Privat sommerhus Rude Strand

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt et privat sommerhus Rude Strand hos Vacasol.
Vælg mellem 84 sommerhuse
Sommerhus Rude Strand_014-30396

Du finder nemt et dejligt sommerhus Rude Strand her på siden

Med et privat sommerhus Rude Strand til udlejning som base for din ferie, får du nem adgang til dejlige oplevelser på ferien. Det er ingen sag at finde frem til det rigtige private sommerhus Rude Strand til leje hos Vacasol.

Læs mere om de dejlige ferieoplevelser du kan vælge imellem, og om dine fordele ved at booke et sommerhus Rude Strand til privat udlejning hos os.

Tips til oplevelser i området

Sommerhusområdet ved Rude Strand ligger i smukke og idylliske omgivelser. Høje skrænter, træer og buske sørger for læ, og der er dejlig roligt ved stranden. Vandet er lavt og børnevenligt, og Det Blå Flag vidner om høj vandkvalitet og fine forhold på stranden. Området er ideelt til cykelture, og der er ikke langt til hverken gårdbutikker eller lystbådehavne.

Kan I lide at udforske ferieområdet på cykel, er Rude Strand et smukt udgangspunkt. Der er masser af cykelstier og rolige småveje, og i skovene mellem Odder og Aarhus er der fine mountainbikeruter. Foretrækker I at vandre, er der gode stier i området. I Odder kan I bl.a. benytte de to hjertestier, men det er også hyggeligt at trave langs stranden. Gå f.eks. halvanden km til Vaffelhuset ved Saksild Strand.

Er I friske snupper I cyklerne og kører ind til Odder. Alt afhængig af, hvilken rute I vælger, kommer I enten forbi Fru Møllers Mølleri eller Økologiens Have. Begge steder er oplagte til et hvil og en forfriskning. Odder er en hyggelig by med gode shoppingmuligheder. Vil I hellere bruge dagen på en fisketur, er der mange fiskepladser at vælge imellem. F.eks. ved Kysing Næs, Norsminde Flak eller fra havnen i Hou. Turistbureauerne hjælper med fisketegn.

Der er mange udflugtsmål ved Rude Strand, og nogle ligger lige uden for døren. F.eks. langhøjen med stenkisterne fra den tidlige bondestenalder i sommerhusområdet. Eller Bjørnkjærs Ruiner lidt uden for Hou. Her er også mange herregårde og godser, lystbådehavn i Norsminde og Hou, vildtresevat i Hou, Økologiens Have i Odder for blot at nævne nogle få. Planlægger I en tur til Aarhus, må I en tur forbi turistbureauet først, for her er rigtig mange spændende steder at opleve.

Rude Strand er et dejlig sted at holde ferie med familien. Stranden har fint sand, lavt vand og fine faciliteter som kiosk, toiletter og p-plads og er et oplagt sted at tilbringe en dejlig solskinsdag. Den smukke natur har altid tiltrukket kunstnere, hvorfor der er mange åbne værksteder og gallerier i området. Gårdbutikkerne frister med friske grøntsager og frugt, og børnene vil synes godt om legepladsen og krabbebroen ved Norsminde Havn.

Dine fordele hos Vacasol

Privat sommerhusudlejning Rude Strand: Det største udvalg

Hos Vacasol finder du til hver en tid det største udvalg af sommerhuse, og derfor kan du enkelt og sikkert finde et dejligt sommerhus Rude Strand privat til leje hos os. 24 timer i døgnet, hele året rundt. Af den årsag kan du på ingen tid få et overblik over alle de dejlige sommerhuse Rude Strand, og på ingen tid finde frem til det helt rigtige sommerhus Rude Strand privat til leje.

Privat udlejning af sommerhus Rude Strand med prisgaranti

Når du har fundet det private sommerhus Rude Strand til udlejning, som skal danne rammen om familiens ferie, kan du med det samme booke den online. Du vil automatisk falde ind under Vacasols prisgaranti. Det betyder simpelthen at vi står inde for, at der ikke er ét eneste bureau, som udlejer dit foretrukne sommerhus Rude Strand privat til en pris, som er lavere end vores.

Hvis der en sjælden gang alligevel opstår en fejl i vores priskontrol, godtgør vi dig hele differencen. Pengene overføres direkte til din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos Vacasol får du både det største udvalg af private sommerhuse Rude Strand til udlejning og professionel service. Skulle uheldet være ude, kan du altid henvende dig til vores lokale samarbejdspartner, som står klar til at hjælpe. Det er privat sommerhusudlejning sommerhus Rude Strand med tryghed og sikkerhed.

Book en privat sommerhus Rude Strand hos Vacasol!

Du kan booke dit foretrukne sommerhus Rude Strand til privat udlejning direkte her fra siden. Såfremt der skulle være spørgsmål i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Rude Strand, er du selvfølgelig velkommen til at rette henvendelse til os os. Vi besvarer naturligvis gerne de spørgsmål du måtte have omkring privat udlejning af et sommerhus Rude Strand. Privat sommerhusudlejning Rude Strand har simpelthen aldrig været så nemt.

Vacasol ønsker dig og din familie en skøn ferie i det private sommerhus Rude Strand I har valgt.

Vælg mellem 84 sommerhuse