Privat feriebolig Mecklenburg-Vorpommern

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt en privat feriebolig Mecklenburg-Vorpommern hos Vacasol.
Vælg mellem 32.829 sommerhuse Destinationer under Mecklenburg-Vorpommern
feriebolig mecklenburgische_seenplatte_136-DBB415

Du finder nemt en dejlig feriebolig Mecklenburg-Vorpommern her på siden

Med en privat feriebolig Mecklenburg-Vorpommern til udlejning som udgangspunkt for din ferie, får du nem adgang til skønne ferieoplevelser. På denne hjemmeside finder du det største udvalg af private ferieboliger Mecklenburg-Vorpommern, så her kan du på en nem og enkel måde danne et overblik over dine muligheder.

Læs mere om de skønne ferieoplevelser der venter, og om dine fordele ved at booke en feriebolig Mecklenburg-Vorpommern til privat udlejning hos os.

Tips til området

Mecklenburg-Vorpommern er et skønt ferieområde med badestrande, naturparker med vilde dyr, kæmpe skove og ikke mindst mere end 2.000 søer og kanaler. Flere naturområder og byer i området er optaget på UNESCOs Verdensarvsliste, og her venter jer dejlige oplevelser, uanset interesse. Her er Kridtklinter, hajer, dinosauerparker og slotte - zoologiske haver og romantiske byer.

De mere end 2.000 søer og kanaler, der udgør Mecklenburgische Seenplatte, er en fantastisk oplevelse, og sammen med hele tre nationalparker er de med til at skabe et meget eftertragtet ferieområde. Benyt jer af de mange muligheder for at dyrke vandsport og gå og cykle i den enestående natur. De mere end 70 mio. år gamle kridtklinter i Jasmund National Park og de gigantiske gamle bøgetræer danner rammerne om et rigt fugle- og dyreliv med bl.a. vildsvin, kronvildt og ørne. Besøg også bjørnene i Natur- und Umweltpark Güstrow og hajerne i Ozeaneum i Stralsund.

Mecklenburg-Vorpommern har alt det, der skal til en perfekt ferie. Mere end 2.000 søer og kanaler, skønne badestrande ved Østersøen og 70 mio. år gamle kridtklinter i Jasmund National Park, skove og zoologiske haver samt akvarier med vilde dyr, og masser af kultur og action. Hansestad Wismar er en smuk og unik gammel by, som er optaget på UNESCOs Verdensarvsliste. Et andet skønt bekendtskab er hansestad og skibsfartsbyen Rostock. Begge byer har oplevelser for hele familien. Tager I til Rügen, finder I en helt ø fuld af oplevelser. Her kan I køre på sommerkælkebakken, langs kysten med det hyggelige tog Rasender Roland, besøge en stenalderlandsby og Dinosaurierland Rügen.

Rügen er en del af det herlige feriested Mecklenburg-Vorpommern, hvor der er masser af spændende oplevelser for hele familien. Året rundt kan I køre på kælkebakken og med det lille tog Rasender Roland gennem skove og langs kystens badebyer. I Göhren ligger den eventyrlige minigolfbane, og ved Spyker See kan I glæde jer til at møde naturtro dinosauere og til at besøge stenalderlandsbyen. På Rügen ligger også Jernbane & Teknologi Museet.

Vil I have badeferie, oplevelsesferie og skøn natur, er Mecklenburg-Vorpommern stedet. Her finder I kridtklinter, der er 70 mio. år gamle, kæmpe skove med masser af dyreliv, hajer og andre spændende havdyr i Ozeaneum i Stralsund og de mange oplevelser på Rügen. Hyggelige historiske hansestæder og slotte og ikke mindst Østersøens skønne strande. UNESCOs Verdensarvsliste er rigt repræsenteret her, og landskabet indbyder til aktiv ferie.

Dine fordele hos Vacasol

Privat ferieboligudlejning Mecklenburg-Vorpommern: Det største udvalg

Hos Vacasol finder du altid det største udvalg af feriehuse og ferieboliger, og derfor kan du uden problemer finde en passende feriebolig Mecklenburg-Vorpommern privat til leje her. Døgnet rundt, 365 dage om året. Når du lejer en feriebolig Mecklenburg-Vorpommern privat gennem os får du altid de fleste private ferieboliger Mecklenburg-Vorpommern at vælge mellem, den laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Privat udlejning af feriebolig Mecklenburg-Vorpommern med prisgaranti

Alle ferieboliger som udlejes via Vacasol falder under vores prisgaranti. Vi garanterer at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer din foretrukne feriebolig Mecklenburg-Vorpommern privat til en lavere pris end vores.

Skulle der en sjælden gang alligevel forekomme en fejl i vores priskontrol, refunderer vi hele prisforskellen. Pengene overføres direkte til din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos os får du både det største udvalg af private ferieboliger Mecklenburg-Vorpommern til udlejning og professionel service. Hvis uheldet er ude, har du altid mulighed at henvende dig til vores lokale samarbejdspartner, som står klar til at hjælpe dig. Det er privat ferieboligudlejning feriebolig Mecklenburg-Vorpommern med tryghed og sikkerhed.

Book en privat feriebolig Mecklenburg-Vorpommern hos Vacasol!

Du kan booke din foretrukne feriebolig Mecklenburg-Vorpommern til privat udlejning direkte her fra portalen. Såfremt du har spørgsmål vedrørende din leje af en privat feriebolig Mecklenburg-Vorpommern, er du selvfølgelig velkommen til at rette henvendelse til os os. Vi hjælper gerne med at finde svar på dine spørgsmål vedrørende privat udlejning af en feriebolig Mecklenburg-Vorpommern. Privat ferieboligudlejning Mecklenburg-Vorpommern har simpelthen aldrig været så nemt.

Vacasol ønsker jer en rigtig dejlig ferie i den private feriebolig Mecklenburg-Vorpommern I har valgt at booke.

Vælg mellem 32.829 sommerhuse