Privat sommerhus Saltum Strand

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt et privat sommerhus Saltum Strand hos Vacasol.
Vælg mellem 523 sommerhuse
Sommerhus Saltum Strand_088-690

Du finder nemt et dejligt sommerhus Saltum Strand her på siden

Et privat sommerhus Saltum Strand til udlejning er det perfekte udgangspunkt for de mange, dejlige oplevelser som venter i det attraktive ferieområde. Det er ingen sag at finde frem til det rigtige private sommerhus Saltum Strand til leje hos Vacasol.

Læs mere om de dejlige oplevelser du kan vælge imellem, og om fordelene ved at booke et sommerhus Saltum Strand til privat udlejning hos os.

Tips til oplevelser i området

Det hyggelige Saltum Strand ligger med 100 m høje bakker, store kuperede plantageområder og klitter. Her er fred og ro, og det særlige lys og de mange solskinstimer er med til at gøre området ekstra populært. Også kunstnere tiltrækkes af lyset, havet og de smukke solnedgange, og deres værker udstilles og sælges flere steder i og omkring Saltum by.

Midt mellem badebyerne Løkken og Blokhus ligger det dejlige ferieområde Saltum Strand. Der er heller ikke langt til Jyllands eneste klippe, Bulbjerg Knude, der også er et fuglefjeld og hjemsted for bl.a. mallemukker, lunder og suler. I Danmarks Sahara ligger Rubjerg Knude Fyr. Havet snupper et par meter af klinten om året, og for at forhindre, at sandskredet sender fyret i havet inden for få år, flyttede man det i oktober 2019 70 meter ind i landet. Dette skulle sikre fyret yderligere ca. 40 år.

Den brede og børnevenlige strand ved Saltum er et yndet sted at tilbringe en varm sommerdag. Stranden har Det Blå Flag. Løkken Strand kendes let på de mere end 500 hvide badehuse, der pryder stranden tæt på klitterne. Også her vejrer Det Blå Flag. Nyd det særprægede syn, når fiskerbådene trækkes op på stranden - præcis som i gamle dage. Der er fine butikker og gode spisesteder i Løkken by samt Action House med bl.a. bowling og legeland. 

Er I fascineret af havet, og kan I lide fisk, så er en tur til Hirtshals uundgåelig. I Nordsøen Oceanarium kan I opleve hajer, sæler og klumpfisk, og på havnen kan I købe friske fisk med hjem. I kan også selv fange dem - evt. på en tur ud på havet til Det Gule Rev med kutteren M/S Mølboen. På Hirtshals Museum finder I Bunkermuseet Balleri 10, der er landets eneste udgravede, komplette tyske forsvarsanlæg fra 2. Verdenskrig, hvor publikum har adgang.

Børglum Kloster ligger på Børglum Bakke, hvor der i vikingetiden lå en kongsgård. Omkring år 1060 blev der oprettet et bispesæde her, og stedet var et magtcentrum op gennem hele middelalderen. 

Dine fordele hos Vacasol

Privat sommerhusudlejning Saltum Strand: Det største udvalg

Hos os finder du altid det største udvalg af sommerhuse, og derfor kan du uden problemer finde dit sommerhus Saltum Strand privat til leje her. 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Det giver dig overblik over alle mulighederne og sparer dig tid og besvær, at du kan se så mange private sommerhuse på denne ene side.

Privat udlejning af sommerhus Saltum Strand med prisgaranti

Alle sommerhuse der udlejes gennem os falder under vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus Saltum Strand privat til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang alligevel ske en fejl i vores kontrol af konkurrenternes pris, godtgør vi dig hele forskellen i prisen. Pengene vil blive indsat direkte på din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos os får du både det største udvalg af private sommerhuse Saltum Strand til udlejning og professionel service. Hvis uheldet er ude, kan du altid henvende dig til vores lokale samarbejdspartner, som står klar til at hjælpe. Det er privat sommerhusudlejning sommerhus Saltum Strand med tryghed og sikkerhed.

Book en privat sommerhus Saltum Strand hos Vacasol!

Du kan booke dit foretrukne sommerhus Saltum Strand til privat udlejning direkte her fra siden. Hvis der skulle være spørgsmål vedrørende din leje af et privat sommerhus Saltum Strand, er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os. Vi besvarer naturligvis gerne dine spørgsmål vedrørende privat udlejning af et sommerhus Saltum Strand. Privat sommerhusudlejning Saltum Strand har helt enkelt aldrig været nemmere.

Vi ønsker jer en skøn ferie i jeres foretrukne private sommerhus Saltum Strand.

Vælg mellem 523 sommerhuse