Privat feriebolig Bayern

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt en privat feriebolig Bayern hos Vacasol.
Vælg mellem 21.583 sommerhuse Destinationer under Bayern
feriebolig bayern_354-DE-82433-20

Du finder nemt en dejlig feriebolig Bayern her på siden

Med en privat feriebolig Bayern til udlejning som base for din ferie, får du nem adgang til skønne oplevelser på ferien. Hos os finder du den største samling af private ferieboliger Bayern på ét site, så du kan nemt finde nøjagtig den private feriebolig Bayern til leje, du ønsker dig.

Læs mere om de dejlige oplevelser der venter, og om dine fordele ved at leje en feriebolig Bayern til privat udlejning på dette site.

Tips til området

Bayern har et stort udbud af muligheder for udendørs aktiviteter i naturskønne omgivelser med spejlklare søer og floder, skove, vinmarker og alpetinder. Bayern har hele 18 naturparker, bl.a. Forest National Park og National Park Berechtesgaden. I Bayern ligger flere eventyrlige slotte, bl.a. Schloss Neuschwanstein i Schwangau, der er et rigtigt Torneroseslot. Dette og mange andre blev bygget under den gale konge Ludwig 2. af Bayern.

Ud over smukke naturoplevelser og mange Torneroseslotte har Bayern også mange familievenlige attraktioner. Bl.a. Bayern-Park med mere end 80 forlystelser, Skyline Park, Bad Wörishofen med mere end 60 attraktioner, filmbyen Bavaria og Zeppelin Museet i Friedrichshafen. Hovedstaden München er et skatkammer af seværdigheder, markeder og butikker. Besøg bl.a. Residensmuseum, juvelerne i Schatzkammer og Staatliche Sammling Ägyptischer Kunst. 

Bayern er et skønt feriested både for de aktive friluftsmennesker, de kunst- og kulturinteresserede og børnefamilier. Det smukke landskab indbyder til cykel- og traveture i f.eks. to af de i alt 18 naturparker; Forest National Park og National Park Berechtesgaden. I München må I besøge de kongelige gemakker i Residenzmuseum og juvelerne i Schazkammer for ikke at glemme den ægyptiske kunstsamling. Byen er også et stort shoppingmekka både i de mange butikker men også på Viktualienmarkt. Hele familien vil glædes over et besøg på Zeppelin Museet, der har verdens største samling af luftskibe. Garmisch-Patenkirchsen er et velbesøgt skisportssted, men om sommeren kan I hygge jer i klatreskove, på sommerkælkebakker, med drageflyvning og trekking på æsler. I Skyline Park, Bad Wörishofen finder I blandt de mere end 60 forlystelser den højest beliggende rutsjebane i Europa: Sky Wheel, der nok kan få pulsen op hos de fleste.

Bayern er et paradis for børnefamilier. Her er alt, hvad der skal til, for at alle får deres ønsker tilgodeset i ferien. De, der ønsker en aktiv ferie, kan cykle og vandre i den smukkeste natur, de, der er til kunst og kultur, vil glædes over de mange seværdigheder i bl.a. München og de mange Torneroseslotte. Børnene vil elske de mange forlystelser. F.eks. Zeppeliner Museet med verdens største samling af luftskibe, Bayern-Park  med bl.a. en 14 m høj klatrevæg og Freischütz Launch Coaster, piratskattejagt og rovfugleshow.

Holder I ferie, kommer I ikke til at kede jer. Tværtimod. Udfordringen kommer snarere til at bestå i at vælge. Er I vilde med natur, kan I glæde jer over Bayern 18 naturparker, alpetinder og bjergskråninger med vinmarker. Er I til fart og spænding, er der masser af det i forlystelsesparkerne Bayern-Park nordøst for München og Skyline Oark, Bad Wörishofen længere mod vest. Også i Garmisch-Patenkirchsen, der måske mest er kendt som skisportssted, er der masser af sjov og aktiviteter om sommeren. Bayern er også stedet med de mange Torneroseslotte, f.eks. Schloss Neuscchwanstein i Schwangau, og går turen til München, må I ikke gå glip af de kongelige gemakker i Residenzmuseum, de kostbare juveler i Schatzkammer og den ægyptiske kunstsamling i Staatliche Sammling Ägyptischer Kunst. 

Dine fordele hos Vacasol

Privat ferieboligudlejning Bayern: Det største udvalg

Hos os finder du til hver en tid det største udvalg af feriehuse og ferieboliger, og derfor kan du uden problemer finde din feriebolig Bayern privat til leje her på siden. Alle døgnets 24 timer, 365 dage om året. Når du lejer en feriebolig Bayern privat gennem os får du altid de fleste private ferieboliger Bayern at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Privat udlejning af feriebolig Bayern med prisgaranti

Uanset hvilken privat feriebolig Bayern til udlejning du bestemmer dig for at leje, er du naturligvis dækket af Vacasols prisgaranti. Det betyder kort og godt at vi garanterer dig, at der ikke er ét eneste udlejningsbureau, som udlejer din foretrukne feriebolig Bayern privat til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der mod forventning alligevel ske en smutter i vores priskontrol, udbetaler vi dig hele forskellen i prisen. Summen vil blive overført direkte til din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos Vacasol får du både det største udvalg af private ferieboliger Bayern til udlejning og professionel service. Skulle uheldet være ude, kan du altid henvende dig til vores lokale samarbejdspartner, som er klar til at hjælpe dig. Det er privat ferieboligudlejning feriebolig Bayern med tryghed og sikkerhed.

Book en privat feriebolig Bayern hos Vacasol!

Du kan booke din foretrukne feriebolig Bayern til privat udlejning direkte her fra siden. Såfremt der skulle være spørgsmål i forbindelse med din leje af en privat feriebolig Bayern, er du naturligvis meget velkommen til at henvende dig til os. Vi hjælper gerne med at finde svar på de spørgsmål du måtte sidde inde med vedrørende privat udlejning af en feriebolig Bayern. Privat ferieboligudlejning Bayern har helt enkelt aldrig været nemmere.

Vi ønsker dig og din familie en uforglemmelig ferie i jeres foretrukne private feriebolig Bayern.

Vælg mellem 21.583 sommerhuse