Privat feriebolig Istrien

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt en privat feriebolig Istrien hos Vacasol.
Vælg mellem 10.306 sommerhuse Destinationer under Istrien
feriebolig istrien_133-CIC302

Du finder nemt en dejlig feriebolig Istrien her på siden

En privat feriebolig Istrien til udlejning er det perfekte udgangspunkt for de mange, uforglemmelige oplevelser som venter i det spændende ferieområde. På denne hjemmeside finder du det største udvalg af private ferieboliger Istrien, så her kan du let og enkelt danne et overblik over alle mulighederne.

Læs mere om de skønne oplevelser der venter, og om fordelene ved at leje en feriebolig Istrien til privat udlejning her på siden.

Tips til ferieoplevelser i området

Halvøen Istrien i den nordvestlige del af Kroatien har en skøn kyststrækning med idylliske byer som Pula, Rovinj, Poreč og Umag. Vil I have både badeferie og oplevelsesferie, er Istrien et godt valg.

Stranden Bijeca i byen Medulin, 10 km sydøst fra Pula, er en 1 km lang og sandstrand. Vandet er lavt og roligt og perfekt for familier med små børn. Den hyggelige gamle fiskerlandsby Rabac på østsiden af Istrien er omgivet af fire gode strande som f.eks. Maslinica.

Rovinj er en romantisk og farverig by med en skøn afslappende atmosfære. Blandt byens seværdigheder kan nævnes dens vartegn katedralen Skt. Euphemia, hvor man fra det 60 m høj klokketårn har en fantastisk udsigt.

Pulas hovedattraktion er et enestående romersk amfiteater, som oprindelig blev anvendt til drabelige gladiatorkampe, men i dag en fredelig og storslået ramme om kulturelle arrangementer. Byen er Istriens største og en aktiv universitets- og handelsby.

På spidsen af Premantura halvøen ligger den flotte naturpark Kap Kamenjak. Parken har hele 20 idylliske bugter, der naturligvis er meget populære badesteder. Naturparken er også et godt sted til vandre- og cykelture.

Dine fordele hos Vacasol

Privat ferieboligudlejning Istrien: Det største udvalg

Hos Vacasol finder du til hver en tid det største udvalg af feriehuse og ferieboliger, og derfor kan du enkelt og sikkert finde en dejligt feriebolig Istrien privat til leje her på siden. Dag ud og dag ind, hele året rundt. Når du lejer en feriebolig Istrien privat gennem os får du altid flest private ferieboliger Istrien at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Privat udlejning af feriebolig Istrien med prisgaranti

Når du vælger at leje en privat feriebolig Istrien hos Vacasol, vil du naturligvis være dækket af vores prisgaranti. Det betyder ganske enkelt at vi står inde for, at der ikke er ét eneste bureau, som udlejer din foretrukne feriebolig Istrien privat til en pris, som er billigere end den, du finder hos os.

Skulle der alligevel forekomme en smutter i vores kontrol af priserne hos de andre udlejningsbureauer, refunderer vi dig hele forskellen i prisen. Pengene indsættes direkte på din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos os får du ikke kun det største udvalg af private ferieboliger Istrien til udlejning, men også professionel service. Hvis uheldet er ude, har du altid mulighed for at rette henvendelse til vores lokale partner, som er klar til at hjælpe dig. Det er privat ferieboligudlejning feriebolig Istrien med tryghed og sikkerhed.

Book en privat feriebolig Istrien hos Vacasol!

Du kan booke din foretrukne feriebolig Istrien til privat udlejning direkte her fra siden. Såfremt du har spørgsmål i forbindelse med din leje af en privat feriebolig Istrien, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os. Vi besvarer naturligvis gerne dine spørgsmål i forbindelse med privat udlejning af en feriebolig Istrien. Privat ferieboligudlejning Istrien har simpelthen aldrig været så enkelt.

Vacasol ønsker dig og din familie en uforglemmelig ferie i jeres foretrukne private feriebolig Istrien.

Vælg mellem 10.306 sommerhuse