Privat feriebolig Schleswig-Holstein

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt en privat feriebolig Schleswig-Holstein hos Vacasol.
Vælg mellem 25.325 sommerhuse Destinationer under Schleswig-Holstein
feriebolig schleswig_holstein_173-95865

Du finder nemt en dejlig feriebolig Schleswig-Holstein her på siden

En privat feriebolig Schleswig-Holstein til udlejning er det helt rigtige udgangspunkt for de mange, skønne ferieoplevelser som det spændende område byder på. Hos os finder du det største udvalg af private ferieboliger Schleswig-Holstein på ét site, så du kan nemt finde præcis den private feriebolig Schleswig-Holstein til leje, du ønsker dig.

Læs mere om de dejlige oplevelser du kan vælge mellem, og om fordelene ved at leje en feriebolig Schleswig-Holstein til privat udlejning hos Vacasol.

Tips til området

Schleswig-Holstein er et dejligt ferieområde lige på den anden side af den danske grænse. Om I foretrækker Nordsøen og Vadehavet eller Østersøen, venter jer dejlige ferieoplevelser ved vandet. I Østersøen ligger også Fehmarn med oplevelsescentret Experimenta og Meereszentrum Fehmarn, hvor I bl.a. kan møde hajer, lære om vores planet, vulkaner og jordskælv og røre ved et ægte dinosauer æg. Et besøg i Kappeln og Kiel er et must, når I holder ferie ved Østersøens tyske kyst.

Nationalpark Vadehavet er også en del af Schleswig-Holstein. I Multimar Forum i den idylliske havneby Tønningen kan I blive meget klogere på havet og dens dyre- og fiskeliv samt verdens naturarv. Her er rørebassiner, hvalskeletter samt inde- og udendørs legepladser. Ved Wittdün på Amrum ligger et badeland, hvor vand fra Nordsøen er opvarmet. Her kan I more jer med bølge- og massagebade, vandrutsjebaner og vandfald.

Biosfærereservatet Schleswig-Holsteinisches Wattenmeer er udlagt til nationalpark og er et yndet udflugtsmål. Området er optaget på UNESCOs Verdensnaturarvsliste. Med på Verdenskulturarvslisten er hansestædernes dronning Lübeck. Den charmerende middelalderby er rig på kulturhistoriske seværdigheder, bl.a. Holstentor, og her er fine shoppingmuligheder. Ta' også børnene med på legetøjs- og dukkemuseerne Skt. Annen Museum og TheaterFigurenMuseum.

Holder I ferie ved den smukke Østersø i Schleswig-Holstein må I ikke gå glip af et besøg i Kappeln. Den charmerende gamle fiskerby har rigtig meget at fortælle. Ta' trapperne og i den gamle mølle Amanda og bliv belønnet med en fantastisk udsigt. I må heller ikke gå glip af et besøg i Kiel. Gå langs kanalen og se det imponerende syn af luksuslinere, der sejler helt ind til byens centrum. Besøg søfartsmuseet og sælbassinet, der begge ligger på havnepromenaden. Kun en time fra Kiel ligger en af landets største forlystelsesparker Hansapark, hvor der også er forlystelser for de yngste.

En ferie i Schleswig-Holstein kan nemt indeholde badeferie, smukke nationalparker, gamle fisker- og havnebyer, historiske hansestæder og forlystelser- og attraktioner mest for børn og barnlige sjæle, så der er ingen grund til at køre længere sydpå for at få nye ferieoplevelser.

Dine fordele hos Vacasol

Privat ferieboligudlejning Schleswig-Holstein: Det største udvalg

Hos os finder du når som helst det største udvalg af feriehuse og ferieboliger, og derfor kan du uden videre finde en dejligt feriebolig Schleswig-Holstein privat til leje hos os. 24 timer i døgnet, hele året rundt. Når du lejer en feriebolig Schleswig-Holstein privat gennem os får du altid de fleste private ferieboliger Schleswig-Holstein at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Privat udlejning af feriebolig Schleswig-Holstein med prisgaranti

Uanset hvilken privat feriebolig Schleswig-Holstein til udlejning du beslutter dig for, er du selvfølgelig dækket af vores prisgaranti. Det betyder kort og godt at vi står inde for, at der ikke er ét eneste udlejningsbureau, som udlejer din foretrukne feriebolig Schleswig-Holstein privat til en pris, som er billigere end vores.

Hvis der en sjælden gang alligevel opstår en smutter i vores priskontrol, refunderer vi hele differencen. Beløbet vil blive overført direkte til din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos Vacasol får du ikke blot det største udvalg af private ferieboliger Schleswig-Holstein til udlejning, men også professionel service. Skulle uheldet være ude, har du altid mulighed for at kontakte vores lokale samarbejdspartner, som står klar til at hjælpe dig. Det er privat ferieboligudlejning feriebolig Schleswig-Holstein med tryghed og sikkerhed.

Book en privat feriebolig Schleswig-Holstein hos Vacasol!

Du kan booke din foretrukne feriebolig Schleswig-Holstein til privat udlejning direkte her fra portalen. Såfremt du har spørgsmål i forbindelse med din leje af en privat feriebolig Schleswig-Holstein, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os. Vi besvarer naturligvis gerne dine spørgsmål vedrørende privat udlejning af en feriebolig Schleswig-Holstein. Privat ferieboligudlejning Schleswig-Holstein har helt enkelt aldrig været nemmere.

Vi ønsker jer en rigtig dejlig ferie i jeres foretrukne private feriebolig Schleswig-Holstein.

Vælg mellem 25.325 sommerhuse