Privat feriebolig Oberpfalz

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt en privat feriebolig Oberpfalz hos Vacasol.
Vælg mellem 1.848 sommerhuse Destinationer under Oberpfalz
feriebolig oberpfalz_253-NKH150

Du finder nemt en dejlig feriebolig Oberpfalz her på siden

En privat feriebolig Oberpfalz til udlejning er det perfekte udgangspunkt for de mange, skønne oplevelser som venter i det attraktive ferieområde. Det er overhovedet ikke noget problem at finde den rigtige private feriebolig Oberpfalz til leje hos os.

Læs mere om de dejlige ferieoplevelser du kan vælge imellem, og om dine fordele ved at booke en feriebolig Oberpfalz til privat udlejning hos Vacasol.

Tips til oplevelser i området

Oberpfalz er om noget sted tætpakket med attraktioner. 600 slotte og borge, drypstenshuler, middelalder broer og bygninger, naturparker. Her løber I ikke tør for oplevelser. I Regensburg, der også er med på UNESCOs Verdensarvsliste, kan I nyde de mange smukke bygningsværker enten til fods eller på en sejltur på Donau. Blandt de smukke gamle bygninger ligger første klasses butikker og caféer, så her er virkelig noget for alle. En anden skøn gammel by er Velburg. Blandt de skønne seværdigheder er drypstenshulen König-Otto-Tropfsteinhöhle, der er en af de absolutte juveler af sin slags. 

Med mere end 600 borge og slotte, middelalderbygningsværker, drypstenshuler, badesøer og naturparker er Oberpfalz et oplagt sted at holde ferie. Blandt skovklædte bjerge ligger Badewelt Aqacur, et friluftsbade med vandrutsjebaner og action for de store børn og en særskilt afdeling for de yngste. I Velburg ligger en af Tysklands allersmukkeste drypstenshuler König-Otto-Tropfsteinhöhle. Ta' på en guided tur og få alle de unikke oplevelser med. Regensburg er fyldt med forunderlige historiske bygningsværker, hvoraf flere med optaget på UNESCOs Verdensarvsliste.

Vandhunde, cyklister og vandrer, historie- og kulturinteresserede bliver begejstrede over mangfoldigheden af oplevelser i Oberpfalz. I Velburg finder I mange ruiner af borge og slotte og ikke mindst en af de aller smukkeste drypstenshuler i Tyskland: König-Otto-Tropfsteinhöhle. Ta' på opdagelse i de 270 m lange gange og oplev de smukke stalagmitter, der står som søjler i Königsgrotten. Besøg også Regensburgs mange smukke historiske bygningsværker, Naturpark Oberpfälzer Wald og Badewelt Aqacur.

Holder I ferie i Oberpfalz, kommer I ikke til at kede jer, uanset interesser og alder. Byen Regensburg er fyldt med seværdigheder, bl.a. domkirken og den smukke 300 m lange bro fra omkring år 1135. Se det hele fra en sejltur på Donau, eller brug nogle timer på shopping i den hyggelige by. Oberpfalz har i alt 600 slotte og borge, en af landets mest fantastiske drypstenshuler, naturparker og badesøer med morskab for store og små i særskilte afdelingen.

Smukke middelalderbyer, 600 slotte og borge, skønne landskaber, drypstenshuler og naturparker - her er masser at opleve. I Oberpfalz er der ferieoplevelser for hele familien. Familiens store og små vandhunde kan glæde sig til en dag i Badewelt Aqacur, hvor der er bølger, rutsjebaner, fart og sjov for de store og rolige områder for de yngste. Har I cyklerne med, vil I blive begejstret for Naturpark Oberpfälzer Wald, hvor der er cykelruter i alle sværhedsgrader. Ta' med på sejltur på den smukke blå Donau og se middelalderbyen Regensburg fra vandsiden. 

Dine fordele hos Vacasol

Privat ferieboligudlejning Oberpfalz: Det største udvalg

Hos Vacasol finder du til hver en tid det største udvalg af feriehuse og ferieboliger, og derfor kan du let finde en passende feriebolig Oberpfalz privat til leje hos os. Døgnet rundt, 365 dage om året. Af den årsag kan du straks skaffe dig et overblik over alle mulighederne, og nemt finde den helt rigtige feriebolig Oberpfalz privat til leje.

Privat udlejning af feriebolig Oberpfalz med prisgaranti

Alle feriehuse som udlejes igennem Vacasol falder under vores prisgaranti. Det betyder ganske enkelt at vi garanterer dig, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer din foretrukne feriebolig Oberpfalz privat til en pris, som er lavere end den, du finder hos os.

Skulle der mod alle forventninger alligevel ske en smutter i vores kontrol af konkurrenternes pris, udbetaler vi dig hele forskellen i prisen. Summen vil blive indsat direkte på din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos Vacasol får du ikke blot det største udvalg af private ferieboliger Oberpfalz til udlejning, men også professionel service. Hvis uheldet er ude, har du altid mulighed at henvende dig til vores lokale partner, som er klar til at hjælpe. Det er privat ferieboligudlejning feriebolig Oberpfalz med tryghed og sikkerhed.

Book en privat feriebolig Oberpfalz hos Vacasol!

Du kan booke din foretrukne feriebolig Oberpfalz til privat udlejning direkte her fra hjemmesiden. Såfremt du har spørgsmål vedrørende din leje af en privat feriebolig Oberpfalz, er du naturligvis altid velkommen til at rette henvendelse til os os. Vi besvarer gerne dine spørgsmål i forbindelse med privat udlejning af en feriebolig Oberpfalz. Privat ferieboligudlejning Oberpfalz har helt enkelt aldrig været nemmere.

Vacasol ønsker dig og din familie en skøn ferie i den private feriebolig Oberpfalz I har valgt.

Vælg mellem 1.848 sommerhuse