Privat feriebolig De Kanariske Øer

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt en privat feriebolig De Kanariske Øer hos Vacasol.
Vælg mellem 3.042 sommerhuse Destinationer under De Kanariske Øer
feriebolig de_kanariske_øer_255-BUV145

Du finder nemt en dejlig feriebolig De Kanariske Øer her på siden

En privat feriebolig De Kanariske Øer til udlejning er det helt rigtige udgangspunkt for de mange, uforglemmelige oplevelser som det attraktive ferieområde byder på. På denne hjemmeside finder du det største udvalg af private ferieboliger De Kanariske Øer, så her får du nemt overblik over dine muligheder.

Læs mere om de uforglemmelige ferieoplevelser der venter, og om dine fordele ved at leje en feriebolig De Kanariske Øer til privat udlejning her på siden.

Tips til ferieoplevelser

De Kanariske Øer er et stort ferieparadis, uanset hvad man ønsker at opleve i sin ferie. Vælger I Gran Ganaria, får I 60 km børnevenlige strande, charmerende landsbyer, naturparker og ca. 340 solskinsdage om året. Hovedstaden Las Palmas byder på mange historiske og kulturelle seværdigheder, bl.a. i byens ældste kvarter Vegueta, der er optaget på UNESCOs Verdenskulturarvsliste.

Det smukke og solrige Tenerife har foruden dejlige strande og godt vejr masser af smuk natur at byde på, som bl.a. kan opleves i Teno Naturpark, Anaga Naturpark og Teide Nationalpark. Spaniens højeste bjerg og samtidig verdens tredje største vulkan Pico del Teide er et af de steder, I bare må besøge. Ta' med svævebanen op til toppen og nyd udsigten over det spændende måneagtige landskab, havet og i godt vejr Gran Canaria.

Fuerteventura har rå og uspoleret natur og 150 km sandstrande, der venter på at blive indtaget. Besøg f.eks. den imponerende grotte Caleta Negra og den perfekte børnevenlige strand La Guirra. Fuerteventura er det oplagte sted til en aktiv ferie i godt vejr, for vindforholdene er perfekte til surfing, paddling. dykning og jetski. Lad udflugten gå til Oasis Park, hvor I kan se shows med krybdyr, papegøjer, rovfugle og søløver.

Lanzarotes landskab byder på "månelandskab" skabt af lava, saltmarker og grønne søer, bugter og imponerende klipper og dejlige strande. I hovedstaden Arrecife ligger Castillo de san Gabriel på en lille ø forbundet til resten af byen med en vindebro. Øen har flere andre borge, skønne fiskerbyer, markeder og naturparker. Aquapark Costa Teguise er et populært sted for vandhunde, og der er mere vand i sigte på en ubådssafari, hvor I kan nyde verden under vandoverfladen. Er I mere til fisk oven vande, kan familiens lystfiskere tage med på havfiskeri.

La Palma er en smuk ø med vulkaner, kløfter og vandfald, store granskove og bjerge, hvor I kan vandre og opleve. Den rene og klare himmel giver helt perfekte forhold til stjernekiggeri. Den mere end 2,4 km høje Roque de los Muchachos er et af verdens bedste steder at kigge stjerner. Besøg det moderne observatorie tæt på toppen.

Dine fordele hos Vacasol

Privat ferieboligudlejning De Kanariske Øer: Det største udvalg

Hos Vacasol finder du til hver en tid det største udvalg af feriehuse og ferieboliger, og derfor kan du enkelt og sikkert finde en dejligt feriebolig De Kanariske Øer privat til leje her. Dag ud og dag ind, hele året rundt. Når du lejer en feriebolig De Kanariske Øer privat gennem os får du altid de fleste private ferieboliger De Kanariske Øer at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Privat udlejning af feriebolig De Kanariske Øer med prisgaranti

Når du vælger at leje en privat feriebolig De Kanariske Øer hos Vacasol, vil du naturligvis falde under vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer din foretrukne feriebolig De Kanariske Øer privat til en billigere pris end vores.

Skulle der mod alle forventninger alligevel opstå en smutter i vores priskontrol, godtgør vi dig hele differencen i prisen. Beløbet bliver indsat direkte på din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos Vacasol får du ikke kun det største udvalg af private ferieboliger De Kanariske Øer til udlejning, men også professionel service. Skulle uheldet være ude, kan du altid kontakte vores lokale samarbejdspartner, som står klar til at hjælpe. Det er privat ferieboligudlejning feriebolig De Kanariske Øer med tryghed og sikkerhed.

Book en privat feriebolig De Kanariske Øer hos Vacasol!

Du kan booke din foretrukne feriebolig De Kanariske Øer til privat udlejning direkte her fra siden. Hvis du har spørgsmål vedrørende din leje af en privat feriebolig De Kanariske Øer, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Vi besvarer gerne dine spørgsmål i forbindelse med privat udlejning af en feriebolig De Kanariske Øer. Privat ferieboligudlejning De Kanariske Øer har helt enkelt aldrig været så enkelt.

Vacasol ønsker dig og din familie en uforglemmelig ferie i den private feriebolig De Kanariske Øer I har valgt at booke.

Vælg mellem 3.042 sommerhuse