Privat sommerhus Skanderborg

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt et privat sommerhus Skanderborg hos Vacasol.
Vælg mellem 11 sommerhuse
Sommerhus Skanderborg_090-22703

Du finder nemt et dejligt sommerhus Skanderborg her på siden

Når du vælger et privat sommerhus Skanderborg til udlejning som udgangspunkt for din ferie, får du nem adgang til dejlige ferieoplevelser. Hos os finder du det største udbud af private sommerhuse Skanderborg på én portal, så du kan let finde lige præcis det private sommerhus Skanderborg til leje, du drømmer om.

Læs mere om de uforglemmelige ferieoplevelser der venter, og om dine fordele ved at booke et sommerhus Skanderborg til privat udlejning på denne side.

Tips til ferieoplevelser i området

Skanderborg er et dejligt ferieområde i smuk natur med store skove og smukke søer. Kan I lide at udfordre jer selv og udforske ferieområdet på cykel, kan I tage på tur til nogle af Danmarks højeste punkter, bl.a. det aller højeste, Ejer Bavnehøj.  Har I lyst til at nyde en afslappende sejltur på Skanderborg Sø, kan I tage med turbåden MS Dagmar. Det er muligt at stå af og på ved fire broer, og selve sejlturen tager halvanden time. 

Skanderborg er en hyggelig shoppingby og samtidig beliggende i naturskønne omgivelser ned til søen og omkranset af store gamle skove. Kan I lide at gå på museer, har området mange forskellige af slagsen. F.eks. Museet på Algade, der fortæller om byens og slottets historie, og Øm Kloster Museum i Ry der bl.a. er en ruinpark med dele af middelalderklostret og -grave, udstilling af fund og en museumsbutik. Skanderborg Søbad er et godt sted at få en kølende dukkert, og vil I til stranden, er der knap 40 km til Saksild Strand med fint sand, lavt vand, fine toiletforhold og det berømte ishus, Vaffelhuset.

Blandt nogle af Danmarks højeste punkter, store gamle skove og smukke søer ligger Skanderborg som en idyllisk perle. Byens centrum ligge op af Skanderborg Sø, hvor søbadet inviterer til en tur i det svalende vand. Her er hyggelige butikker, spændende museer og masser af dejilge naturoplevelser.

Skanderborg Sø ligger lige midt i byen, som I kan opleve fra søsiden på en sejltur med MS Dagmar. Søbadet indbyder til en kølende dukkert - evt. efter en trave- eller cykeltur på de kuperede stier i skovene, et besøg på en af byens museer eller i de hyggelige butikker.

Holder I ferie i Skanderborg, har I det hele inden for kort afstand. De store skove med vandre- og cykelstier er lige uden for døren, det samme er Skanderborg Sø  med søbad og turrundfart, og blot en kort køretur herfra ligger den hyggelige stationsby Ry og mod øst Odder med bl.a. Økologiens Have. Vil I til stranden, er er kun 38 km til Saksild Strand, der ern en af Danmarks bedste badestrande. Stranden er overskuelig, her er dejligt sand og lavt vand meget langt ud.

Dine fordele hos Vacasol

Privat sommerhusudlejning Skanderborg: Det største udvalg

Hos Vacasol finder du når som helst det største udvalg af sommerhuse, og derfor kan du enkelt og sikkert finde et passende sommerhus Skanderborg privat til leje her. Alle døgnets 24 timer, 365 dage om året. Det giver dig overblik over de forskellige Skanderborg og sparer dig tid og besvær, at du kan se så mange private sommerhuse på denne ene side.

Privat udlejning af sommerhus Skanderborg med prisgaranti

Alle sommerhuse som udlejes gennem os er dækket ind af vores prisgaranti. Det betyder helt enkelt at vi lover dig, at der ikke er ét eneste bureau, som udlejer dit foretrukne sommerhus Skanderborg privat til en pris, som er lavere end den, du finder hos os.

Skulle der på trods af alle forholdsregler alligevel forekomme en fejl i vores overvågning af priserne hos de andre udlejningsbureauer, udbetaler vi hele prisforskellen. Beløbet indsættes direkte på din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos os får du både det største udbud af private sommerhuse Skanderborg til udlejning samt professionel service. Hvis uheldet er ude, kan du altid kontakte vores stedlige samarbejdspartner, som er klar til at hjælpe dig. Det er privat sommerhusudlejning sommerhus Skanderborg med tryghed og sikkerhed.

Book en privat sommerhus Skanderborg hos Vacasol!

Du kan booke dit foretrukne sommerhus Skanderborg til privat udlejning direkte her fra hjemmesiden. Hvis der skulle være spørgsmål i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Skanderborg, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig gerne med at finde svar på de spørgsmål der måtte være opstået vedrørende privat udlejning af et sommerhus Skanderborg. Privat sommerhusudlejning Skanderborg har simpelthen aldrig været nemmere.

Vacasol ønsker dig og din familie en skøn ferie i det private sommerhus Skanderborg I har valgt.

Vælg mellem 11 sommerhuse