Privat feriebolig Salzburgerland

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt en privat feriebolig Salzburgerland hos Vacasol.
Vælg mellem 4.956 sommerhuse Destinationer under Salzburgerland
feriebolig salzburgerland_350-AT-5753-05

Du finder nemt en dejlig feriebolig Salzburgerland her på siden

Med en privat feriebolig Salzburgerland til udlejning som basis for din ferie, får du nem adgang til uforglemmelige ferieoplevelser. Her på siden finder du det største udvalg af private ferieboliger Salzburgerland, så her får du nemt overblik over dine muligheder.

Læs mere om de skønne oplevelser der venter, og om fordelene ved at booke en feriebolig Salzburgerland til privat udlejning hos os.

Tips til ferieoplevelser i området

I Salzburgerland i Østrig venter jer oplevelser nok til en lang ferie. Naturen i sig selv er en smuk oplevelser, og set fra en af de mange bjergbaner får man et rigtig godt indtryk af området. Cykel- og vandreture i en af de mange naturparker, oplevelsesparker som f.eks. FANTASIANA Erlebnispark Straßwalchen, Burgerlebnis Mauterndorf og det innovatiove oplevelsescenter WasserWelten Krimml er blot nogle få bud på, hvordan en feriedag i Salzburgerland kan bruges.

Blandt de mange slotte og borge, der er åbne for publikum, er Burgerlebnis Mauterndorf. Her får I et indblik i livet i Middelalderen og mulighed for at prøve en rustning. Salzburgerland har også mange spændende museer - faktisk er her et museum for næsten alting. F.eks. ost, ski, dukker og folkemusikinstrumenter, så uanset interesse, burde der være noget for enhver. Har I en guldgraver gemt i jer, kan I prøve at vaske guld ved Heimalm, der er en af stationerne på vej op med Rauriser Hochalmbahnen. I Salzburgerland er der bjergbaner i alle afskygninger - f.eks. slæderutsjebaner, hvor I selv styrer farten og vildskaben.

Kan I li' at se det hele sådan lidt fra oven, vil I elske en tur i en af områdets bjergbaner. Rausiner Hochalmbahnen har komfortable kabine, så man i fred og ro kan nyde udsigten på turen. Trænger børnene til at give den gas, er et besøg i FANTASIANA Erlebnispark Straßwalchen en god ide. Her er mere end 50 attraktioner, shows og landets første 4D biograf. Slæderutsjebaner er unikke for Østrig. Banerne kan virke vilde, men sikkerheden er i top, og I styrer selv farten. 

Salzburgerland har museer for enhver smag og interesse. Er det ost, dukker, folkemusikinstrumenter eller jernbaner, I finder interessante, ja så findes det her. I kan også opleve livet i Middelalderen på Burgerlebnis Mauterndorf - og bl.a. prøve tøj fra den gang og en ridderrustning. Det er ikke gamle dage det hele. WasserWelten Krimml er et innovativt oplevelsescenter for alt omkring vand, og formidlingen er både sjov og underholdende. Her finder I også Centraleuropas højeste vandfald, "Haus des Wassers", "Wasserwunderwerken" og "Aquaszenarium". Også FANTASIANA Erlebnispark Straßwalchen er et spændende udflugtsmål for børnefamilier. 

Lad børnene give den gas på slæderutsjebanen eller ta' dem med på en tur med bjergbanens komfortable kabiner. Begge er fine måde at opleve den storslåede natur på. Landskabet indbyder også til cykel- og vandreture, og turen kunne gå til en af de mange slotte og borge, der er åbne for besøgende. I kan også blive klogere på vandets verden i WasserWelten Krimml eller på Salzburgerlands historie på et af de mange specialmuseer.

Dine fordele hos Vacasol

Privat ferieboligudlejning Salzburgerland: Det største udvalg

Hos Vacasol finder du altid det største udvalg af feriehuse og ferieboliger, og derfor kan du uden problemer finde din feriebolig Salzburgerland privat til leje her på siden. Alle døgnets 24 timer, 365 dage om året. Når du lejer en feriebolig Salzburgerland privat gennem os får du altid de fleste private ferieboliger Salzburgerland at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Privat udlejning af feriebolig Salzburgerland med prisgaranti

Når du har udvalgt den private feriebolig Salzburgerland til udlejning, som skal danne rammen om familiens ferie, kan du så let som ingenting leje den online. Du vil automatisk være dækket under Vacasols prisgaranti. Det betyder simpelthen at vi garanterer dig, at der ikke er ét eneste udlejningsbureau, som udlejer din foretrukne feriebolig Salzburgerland privat til en pris, som er lavere end den, du finder hos os.

Hvis der en sjælden gang sker en fejl i vores overvågning af konkurrenternes pris, godtgør vi hele forskellen i prisen. Pengene vil blive indsat direkte på din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos os får du både det største udvalg af private ferieboliger Salzburgerland til udlejning samt professionel service. Skulle uheldet være ude, kan du altid kontakte vores lokale samarbejdspartner, som står klar til at hjælpe dig. Det er privat ferieboligudlejning feriebolig Salzburgerland med tryghed og sikkerhed.

Book en privat feriebolig Salzburgerland hos Vacasol!

Du kan booke din foretrukne feriebolig Salzburgerland til privat udlejning direkte her fra portalen. Såfremt der skulle være spørgsmål i forbindelse med din leje af en privat feriebolig Salzburgerland, er du selvfølgelig meget velkommen til at henvende dig til os. Vi besvarer selvfølgelig gerne dine spørgsmål omkring privat udlejning af en feriebolig Salzburgerland. Privat ferieboligudlejning Salzburgerland har simpelthen aldrig været så nemt.

Vacasol ønsker dig og din familie en rigtig dejlig ferie i den private feriebolig Salzburgerland I har valgt.

Vælg mellem 4.956 sommerhuse