Privat sommerhus Roskilde og omegn

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt et privat sommerhus Roskilde og omegn hos Vacasol.
Vælg mellem 120 sommerhuse
sommerhus roskilde_og_omegn_090-26614

Du finder nemt et dejligt sommerhus Roskilde og omegn her på siden

Et privat sommerhus Roskilde og omegn til udlejning er det optimale udgangspunkt for de mange, uforglemmelige oplevelser som venter i det spændende ferieområde. Her på siden finder du det største udvalg af private ferieboliger Roskilde og omegn, så her får du nemt overblik over mulighederne.

Læs mere om de uforglemmelige oplevelser der venter, og om dine fordele ved at booke et sommerhus Roskilde og omegn til privat udlejning på denne portal.

Tips til området

Den gamle domkirkeby Roskilde er en smuk og historisk by. Domkirken er optaget på UNESOCs Verdenskulturarvsliste, og et absolut must see. Her ligger de fleste af landets konger og dronninger begravet, og her finder I også den 3000 kg. tunge bronze Kongeport.

På Vikingeskibsmuseet ved Roskilde Fjord ligger frem originale vikingeskibe fra 1000-tallet samt Havhingsten fra Glendalough. På et indblik i vinkingernes liv og arbejde og projektet Fuldblod på Havet. Her kan I gå om bord i et vikingeskib og få en sejltur på fjorden. Turen skal bookes på forhånd, da det er meget populært.

Roskilde Kloster er en kulturhistorisk perle midt i byen. Klostret er landets første adelige jomfrukloster, og man kan tage på en guided tur i klostret, hvor man hører sjove historier om klosterlivet og ser bl.a. Riddersalen og de unikke loftsmalerier.

Gå i vikingernes fodspor på Skjoldungestierne fra Roskilde og bl.a. gennem landsbyen Gl. Lejre. I kommer gemme sumpskov, forbi oldtidshøje og andre kulturhistoriske seværdigheder. Kort kan hentes på turistbureauerne, og turen kræver gode vandrestøvler.

På turistbureauet kan I også hente kort over cykelruter. Bl.a. kan anbefales ture langs fjorden til landsbyerne Herslev og Kattinge, på Himmelev Sløjfen, i Hedelnad Naturpark og mange flere.

Dine fordele hos Vacasol

Privat sommerhusudlejning Roskilde og omegn: Det største udvalg

Hos os finder du til hver en tid det største udvalg af sommerhuse, og derfor kan du enkelt og sikkert finde dit sommerhus Roskilde og omegn privat til leje hos os. Dag ud og dag ind, hele året rundt. Når du lejer et sommerhus Roskilde og omegn privat gennem os får du altid de fleste private sommerhuse Roskilde og omegn at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Privat udlejning af sommerhus Roskilde og omegn med prisgaranti

Alle sommerhuse som udlejes igennem Vacasol falder under vores prisgaranti. Vi garanterer at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus Roskilde og omegn privat til en pris, som er billigere end vores.

Hvis der en sjælden gang alligevel opstår en smutter i vores overvågning af priserne hos de andre udlejningsbureauer, godtgør vi hele differencen i prisen. Pengene vil blive indsat direkte på din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos Vacasol får du både det største udbud af private sommerhuse Roskilde og omegn til udlejning samt professionel service. Hvis uheldet er ude, har du altid mulighed for at kontakte vores lokale partner, som står klar til at hjælpe dig. Det er privat sommerhusudlejning sommerhus Roskilde og omegn med tryghed og sikkerhed.

Book en privat sommerhus Roskilde og omegn hos Vacasol!

Du kan booke dit foretrukne sommerhus Roskilde og omegn til privat udlejning direkte her fra portalen. Såfremt der skulle være spørgsmål i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Roskilde og omegn, er du naturligvis altid velkommen til at rette henvendelse til os os. Vi besvarer selvfølgelig gerne dine spørgsmål omkring privat udlejning af et sommerhus Roskilde og omegn. Privat sommerhusudlejning Roskilde og omegn har kort sagt aldrig været nemmere.

Vi ønsker dig og din familie en rigtig dejlig ferie i jeres foretrukne private sommerhus Roskilde og omegn.

Vælg mellem 120 sommerhuse