Privat sommerhus Ore Strand

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt et privat sommerhus Ore Strand hos Vacasol.
Vælg mellem 30 sommerhuse
sommerhus ore_strand_160-G1155

Du finder nemt et dejligt sommerhus Ore Strand her på siden

Når du vælger et privat sommerhus Ore Strand til udlejning som base for din ferie, får du nem adgang til uforglemmelige oplevelser på ferien. Det er legende let at finde det rigtige private sommerhus Ore Strand til leje her på siden.

Læs mere om de dejlige ferieoplevelser der venter, og om fordelene ved at leje et sommerhus Ore Strand til privat udlejning her på siden.

Tips til området

Ore Strand er et dejlig fredeligt ferieområde, hvor der er lavt vand og badebro og fine forhold for bl.a. windsurfing, dykning og badning. Det Blå Flag vidner og god vandkvalitet. Et dejligt sted for børnefamilier.

Ore Strand ligger tæt på Vordingborg, der er en hyggelig købstad. Her kan I besøge Danmarks Borgcenter og opleve vikingetiden og middelalderen, hvor Vordingborg var Danmarks støste kongeborg. Borgcentret er et super spændende oplevelsescenter, der begejstrer unge som gamle.

Ta' turen til Nykøbing Falster og få en spændende dag i Guldborgsund Zoo & Botaniske Have. Her er smukke dyr som den sibiriske tiger og sjove dyr som f.eks. surikater og kattalemurer. I Zoo-School møder I padder og krybdyr, og i Dinohaven kan I gå blandt kæmpe padderokker, magnolier og bregner, som voksede for 65 mio. år siden, da dinosauerne levede her. På legepladsen og i svævebanen kan børnene give den gas, inden turen går hjemover.

På Falster kan I også møde krokodiller fra hele verden - heldigvis i Krokodille Zoo i Eskilstrup. Det er det eneste sted i verden, hvor alle 23 krokodillearter er samlet på et sted. Her er også varaner, slanger og mange andre eksotiske dyr og fugle.

Halvøen Avnø er et af de bedste steder på Sjælland at møde den spættede sæl. Her er kørestolsvenlige stier og fugletårn, så ingen bliver snydt for de skønne oplevelser. Naturcentret har åbent året rundt og døgnet rundt. Centret har bord-bænkesæt, bålpladser og vandpost samt en beachvolley bane.

Dine fordele hos Vacasol

Privat sommerhusudlejning Ore Strand: Det største udvalg

Hos os finder du altid det største udvalg af sommerhuse, og derfor kan du let finde et dejligt sommerhus Ore Strand privat til leje her. 24 timer i døgnet, hele året rundt. Når du lejer et sommerhus Ore Strand privat gennem os får du altid de fleste private sommerhuse Ore Strand at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Privat udlejning af sommerhus Ore Strand med prisgaranti

Når du har fundet det private sommerhus Ore Strand til udlejning, som skal danne rammen om jeres ferie, kan du så let som ingenting leje den direkte over nettet. Du vil helt automatisk være dækket ind af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus Ore Strand privat til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang alligevel ske en smutter i vores priskontrol, godtgør vi dig hele differencen. Beløbet bliver overført direkte til din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos Vacasol får du både det største udvalg af private sommerhuse Ore Strand til udlejning samt professionel service. Skulle uheldet være ude, har du altid mulighed for at kontakte vores lokale samarbejdspartner, som er klar til at hjælpe. Det er privat sommerhusudlejning sommerhus Ore Strand med tryghed og sikkerhed.

Book en privat sommerhus Ore Strand hos Vacasol!

Du kan booke dit foretrukne sommerhus Ore Strand til privat udlejning direkte her fra hjemmesiden. Hvis der skulle være spørgsmål i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Ore Strand, er du selvfølgelig velkommen til at rette henvendelse til os os. Vi hjælper dig gerne med at finde frem til svar på dine spørgsmål i forbindelse med privat udlejning af et sommerhus Ore Strand. Privat sommerhusudlejning Ore Strand har kort sagt aldrig været så enkelt og lige til.

Vi ønsker jer en skøn ferie i jeres foretrukne private sommerhus Ore Strand.

Vælg mellem 30 sommerhuse