Privat feriebolig Kroatien

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt en privat feriebolig Kroatien hos Vacasol.
Vælg mellem 17.671 sommerhuse Destinationer under Kroatien
feriebolig kroatien_133-CKN409

Du finder nemt en dejlig feriebolig Kroatien her på siden

En privat feriebolig Kroatien til udlejning er det optimale udgangspunkt for de mange, dejlige ferieoplevelser som venter i det attraktive ferieområde. Her på siden finder du det største udvalg af private ferieboliger Kroatien på én hjemmeside, så du kan uden problemer finde nøjagtig den private feriebolig Kroatien til leje, du ønsker dig.

Læs mere om de skønne oplevelser du kan vælge imellem, og om fordelene ved at leje en feriebolig Kroatien til privat udlejning hos os.

Tips til området

Kroatien ligger ud til Adriaterhavet med den ene sandstrand mere fantastisk end den anden. Her kan I tage på øhop, sejle, bade - ja så godt som alt er muligt, og I får rigtig meget for pengene på ferie i Kroatien. Ø hopping er en populær måde at opleve nogle af de mere end 140 øer i den kroatiske skærgård. Nyd solen og udsigten over havet og kysten fra bådens dæk, mens I bliver fragtet fra ø til ø.

Det dejlige klima og de mange strande, hvor af de fleste har Det Blå Flag, er det helt store trækplaster i Kroatien. Og her er strande til alle behov. F.eks. Valkane Strand. Stranden er opdelt, så den ene halvdel er sandstrand, hvor familier med små børn kan lege og bade, og den anden halvdel med beton, der gør den velegnet til kørestolsbrugere. På stranden kan der spilles beachvolley, tennis og fodbold, og der udlejes både og vandcykler.

Kroatien har rigtig mange skønne nationalparker. F.eks. Nationalpark Sjeverni Velebit hvor et af de absolutte highlights er udsigten over Adriaterhavet. På de markerede stier kommer man vidt omkring og være heldig at se vilde dyr som bjørne og ulve.

Kamenjak Premantura strandene ligger ved en fredet park langs små bugter, og her er der fred og ro. Strandene er velegnede for familier med børn. Forholdene er også fine til dykning til at gå på jagt efter fossiler af forstenede fiskeskeletter.

I Nationalparken Brijunis safari- og etnologi park kan man se mere end 200 dinosaurer fodspor – nogle op til en halv meter lange. Parken blev grundlagt af Tito, da øen var hans personlige paradis fra slutningen af 2. Verdenskrig og indtil hans død. På øen findes også hans museum samt mange romerske ruiner.

Dine fordele hos Vacasol

Privat ferieboligudlejning Kroatien: Det største udvalg

Hos os finder du til hver en tid det største udvalg af feriehuse og ferieboliger, og derfor kan du enkelt og sikkert finde en skøn feriebolig Kroatien privat til leje hos os. Alle døgnets 24 timer, 365 dage om året. Når du lejer en feriebolig Kroatien privat gennem os får du altid flest private ferieboliger Kroatien at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Privat udlejning af feriebolig Kroatien med prisgaranti

Uanset hvilken privat feriebolig Kroatien til udlejning du beslutter dig for, er du naturligvis dækket af vores prisgaranti. Det betyder simpelthen at vi lover dig, at der ikke er ét eneste bureau, som udlejer din foretrukne feriebolig Kroatien privat til en pris, som er lavere end den, du finder hos os.

Hvis der en sjælden gang alligevel opstår en smutter i vores kontrol af priserne hos de andre udlejningsbureauer, udbetaler vi hele differencen i prisen. Summen bliver overført direkte til din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos os får du både det største udvalg af private ferieboliger Kroatien til udlejning og også professionel service. Skulle uheldet være ude, har du altid mulighed for at kontakte vores lokale samarbejdspartner, som er klar til at hjælpe. Det er privat ferieboligudlejning feriebolig Kroatien med tryghed og sikkerhed.

Book en privat feriebolig Kroatien hos Vacasol!

Du kan booke din foretrukne feriebolig Kroatien til privat udlejning direkte her fra portalen. Hvis der skulle være spørgsmål vedrørende din leje af en privat feriebolig Kroatien, er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig gerne med at finde frem til svar på dine spørgsmål vedrørende privat udlejning af en feriebolig Kroatien. Privat ferieboligudlejning Kroatien har simpelthen aldrig været nemmere.

Vacasol ønsker jer en uforglemmelig ferie i den private feriebolig Kroatien I har udvalgt.

Vælg mellem 17.671 sommerhuse