ferieoplevelser. På denne hjemmeside finder du den største samling af private ferieboliger Schweiz på én portal, så du kan nemt finde præcis den private feriebolig Schweiz til leje, du drømmer om.

Læs mere om de skønne oplevelser du kan vælge mellem, og om dine fordele ved at booke en feriebolig Schweiz til privat udlejning hos os.

Tips til oplevelser i området

Schweiz er et rigtig dejligt ferieland sommer som vinter. En aktiv familie vil nyde at begive sig ud på de spændende temavandreture i kanton Wallis eller tage på tur på to hjul. Uanset om I er til alm. cykler eller mountainbikes, er her mange skønne ruter til alle ønsker og evner. Turen kunne f.eks. gå til den store skovlegeplads Robi's ved Grächen eller til byeskydebanen i Nax. Vil I se alle herlighederne fra oven, kan det anbefales at tage en tur i gondolbanen på Hannigalp eller med Rhätische Bahn.

Naturen og landskabet i Schweiz er eventyrlig med bjerge og dale, vandfald og søer, naturparker og om vinteren også ski pister. Rheinfall er med sine 150 m bredde og 23 m dybde Europas største vandfald. Vandfaldet ligger i den nordligste del af Schweiz. Tager  I med på en Rheinfallsrundtur kommer I ud til klippen midt i vandfaldet, men også til eventyrslottene Wörth og Laufen. Sidstnævnte har en interaktiv udstilling om vandfaldet. 

Kan I li' at se det hele sådan lidt fra oven, vil I elske en tur i en af områdets bjergbaner, f.eks. gondolbanen Hannigalp. Er I modige, kan i hygge jer på en af rebbanerne, hvor det går løs højt oppe. Knap så udfordrende er den store skovlegeplads Robi's og bueskydning i Nax eller de mange temavandreture, men de er stadigvæk alle god underholdning. I kan også tage med på Rheinfallsrundtur, hvor I kommer tæt på Eurpas største vandfald Rheimfall og slottene Wörth og Laufen.

En familieferie i Schweiz kan kombineres med mange typer aktiviteter og underholdning. F.eks. kan I efter nogle aktive dage på cykel rundt i landskabet tage på bytur. De spændende gamle byer Luzern, Bellinzona og Zürich har masser at byde på. F.eks. børnevenlige museer. I landets ældste by Chur kan I opleve 5000 års bosættelseshistorie.

Er der mange spændende steder at besøge og ting at opleve på en ferie i Schweiz. F.eks. kan I tage på en halvdags tur i området omkring Wiesen på æselryg, tage på guidede tur og lær om de brune bjørne i Val Müstair, eller opleve murmeldyr og stenbukke i Pontresina.

Dine fordele hos Vacasol

Privat ferieboligudlejning Schweiz: Det største udvalg

Hos Vacasol finder du altid det største udvalg af feriehuse og ferieboliger, og derfor kan du uden videre finde din feriebolig Schweiz privat til leje her på siden. Alle døgnets 24 timer, hele året rundt. Derfor kan du på ingen tid få et overblik over alle de skønne ferieboliger Schweiz, og på ingen tid udvælge den helt rigtige feriebolig Schweiz privat til leje.

Privat udlejning af feriebolig Schweiz med prisgaranti

Uanset hvilken privat feriebolig Schweiz til udlejning du beslutter dig for, er du med det samme dækket af Vacasols prisgaranti. Vi garanterer at der ikke er ét eneste konkurrerende, som udlejer din foretrukne feriebolig Schweiz privat til en lavere pris end vores.

Hvis der en sjælden gang alligevel opstår en smutter i vores overvågning af priserne hos de andre udlejningsbureauer, refunderer vi dig hele prisforskellen. Summen bliver indsat direkte på din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos Vacasol får du ikke kun det største udvalg af private ferieboliger Schweiz til udlejning, men også professionel service. Hvis uheldet er ude, kan du altid kontakte vores lokale samarbejdspartner, som står klar til at hjælpe dig. Det er privat ferieboligudlejning feriebolig Schweiz med tryghed og sikkerhed.

Book en privat feriebolig Schweiz hos Vacasol!

Du kan booke din foretrukne feriebolig Schweiz til privat udlejning direkte her fra portalen. Hvis der skulle være spørgsmål i forbindelse med din leje af en privat feriebolig Schweiz, er du selvfølgelig altid velkommen til at henvende dig til os. Vi hjælper gerne med at finde svar på dine spørgsmål vedrørende privat udlejning af en feriebolig Schweiz. Privat ferieboligudlejning Schweiz har helt enkelt aldrig været så enkelt og lige til.

Vacasol ønsker dig og din familie en rigtig dejlig ferie i den private feriebolig Schweiz I har bestemt jer for at leje.

Vælg mellem 8.777 sommerhuse