Privat sommerhus Svaneke

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt et privat sommerhus Svaneke hos Vacasol.
Vælg mellem 86 sommerhuse
sommerhus svaneke_090-16083

Du finder nemt et dejligt sommerhus Svaneke her på siden

Når du vælger et privat sommerhus Svaneke til udlejning som basis for din ferie, får du nem adgang til uforglemmelige ferieoplevelser. Hos os finder du det største udvalg af private ferieboliger Svaneke, så her kan du uden videre danne dig et overblik over alle mulighederne.

Læs mere om de uforglemmelige ferieoplevelser du kan vælge mellem, og om fordelene ved at leje et sommerhus Svaneke til privat udlejning her på hjemmesiden.

Tips til ferieoplevelser i området

Danmarks smukkeste købstad er en rammende betegnelse for Svaneke. Her er ren idyl med maleriske bindingsværkshuse, hyggelige krogede gader og frugttræer. Her er ægte feriestemning med røgerier, bryggerier, glaspusteri og Svaneke Bolcher i den 200 år gamle købmandsgård. Sommeren igennem kan man om onsdagen opleve torvedage og få ture i en hestetrukken sporvogn.

I Svaneke ligger en af Bornholms store naturseværdigheder – Sprækkedalen Randkløve Skår, som skærer sig dybt ned i fjeldet og ind i landet. 

Gå en tur på havnefronten og nyd stemningen med røgeriet, og kanonerne på den gamle skanse. Selv om Svaneke ikke er en badeby, er her alligevel en hyggelige lille sandstrand. Stranden ligger mellem klipperne ved Hullehavn, og man kan også bade fra klipperne og udspringsvippen. Ved stranden ligger den hyggelige cafe og iskiosk.

Brændegårdshaven er øens store familieforlystelsespark. Den har åbent hele sommerhalvåret, og her er mange aktiviteter som svævebane, robåde, minigolf, en klappezoo og et dejligt vandland.

Skovområdet Paradisbakkerne, der ligger i det stærkt kuperede klippelandskab ca. 5 km syd for Svaneke, er et fantastisk smukt området. Her befinder den ca. 35 tons tunge Rokkesten sig. og trods sin vægt, er den til at rokke med.

Dine fordele hos Vacasol

Privat sommerhusudlejning Svaneke: Det største udvalg

Hos Vacasol finder du altid det største udvalg af sommerhuse, og derfor kan du uden videre finde dit sommerhus Svaneke privat til leje her på siden. Dag ud og dag ind, 365 dage om året. Når du lejer et sommerhus Svaneke privat gennem os får du altid flest private sommerhuse Svaneke at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Privat udlejning af sommerhus Svaneke med prisgaranti

Når du bestemmer dig for at leje et privat sommerhus Svaneke hos Vacasol, vil du naturligvis være dækket af vores prisgaranti. Vi garanterer at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus Svaneke privat til en billigere pris end vores.

Skulle der en sjælden gang alligevel forekomme en fejl i vores overvågning af konkurrenternes pris, godtgør vi dig hele prisforskellen. Summen bliver overført direkte til din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos Vacasol får du ikke kun det største udvalg af private sommerhuse Svaneke til udlejning, men også professionel service. Hvis uheldet er ude, har du altid mulighed for at rette henvendelse til vores stedlige partner, som står klar til at hjælpe dig. Det er privat sommerhusudlejning sommerhus Svaneke med tryghed og sikkerhed.

Book en privat sommerhus Svaneke hos Vacasol!

Du kan booke dit foretrukne sommerhus Svaneke til privat udlejning direkte her fra portalen. Såfremt der skulle være spørgsmål vedrørende din leje af et privat sommerhus Svaneke, er du naturligvis velkommen til at rette henvendelse til os os. Vi besvarer gerne de spørgsmål der måtte være omkring privat udlejning af et sommerhus Svaneke. Privat sommerhusudlejning Svaneke har helt enkelt aldrig været så nemt.

Vacasol ønsker jer en skøn ferie i det private sommerhus Svaneke I har udvalgt.

Vælg mellem 86 sommerhuse