Privat feriebolig Italien

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt en privat feriebolig Italien hos Vacasol.
Vælg mellem 25.073 sommerhuse Destinationer under Italien
feriebolig italien_ 261-PSC300

Du finder nemt en dejlig feriebolig Italien her på siden

Med en privat feriebolig Italien til udlejning får du nem adgang til skønne oplevelser. Her på siden finder du det største udvalg af private ferieboliger Italien på ét sted, så du kan let finde præcis den private feriebolig Italien til leje, du ønsker dig.

Læs mere om de uforglemmelige oplevelser der venter, og om fordelene ved at booke en feriebolig Italien til privat udlejning hos Vacasol.

Tips til ferieoplevelser i området

Italien er et skønt ferieland, som man nemt forelsker sig i. Fra de smukke søer, bjergene og det milde klima i nord, over naturens spisekammer i Toscana, til de eksotiske kyster længst mod syd, bliver man betaget af den smukke natur, historiens fodspor og det herlige køkken.

Gardasøen i Norditalien er landets største sø og et meget familievenligt ferieområde. Rundt om søen ligger den ene smukke by efter den anden, og turbådene sørger for en smuk og bekvem transport mellem byerne. Søen er omkranset af bjerge i nord og mere fladt land i syd. Lazise på østsiden er et af de mest populære feriemål, og den hyggelige by har caféer, butikker og en hyggelige lille havn. Mod syd er det især middelalderbyen Sirmione, der med borgen Rocca Scagliera og de termiske bade trækker gæster til. Gardasøens strande har sand og småsten, men det perfekte rolige badevand gør strandene attraktive for familier. Como og Maggiore søerne er mindst lige så smukke.

Toscana er en smuk blanding af små middelalderbyer med mange tårne, større byer med berømte seværdigheder og frodige vin- og olivenmarker så langt øjet rækker. Her er ufattelig smukt. Blandt byer man bare må besøge er Lucca, hvor hele den gamle bydel er omkranset af en tyk bymur, som man kan gå og cykle på, Pisa med bl.a. det skæve tårn, Firenze med f.eks. Ponte Veccio og Medici paladset, Sienna med Piazza del Campo. Faktisk er det uretfærdigt blot at nævne nogle af byerne, for Toscana er stedet man kommer tilbage til igen og igen. 

Rom er en af de byer, der kan prale med flest historiske seværdigheder. Blandt de mest kendte er Peterskirken, Vatikanstaten, Colosseum, Forum Romanum og Den Spanske Trappe, men listen er alen lang.  Trastevere er den farverige bydel på den anden siden af floden, og mange vil nok mene det mest stemningsfyldte sted i Rom. Her er gaderne smalle og brostensbelagte, og der er restauranter og små butikker over alt. I Santa Maria kirken i Trastevere afholdes dagligt koncerter, hvor konservatorie musikere og sangere fremfører værker af Puccini. Koncerterne er til at komme til for penge.

Napoli, Vesuv og Pompei ligger alle ud til Napoli Bugten, og tager I båden over til den anden side, kommer I til skønne Sorrento, hvor den gamle havn Marina Grande er et af de smukkeste steder. På den anden side af halvøen ligger Amalfikysten med de maleriske byer Amalfi, Positano og længere oppe i bjergene den bedårende Ravello. Ta' med turbåd til Capri den smukke ø i Napoli bugten.

Dine fordele hos Vacasol

Privat ferieboligudlejning Italien: Det største udvalg

Hos Vacasol finder du til hver en tid det største udvalg af feriehuse og ferieboliger, og derfor kan du let finde din feriebolig Italien privat til leje her på siden. Alle døgnets 24 timer, 365 dage om året. Det giver dig overblik over alle mulighederne og sparer dig tid og besvær, at du kan se så mange private ferieboliger og feriehuse på denne ene side.

Privat udlejning af feriebolig Italien med prisgaranti

Alle ferieboliger som udlejes via os falder ind under vores prisgaranti. Vi garanterer at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer din foretrukne feriebolig Italien privat til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der mod forventning alligevel ske en smutter i vores priskontrol, godtgør vi dig hele differencen i prisen. Beløbet bliver indsat direkte på din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos os får du både det største udvalg af private ferieboliger Italien til udlejning samt professionel service. Hvis uheldet er ude, kan du altid kontakte vores stedlige partner, som står klar til at hjælpe dig. Det er privat ferieboligudlejning feriebolig Italien med tryghed og sikkerhed.

Book en privat feriebolig Italien hos Vacasol!

Du kan booke din foretrukne feriebolig Italien til privat udlejning direkte her fra siden. Hvis der skulle være spørgsmål vedrørende din leje af en privat feriebolig Italien, er du naturligvis meget velkommen til at rette henvendelse til os os. Vi hjælper dig gerne med at finde frem til svar på dine spørgsmål i forbindelse med privat udlejning af en feriebolig Italien. Privat ferieboligudlejning Italien har simpelthen aldrig været nemmere.

Vacasol ønsker jer en uforglemmelig ferie i jeres foretrukne private feriebolig Italien.

Vælg mellem 25.073 sommerhuse