Privat sommerhus Mors

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt et privat sommerhus Mors hos Vacasol.
Vælg mellem 164 sommerhuse
Sommerhus Mors_084-L13026

Du finder nemt et dejligt sommerhus Mors her på siden

Et privat sommerhus Mors til udlejning er det perfekte udgangspunkt for de mange, skønne oplevelser som det attraktive ferieområde byder på. Vacasol tilbyder det største udbud af private ferieboliger Mors, så her får du nemt overblik over mulighederne.

Læs mere om de dejlige ferieoplevelser du kan vælge imellem, og om fordelene ved at booke et sommerhus Mors til privat udlejning hos Vacasol.

Tips til oplevelser i området

Mors er et smukt område med uforstyrrede sommerhusområder, børnevenlige strande og et rigt fugle- og dyreliv. Og så er her masser at gå på opdagelse i. F.eks. Herregården Højriis fra 1300-tallet med voldgrave og alt, der hører en herregård til. Moler Museet har en flot samling af fossiler fundet på Mors, og I kan selv finde fossiler ved skrænterne. Måske er I heldige at finde en med et dyr eller en fugl - museet kan hjælpe med at fortælle, hvad der er, I har fundet.

Blandt de dejlige børnevenlige strande på Mors kan nævnes Østerstrand, Sillerslev Strand, Vester Hunnerup og Dragstrup Strand. Her er der lavt vand langt ud og flere steder borde/bænke og toiletter, og især ved Dragstrup og Vester Hunnerup kan I være heldige at finde rav og forstenede søpindsvin.

Jesperhus Blomsterpark er en af Danmarks største ferie- og forlystelsesparker. Her er vandrutsjebaner både inde og ude, en kæmpe legepark med ponyridning, minigolf og meget mere. I Junglezoo går I rundt blandt de fritgående dyr, bl.a. aber, leguaner og papegøjer. Og så er her selvfølgelig massevis af blomster.

Ta' på østerssafari i Limfjorden eller på vandretur langs kysten, til øens højeste punkt Salgjerhøj og den store molerskrænt Hanklit. Begge steder får I en enestående udstigt over Limfjorden helt til Thy. I kan også få indstruktion i at sejle i kajak og tage med på en guided tur på Klosterfjorden. Der er masser af muligheder for en aktiv ferie på Mors.

På Dansk skaldyrscenter kan familiens yngste hygge sig med krabbevæddeløb og røre ved havets fisk og dyr, f.eks. en søstjerne eller en gople. Det er også her, man kan tilmelde sig østerssafari. I kan også opleve det imponerende syn af Mors fra søsiden. Hele sommeren arrangeres der guidede ture med båd rundt om Mors. I vil forbavses over, hvor meget naturen ændrer sig fra nord til syd. 

Dine fordele hos Vacasol

Privat sommerhusudlejning Mors: Det største udvalg

Hos os finder du når som helst det største udvalg af sommerhuse, og derfor kan du uden problemer finde dit sommerhus Mors privat til leje hos os. 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Det giver dig overblik over dine muligheder og sparer dig tid og besvær, at du kan se så mange private sommerhuse på denne ene side.

Privat udlejning af sommerhus Mors med prisgaranti

Alle sommerhuse der udlejes gennem Vacasol falder ind under vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus Mors privat til en lavere pris end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores priskontrol, udbetaler vi dig hele forskellen i prisen. Pengene bliver indsat direkte på din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos Vacasol får du både det største udvalg af private sommerhuse Mors til udlejning og professionel service. Skulle uheldet være ude, har du altid mulighed at kontakte vores stedlige samarbejdspartner, som er klar til at hjælpe dig. Det er privat sommerhusudlejning sommerhus Mors med tryghed og sikkerhed.

Book en privat sommerhus Mors hos Vacasol!

Du kan booke dit foretrukne sommerhus Mors til privat udlejning direkte her fra portalen. Hvis der skulle være spørgsmål i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Mors, er du selvfølgelig velkommen til at henvende dig til os. Vi hjælper dig gerne med at finde frem til svar på dine spørgsmål i forbindelse med privat udlejning af et sommerhus Mors. Privat sommerhusudlejning Mors har kort sagt aldrig været nemmere.

Vacasol ønsker jer en skøn ferie i jeres foretrukne private sommerhus Mors.

Vælg mellem 164 sommerhuse