Privat sommerhus Stevns

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt et privat sommerhus Stevns hos Vacasol.
Vælg mellem 89 sommerhuse
sommerhus stevns_034-R502

Du finder nemt et dejligt sommerhus Stevns her på siden

Et privat sommerhus Stevns til udlejning giver nem adgang til skønne ferieoplevelser. Her på siden finder du det største udbud af private ferieboliger Stevns, så her kan du så let som ingenting danne dig et overblik over mulighederne.

Læs mere om de uforglemmelige oplevelser du kan vælge imellem, og om fordelene ved at leje et sommerhus Stevns til privat udlejning hos Vacasol.

Tips til oplevelser i området

Naturen ved Stvens er noget af det smukkeste, man kan tænke sig. Klinten er helt unik, og på stranden nedenfor kan man finde fossiler af dyr, der levede her for ca. 65 mio. år siden. Ved Rødvig er stranden helt perfekt for en børnefamilie, og ved Lund og Vemmetofte strand finder I noget af de aller bedste fiskevand i Europa. Stevns Klint er optaget på UNESCOs Verdensnaturarvsliste, og det forstår man godt. Ta' med en båd eller i kajak ud på det azurblå hav og nyd det fantastiske syn fra havsiden.

Azurblåt vand som I ikke finder andre steder i Danmark, finder I ved Stevns. Både i havet neden for den fantastisk smukke klint og i kalksøerne ved Faxe Kalkbrud. Kalkbruddet er Danmarks største hul, og for mere end 60 mio. år siden var stedet et koralrev, hvor der levede hajer, krokodiller og blæksprutter.

Følg Svens Klint Trampesti de 22 km mellem Rødvig Havn og Bøgeskov Havn og få en unik oplevelse. Den spektakulære udsigt over det azurblå hav fås ikke bedre. Det flade landskab mellem byerne på stevns er ideelt til cykelture. Området er rigt på bindingsværkshuse med stråtag, gravhøje og stenalderbopladser, og så kan I proviantere ved gårdenes boder ude ved vejen. Hver onsdag og lørdag er der torvehandel på egnens største torv; middelaldertorvet i Køge. 

På strandene ved Stevns kan I bade, lege med børnene, finde fossiler og rav for foden af klinten og fiske. Her er rigtig dejligt, og det azurblå hav lokker til en sejltur. Ved Faxe Kalkbrud kan I bade I de smukke blå kalksøer og finde forsteninger med rester af de dyr, der levede her for 65 mio. år siden. Kan I lide at cykle, er landskabet på Stevns ideelt. Her kører I forbi gravhøje, stenalderbopladser og stråtækte bindingsværkshuse og -gårde. Området er fladt, og der er ikke langt mellem de hyggelige byer.

På Stevns er der historiske seværdigheder, hvor end I kigger hen. Gravhøje og stenalderbopladser, stråtækte bindingsværkshuse, 65 mio. år gamle fossiler, middelalderbyer og smukke slotte. Naturen er også noget helt for sig selv med Stevns Klint, der er optaget på UNESCOs Verdensnaturarvsliste, det azurblå hav og kalksøer og skønne badestrande.

Dine fordele hos Vacasol

Privat sommerhusudlejning Stevns: Det største udvalg

Hos Vacasol finder du til hver en tid det største udvalg af sommerhuse, og derfor kan du let finde et dejligt sommerhus Stevns privat til leje her på siden. Døgnet rundt, 365 dage om året. Når du lejer et sommerhus Stevns privat gennem os får du altid flest private sommerhuse Stevns at vælge mellem, den laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Privat udlejning af sommerhus Stevns med prisgaranti

Uanset hvilket privat sommerhus Stevns til udlejning du falder for, er du med det samme dækket af Vacasols prisgaranti. Det betyder kort og godt at vi lover dig, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus Stevns privat til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der alligevel opstå en fejl i vores priskontrol, udbetaler vi hele differencen. Summen vil blive overført direkte til din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos Vacasol får du ikke alene det største udvalg af private sommerhuse Stevns til udlejning, men også professionel service. Hvis uheldet er ude, har du altid mulighed for at rette henvendelse til vores lokale samarbejdspartner, som er klar til at hjælpe. Det er privat sommerhusudlejning sommerhus Stevns med tryghed og sikkerhed.

Book en privat sommerhus Stevns hos Vacasol!

Du kan booke dit foretrukne sommerhus Stevns til privat udlejning direkte her fra hjemmesiden. Hvis du har spørgsmål i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Stevns, er du selvfølgelig meget velkommen til at rette henvendelse til os os. Vi besvarer selvfølgelig gerne de spørgsmål du måtte have omkring privat udlejning af et sommerhus Stevns. Privat sommerhusudlejning Stevns har simpelthen aldrig været nemmere.

Vi ønsker dig og din familie en uforglemmelig ferie i jeres foretrukne private sommerhus Stevns.

Vælg mellem 89 sommerhuse