Privat sommerhus Mols

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt et privat sommerhus Mols hos Vacasol.
Vælg mellem 276 sommerhuse
Sommerhus Mols_090-39020

Du finder nemt et dejligt sommerhus Mols her på siden

Et privat sommerhus Mols til udlejning er det perfekte udgangspunkt for de mange, uforglemmelige oplevelser som det spændende ferieområde byder på. Det er legende let at finde det rigtige private sommerhus Mols til leje her på siden.

Læs mere om de skønne oplevelser du kan vælge mellem, og om fordelene ved at booke et sommerhus Mols til privat udlejning hos os.

Tips til området

Gigantiske ismasser skabte i istiden det smukke landskab i Nationalpark Mols Bjerge. De mange bakker er udfordrende for motionister på cykel og til fods, og udsigten fra de høje bakker er ufattelig smuk. Her er et fantastisk fugle- og dyreliv og planter, der ikke ses andre steder i det nordlige Europa. Så er I til naturoplevelser, er Mols et godt valg.

Mols er et skønt sted at holde ferie. Fuglsø Vig danner smukke rammer om den fine sandstrand. Endnu en smuk badestrand finder I ved Kalø Slotsruin i Kalø Vig. Her er desuden en legeplads og en skov med afmærkede vandrestier. Naturen og historien er vigtige elementer i Nationalpark Mols Bjerge, og i  informationscentrene Karlsladen og Øvre Strandkær kan I lære meget mere om begge dele. Imens kan børnene få fortalt historier om bl.a. fangen på Kalø Slot og lære at finde dyrespor.

Ebeltoft er Djurslands ældste købstad, og man genser et stykke  Danmarkshistorie i de charmerende bindingsværkshuse, brostensbelagte stræder og stokroserne foran husene. Samtidig er byen fylde med spændende butikker, hvor der bl.a. kan købes brugskunst, mode og fødevarer. Fregatten Jylland ligger i Fregathavnen, hvor træskibsværftet, der er specialiseret i at vedligeholde gamle træskibe, ofte har besøg af sjældne skibe som skonnerterne Fulton og Nordkaperen. Det internationalt anerkendte glasmuseum er spændende at besøge. Kig bl.a. ind i det arbejdende værksted og se fremstillingen af brugsting og unika.

Har I børn med på ferie, kommer I nok ikke uden om en dag i  Djurs Sommerland. Sommerlandet er Nordens største, og her finder I Danmarks største rutsjebane og et kæmpe stort vandland blandt de mere end 60 forlystelser. Ree Park Safari og Skandinavisk Dyrepark er også svære at komme uden om - og de er virkelig et besøg værd.

I Kalø Vig finder I en af de dejligste badestrande, hvor der også er legeplads og skov - og naturligvis Kalø Slotsruin. I bunden af Kalø Vig kan I følge duften til Mols Kafferisteri. Se hvordan bønnerne bliver ristet, nyd en kop friskmalet kaffe i kaffebaren og køb bønner med hjem til sommerhuset.

Dine fordele hos Vacasol

Privat sommerhusudlejning Mols: Det største udvalg

Hos os finder du altid det største udvalg af sommerhuse, og derfor kan du enkelt og sikkert finde et passende sommerhus Mols privat til leje her. Alle døgnets 24 timer, 365 dage om året. Når du lejer et sommerhus Mols privat gennem os får du altid flest private sommerhuse Mols at vælge mellem, den laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Privat udlejning af sommerhus Mols med prisgaranti

Uanset hvilket privat sommerhus Mols til udlejning du beslutter dig for, er du med det samme dækket af vores prisgaranti. Det betyder simpelthen at vi lover dig, at der ikke er ét eneste bureau, som udlejer dit foretrukne sommerhus Mols privat til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der mod forventning alligevel forekomme en fejl i vores overvågning af konkurrenternes pris, refunderer vi dig hele forskellen i prisen. Beløbet bliver indsat direkte på din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos os får du ikke kun det største udvalg af private sommerhuse Mols til udlejning, men også professionel service. Hvis uheldet er ude, kan du altid rette henvendelse til vores stedlige samarbejdspartner, som står klar til at hjælpe. Det er privat sommerhusudlejning sommerhus Mols med tryghed og sikkerhed.

Book en privat sommerhus Mols hos Vacasol!

Du kan booke dit foretrukne sommerhus Mols til privat udlejning direkte her fra siden. Såfremt du har spørgsmål vedrørende din leje af et privat sommerhus Mols, er du naturligvis altid velkommen til at henvende dig til os. Vi besvarer gerne dine spørgsmål omkring privat udlejning af et sommerhus Mols. Privat sommerhusudlejning Mols har simpelthen aldrig været så enkelt.

Vi ønsker dig og din familie en rigtig dejlig ferie i det private sommerhus Mols I har udvalgt.

Vælg mellem 276 sommerhuse