Privat sommerhus Norsminde

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt et privat sommerhus Norsminde hos Vacasol.
Vælg mellem 28 sommerhuse
Sommerhus Norsminde_014-30097

Du finder nemt et dejligt sommerhus Norsminde her på siden

Med et privat sommerhus Norsminde til udlejning får du nem adgang til skønne oplevelser. Det er ingen sag at finde frem til det rigtige private sommerhus Norsminde til leje hos Vacasol.

Læs mere om de uforglemmelige oplevelser der venter, og om dine fordele ved at booke et sommerhus Norsminde til privat udlejning hos Vacasol.

Tips til ferieoplevelser i området

Norsminde er et dejligt ferieområde beliggende i naturskønne omgivelser ved kysten i Aarhus Bugt. Her er masser at se på i det lille fiskerleje, fuglereservatet, havnen og stranden. På havnen ligger det berømte ishus, legeplads og petanque bane og en bro, hvorfra børnene kan finde lang tids underholdning i at fange krabber. I fjorden kan I sejle i kajak, og området omkring er godt vandreområde. Her er der masser af spor fra fortiden, bl.a. ruinen af Kysing Kirke, der blev sønderskudt under Svenskekrigene. Kysing Næs og Norsminde Flak er gode fiskesteder - selve fjorden er fredet.

Ferieområdet Norsminde ligger tæt på den charmerende lystbådehavn og fiskerleje, og den dejlige strand har badebro, fint sand og lavt vand, så der er dømt strandtur. Kan I lide at udforske landskabet til fods, er der gode oplevelser i vente i fuglereservatet og rundt om fjorden, hvor naturen vidner om, at der har boet mennesker her i tusindevis af år. I fjorden kan man sejle i kajak, og langs kysten ved Kysing Næs og på Norsminde Flak kan I fange aftensmaden - fisketegn fås på turistkontorene. Norsminde Kro er berømt for sine lækre retter, og under kroen er der indrettet et galleri, hvor lokale kunstnere udstiller. 

Ferie ved Norsminde er et ideelt udgangspunkt for cykelture. De mange gårdbutikker i området sælger egne produkter af bl.a. frugt, grønt, most og specialøl. Ved Odder ligger Økologiens Have, hvor der ud over salg af økologiske produkter, også er skønne haver og oplevelser for børn. I Karensminde Frugtplantage sælges friskpresset æblemost, og I kan selv plukke æbler.

Er I friske på en lidt længere cykeltur og en oplevelse ud over det sædvanlige, kan I tage færgen fra Hou til det bilfri Tunø og til Samsø. Ta' cyklerne med og oplev de to skønne øer. Er I mere til byoplevelser, ligger Aarhus ikke langt væk. Kunstmuseet AROS, Moesgaard Museum og Den Gamle By er alle interessante museer at besøge. I kan evt. kombinere museumsbesøgene med en tur i Marselisborg Dyrepark og Tivoli Friheden og en shoppingtur.

Børnefamilier med lystfiskere, kajaksejlere, mountainbikere og badedyr vil alle begejstres oer Norsminde. Her er en dejlig strand, en skøn lystbådehavn med et berømt ishus, en skøn fjord til sejlads og store skove med populære mountainbikeruter. Shoppere, kunst- og historieinteresserede og legebørn i alle aldre kan glæde sig til at besøge Aarhus. Tivoli Friheden er alle børns drøm, Moesgaard Museum, AROS og Den Gamle By kan fascinere alle aldre, og gågaderne kan tilfredsstille ethvert shoppinggen.

Dine fordele hos Vacasol

Privat sommerhusudlejning Norsminde: Det største udvalg

Hos os finder du altid det største udvalg af sommerhuse, og derfor kan du uden videre finde dit sommerhus Norsminde privat til leje her. Dag ud og dag ind, 365 dage om året. Når du lejer et sommerhus Norsminde privat gennem os får du altid flest private sommerhuse Norsminde at vælge mellem, den laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Privat udlejning af sommerhus Norsminde med prisgaranti

Når du har udvalgt det private sommerhus Norsminde til udlejning, som skal danne rammen om familiens ferie, kan du straks leje den over nettet. Du vil helt automatisk falde ind under Vacasols prisgaranti. Det betyder kort og godt at vi lover dig, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus Norsminde privat til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der på trods af alle forholdsregler alligevel ske en smutter i vores priskontrol, udbetaler vi hele forskellen i prisen. Pengene indsættes direkte på din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos Vacasol får du både det største udbud af private sommerhuse Norsminde til udlejning samt professionel service. Hvis uheldet er ude, har du altid mulighed at kontakte vores lokale partner, som står klar til at hjælpe dig. Det er privat sommerhusudlejning sommerhus Norsminde med tryghed og sikkerhed.

Book en privat sommerhus Norsminde hos Vacasol!

Du kan booke dit foretrukne sommerhus Norsminde til privat udlejning direkte her fra hjemmesiden. Hvis der skulle være spørgsmål i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Norsminde, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os. Vi besvarer naturligvis gerne de spørgsmål der måtte være i forbindelse med privat udlejning af et sommerhus Norsminde. Privat sommerhusudlejning Norsminde har simpelthen aldrig været så nemt.

Vacasol ønsker jer en uforglemmelig ferie i det private sommerhus Norsminde I har udvalgt.

Vælg mellem 28 sommerhuse