Privat sommerhus Sæby

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt et privat sommerhus Sæby hos Vacasol.
Vælg mellem 195 sommerhuse
Sommerhus Sæby_090-06522

Du finder nemt et dejligt sommerhus Sæby her på siden

Et privat sommerhus Sæby til udlejning er det optimale udgangspunkt for de mange, uforglemmelige ferieoplevelser som venter i det spændende område. Det er ingen sag at finde det rigtige private sommerhus Sæby til leje hos Vacasol.

Læs mere om de dejlige oplevelser der venter, og om dine fordele ved at booke et sommerhus Sæby til privat udlejning hos Vacasol.

Tips til oplevelser i området

Den charmerende købstad Sæby byder på ægte feriestemning. Her er et hyggeligt shoppingmiljø, skønne badestrande og fiskesteder, og på Algade midt i byen står den velholdte Sæby Vandmølle. Sæby Museum ligger i en flot bindingsværksgård, og Sæby Miniby vise mange af de smukke gamle bygninger i byen omkring år 1900 i miniformat.

Sommerhusområdet ved Sæby er et dejligt fredeligt sted tæt på Sæbys fire skønne strande. Sæby Nordstrand, Sulbæk Strand, Voerså Strand og Lyngså Strand er alle børnevenlige sandstrande med lavt vand. Især ved de to sidstnævnte, er det muligt at finde rav efter et par dage med vind fra sydøst. Besøg Ravsliberen i Sæby og se, når havets guld bliver forarbejdet. Her er også et ravmuseum og en butik, hvor man kan købe de smukkeste smykker m.m. af rav.

Sydmolen i Sæby Havn er et særlig godt sted at fiske havørreder, og Sæby Nordstrand og Sønderstrand er det især fladfisk, der bider på krogen. Ved Lyngså Strand  kan I få bid af fladfisk, havørreder, hornfisk og pighvarrer. I Sæby Å og Voer Å kan I fange bæk- og regnbueørreder, mens det er ål, gedder og aborrer der kan fanges i Dybvad Sø. Derudover er der mange Put & Take søer i området. 

Bymidten i Sæby oser af hygge og feriestemning med gamle huse, butikker og caféer. Her kan købes alt fra tøj til brugskunst, og hos Ravsliberen kan man følge processen i det arbejdende værksted. Mere feriestemning finder I i Skagen knap en times kørsel fra Sæby. De karakteristiske gulmalede huse, liv og aktivitet på lystbådehavnen og gågaden og byens museer med de kendte maleres værker.

I Sæby er der fred og ro og feriestemning. Bymidtens gamle huse og brostensbelagte stræder, torve og gågader, den berømte vandmølle skaber en dejlig atmosfære. Her er mange spænde seværdigheder, som f.eks. Sæbygård Herregård, Sæby Kystmuseum og Minibyen Sæby. Ved Dronninglund ligger Voergård Slot, der er Vendsyssels mest betydningsfulde slot og en af landets smukkeste renæssancebygninger. Slottet er i dag museum og et skattekammer af oplevelser for hele familien med fangekælder, spøgelser og landets største privatejede kunstsamling.

Dine fordele hos Vacasol

Privat sommerhusudlejning Sæby: Det største udvalg

Hos Vacasol finder du til hver en tid det største udvalg af sommerhuse, og derfor kan du let finde et dejligt sommerhus Sæby privat til leje hos os. Døgnet rundt, 365 dage om året. Derfor kan du hurtigt skaffe dig et overblik over alle de skønt beliggende sommerhuse Sæby, og på ingen tid finde det helt rigtige sommerhus Sæby privat til leje.

Privat udlejning af sommerhus Sæby med prisgaranti

Alle sommerhuse der udlejes via os er dækket af vores prisgaranti. Det betyder helt enkelt at vi står inde for, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus Sæby privat til en pris, som er lavere end den, du finder hos os.

Skulle der en sjælden gang alligevel opstå en fejl i vores priskontrol, godtgør vi hele prisforskellen. Pengene vil blive indsat direkte på din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos os får du både det største udvalg af private sommerhuse Sæby til udlejning samt professionel service. Skulle uheldet være ude, har du altid mulighed for at henvende dig til vores lokale partner, som står klar til at hjælpe. Det er privat sommerhusudlejning sommerhus Sæby med tryghed og sikkerhed.

Book en privat sommerhus Sæby hos Vacasol!

Du kan booke dit foretrukne sommerhus Sæby til privat udlejning direkte her fra siden. Såfremt du har spørgsmål i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Sæby, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Vi hjælper gerne med at finde svar på de spørgsmål der måtte være opstået i forbindelse med privat udlejning af et sommerhus Sæby. Privat sommerhusudlejning Sæby har simpelthen aldrig været nemmere.

Vi ønsker jer en rigtig dejlig ferie i jeres foretrukne private sommerhus Sæby.

Vælg mellem 195 sommerhuse