Privat sommerhus Odder

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt et privat sommerhus Odder hos Vacasol.
Vælg mellem 301 sommerhuse
Sommerhus Odder_014-30159

Du finder nemt et dejligt sommerhus Odder her på siden

Med et privat sommerhus Odder til udlejning får du nem adgang til dejlige oplevelser på ferien. Det er intet problem at finde det rigtige private sommerhus Odder til leje på denne hjemmeside.

Læs mere om de dejlige ferieoplevelser der venter, og om fordelene ved at leje et sommerhus Odder til privat udlejning her på hjemmesiden.

Tips til oplevelser i området

Odder er en hyggelig by med masser af byliv og kort afstand til de dejligste strande ved Saksild, Rude, Dyngby m.fl. Alle er børnevenlige badestrande med hvidt sand og roligt, lavt vand meget langt ud. Området er fyldt med gode cykelstier og små rolige veje, så det er nemt og trygt at komme vidt omkring på to hjul. Langs vejen finder i gårdbutikker med bl.a. frugt og grønt, og den aller største er Fru Møllers Mølleri, hvor hele gården er indrettet med kafferisteri, slagterbutik, bagerbutik, blomsterhandel og restaurant. Økologiens Have er et sikkert hit for have- og naturinteresserede, og børnene kan køre i æseltrukket vogn, lege med klappedyrene, lave mad over bål m.m.

De dejlige badestrande ved Odder er trygge, overskueligt med dejligt sand og lavt vand, så børnefamilier er vilde med at holde ferie her. Ved Saksild Strand ligger Vaffelhuset og Danmarks ældste minigolfbane, og der kan lejes cykler på campingpladsen. Odder by har en charmerende bymidte med butikker og spisesteder, og Skandinaviens største økologiske have ligger i Odder, og er et inspirerende sted for havefolk og naturelskere - og børn. 

Den hyggelige by Odder ligger centralt for børnevenlige strande, gode fiskevande og oplevelser ved østkysten. Området er ideelt til cykelture, og I kan bl.a. cykle til Hou og tage færgen til den bilfri ø Tunø eller Samsø. Begge øer er smukke og I kommer nemt omkring på cykel. 

Mild natur og gode råvarer er kendetegnende for Odder egnen. Gårdbutikkerne, bl.a. Fru Møllers Mølleri, sælger friske varer fra egen avl og produktion, og der er mange gode steder at fange fisk til aftensmaden. Bl.a. ved Dyngby Hage, hvor der også er mange muslinger, eller ved Kysing Næs og havnen i Hou. Herfra kan I tage færgen til Samsø, der er kendt som Danmarks spisekammer.

Er I historieinteresserede, bør I lægge vejen forbi Bjørnkjærs Ruiner 2 km vest for Hou og langhøjen med stenkister fra tidlig bondestenalder i sommerhusområdet ved Rude Strand. I kan også planlægge en tur til Aarhus og besøge Moesgaard Museum og Den Gamle By. AROS, Tivoli Friheden er blot to af Aarhus' andre attraktioner. Egnen har også mange herregårde og godser.

Dine fordele hos Vacasol

Privat sommerhusudlejning Odder: Det største udvalg

Hos os finder du til hver en tid det største udvalg af sommerhuse, og derfor kan du enkelt og sikkert finde et skønt sommerhus Odder privat til leje her på siden. 24 timer i døgnet, hele året rundt. Når du lejer et sommerhus Odder privat gennem os får du altid de fleste private sommerhuse Odder at vælge mellem, den laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Privat udlejning af sommerhus Odder med prisgaranti

Alle sommerhuse som udlejes via Vacasol er dækket ind af vores prisgaranti. Det betyder kort og godt at vi lover dig, at der ikke er ét eneste udlejningsbureau, som udlejer dit foretrukne sommerhus Odder privat til en pris, som er lavere end vores.

Hvis der en sjælden gang alligevel opstår en smutter i vores priskontrol, udbetaler vi dig hele forskellen i prisen. Beløbet bliver indsat direkte på din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos os får du både det største udvalg af private sommerhuse Odder til udlejning og også professionel service. Hvis uheldet er ude, kan du altid rette henvendelse til vores stedlige partner, som står klar til at hjælpe. Det er privat sommerhusudlejning sommerhus Odder med tryghed og sikkerhed.

Book en privat sommerhus Odder hos Vacasol!

Du kan booke dit foretrukne sommerhus Odder til privat udlejning direkte her fra siden. Såfremt der skulle være spørgsmål vedrørende din leje af et privat sommerhus Odder, er du selvfølgelig altid velkommen til at henvende dig til os. Vi besvarer naturligvis gerne dine spørgsmål i forbindelse med privat udlejning af et sommerhus Odder. Privat sommerhusudlejning Odder har kort sagt aldrig været nemmere.

Vi ønsker jer en skøn ferie i det private sommerhus Odder I har udvalgt.

Vælg mellem 301 sommerhuse