Privat sommerhus Rønne

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt et privat sommerhus Rønne hos Vacasol.
Vælg mellem 42 sommerhuse
sommerhus rønne_130-I55301

Du finder nemt et dejligt sommerhus Rønne her på siden

Et privat sommerhus Rønne til udlejning giver nem adgang til dejlige oplevelser. Det er ingen sag at finde det rigtige private sommerhus Rønne til leje hos Vacasol.

Læs mere om de skønne ferieoplevelser der venter, og om dine fordele ved at booke et sommerhus Rønne til privat udlejning på denne hjemmeside.

Tips til ferieoplevelser

Holder I ferie i Rønne, kommer I nemt rundt på resten af Bornholm på cykel. Turistinformationen hjælper gerne med kort og ruter. Vælger I at tilbringe dagen i Rønne, kan I glæde jer til en skøn atmosfære mellem de idylliske bindingsværkshuse, brostensbelagte stræder, markedsdage og liv på Store Torv.

Rønne har også dejlige badestrande. Ved den store lystbådehavn ligger Nørrekås Strand, som er en populær badestrand. Lige uden for byen ligeer Galløkken, hvor der også er dejligt at bade med børnene. Er det ikke strandvejr, kan I alligevel bade, nemlig i Rønne Svømmehal, der også har vandrutsjebane og udspringsbassin. Bowlingcenter Rønne er også et godt sted at tilbringe en regnvejrsdag. Det samme er keramikmuseet og de arbejdende værksteder i Hjorts Fabrik.

Er I interesseret i Bornholms historie, kan I besøge Bornholms Museum samt Kastellet og Forsvarsmuseet lid syd for Rønne.

Planlægger I en udflugt, kunne den gå til Jons Kapel lidt nord for Hasle. Den 40 m høje klippeformation ligger i et utrolig smukt område.

Når I holder ferie i Rønne, er det oplagt at køre en tur til Almindingen og Ekkodalen, der er øens største sprækkedal. I Almindingen finder I også Rytterknægten, der er øens højeste punkt, Lilleborg og Gamleborg samt den 7 tons tunge vandreblok Rokkestenen. 

Dine fordele hos Vacasol

Privat sommerhusudlejning Rønne: Det største udvalg

Hos os finder du til hver en tid det største udvalg af sommerhuse, og derfor kan du let finde et skønt sommerhus Rønne privat til leje her på siden. Alle døgnets 24 timer, 365 dage om året. Når du lejer et sommerhus Rønne privat gennem os får du altid flest private sommerhuse Rønne at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Privat udlejning af sommerhus Rønne med prisgaranti

Når du har udvalgt det private sommerhus Rønne til udlejning, som skal udgøre rammen om familiens ferie, kan du uden videre booke den over nettet. Du vil automatisk falde ind under vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste bureau, som udlejer dit foretrukne sommerhus Rønne privat til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang alligevel forekomme en fejl i vores kontrol af priserne hos de andre udlejningsbureauer, godtgør vi dig hele prisforskellen. Pengene bliver indsat direkte på din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos Vacasol får du både det største udbud af private sommerhuse Rønne til udlejning samt professionel service. Hvis uheldet er ude, har du altid mulighed for at rette henvendelse til vores stedlige samarbejdspartner, som er klar til at hjælpe. Det er privat sommerhusudlejning sommerhus Rønne med tryghed og sikkerhed.

Book en privat sommerhus Rønne hos Vacasol!

Du kan booke dit foretrukne sommerhus Rønne til privat udlejning direkte her fra hjemmesiden. Såfremt der skulle være spørgsmål vedrørende din leje af et privat sommerhus Rønne, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Vi hjælper gerne med at finde svar på de spørgsmål der måtte være i forbindelse med privat udlejning af et sommerhus Rønne. Privat sommerhusudlejning Rønne har helt enkelt aldrig været nemmere.

Vacasol ønsker jer en rigtig dejlig ferie i jeres foretrukne private sommerhus Rønne.

Vælg mellem 42 sommerhuse