Privat sommerhus Sjællands Odde

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt et privat sommerhus Sjællands Odde hos Vacasol.
Vælg mellem 188 sommerhuse
sommerhus sjællands_odde_130-E18211

Du finder nemt et dejligt sommerhus Sjællands Odde her på siden

Med et privat sommerhus Sjællands Odde til udlejning får du nem adgang til skønne oplevelser på ferien. Det er ingen sag at finde frem til det rigtige private sommerhus Sjællands Odde til leje hos Vacasol.

Læs mere om de skønne oplevelser du kan vælge imellem, og om dine fordele ved at leje et sommerhus Sjællands Odde til privat udlejning på dette website.

Tips til ferieoplevelser

Sjællands Odde er et skønt feriested med et hyggeligt fiskermiljø. Her er der både kuttere, bådeværft, et røgeri tegnet af Arne Jacobsen og gode fiskerestauranter. Området er også et eldorado for lystfisker med kystfiskeri, ørredsøer og havfiskeri med kutter fra Rørvig og Odden havne i sommermånederne. 

Besøg fiskerbyen Rørvig og mærk den skønne stemning på havnen. Fra badebroen er der livlig aktivitet, når børnene fanger krabber.

UNESCO Global Geopark Odsherred er et smukt sted med mere end 300 km vandreruter. F.eks. langs naturstranden ved Overby Lyng og Ellinge Lyng, hvor der også er et naturskønt fuglereservat.

Historie- og kulturinteresserede vil synes om et besøg på Dragsholm Slot, middelalder-borgruinen Næsholm og Højby Kirke. Kirken er en af Sjællands største og ældste kampestenskirker og kendt for de smukke 1300-tals kalkmalerier.

Der er mange dejlige og børnevenlige badestrande ved Sjællands Odde. F.eks. nogle af lands smukkeste, Gudmindrup, Høve og Ordrup strande i Sejerø Bugten. Alle har Det Blå Flag, og flere har livreddere i sommerperioden. Derudover er Ordrup Strand meget velegnet til kørestolsbrugere med handicapparkering og -toilet, fast sti til sandstrand og køreriste ud i vandet.

Dine fordele hos Vacasol

Privat sommerhusudlejning Sjællands Odde: Det største udvalg

Hos Vacasol finder du når som helst det største udvalg af sommerhuse, og derfor kan du enkelt og sikkert finde et dejligt sommerhus Sjællands Odde privat til leje her på siden. 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Derfor kan du på kort tid danne dig et overblik over alle de skønt beliggende sommerhuse Sjællands Odde, og uden videre finde frem til det helt rigtige sommerhus Sjællands Odde privat til leje.

Privat udlejning af sommerhus Sjællands Odde med prisgaranti

Alle sommerhuse der udlejes gennem Vacasol er dækket ind af vores prisgaranti. Det betyder simpelthen at vi står inde for, at der ikke er ét eneste bureau, som udlejer dit foretrukne sommerhus Sjællands Odde privat til en pris, som er billigere end den, du finder hos os.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores priskontrol, refunderer vi hele differencen i prisen. Summen indsættes direkte på din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos os får du både det største udbud af private sommerhuse Sjællands Odde til udlejning og også professionel service. Skulle uheldet være ude, har du altid mulighed for at kontakte vores stedlige partner, som står klar til at hjælpe dig. Det er privat sommerhusudlejning sommerhus Sjællands Odde med tryghed og sikkerhed.

Book en privat sommerhus Sjællands Odde hos Vacasol!

Du kan booke dit foretrukne sommerhus Sjællands Odde til privat udlejning direkte her fra hjemmesiden. Såfremt du har spørgsmål vedrørende din leje af et privat sommerhus Sjællands Odde, er du selvfølgelig velkommen til at henvende dig til os. Vi besvarer gerne dine spørgsmål vedrørende privat udlejning af et sommerhus Sjællands Odde. Privat sommerhusudlejning Sjællands Odde har kort sagt aldrig været nemmere.

Vacasol ønsker dig og din familie en uforglemmelig ferie i det private sommerhus Sjællands Odde I har udvalgt.

Vælg mellem 188 sommerhuse