Privat sommerhus Marstal

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt et privat sommerhus Marstal hos Vacasol.
Vælg mellem 49 sommerhuse
Sommerhus Marstal_084-M70118

Du finder nemt et dejligt sommerhus Marstal her på siden

Et privat sommerhus Marstal til udlejning giver nem adgang til dejlige oplevelser på ferien. Vacasol tilbyder det største udbud af private ferieboliger Marstal, så her kan du så let som ingenting danne et overblik over dine muligheder.

Læs mere om de dejlige ferieoplevelser der venter, og om dine fordele ved at leje et sommerhus Marstal til privat udlejning på denne side.

Tips til ferieoplevelser i området

Marstal er en utrolig charmerende by på Ærø med skønne gamle huse og stokroser. Byen er en gammel søfartsby, og der er stadigt travl aktivitet på havnen. Her ligger også søfartsmuseet med udstillinger af bl.a. flaskeskibe, modelskibe og grej fra skibe.

På den smalle landtange Erikshale med de historiske badehuse er der hele to dejlige strande, hvor "Lille Hav" i bugten er lavvandet og meget familievenlig. På den anden side af tangen ligger Østersøens dejlige strand. Ved Erikshale finder I også nogle af øens bedste fiskesteder.

Der er fred og ro på Ærø, så spring på cyklerne og ta' på opdagelse på øen og nyd den smukke udsigt over vandet.

Der er mange aktiviteter for børnene på Søfartsmuseet, som de kan hygge sig med, mens de voksne bruger lidt længere tid på udstillingerne. De kan gå på skattejagt, få en tatovering og deres egen søfartsbog og lege på det gode skab Martha i museets gård.

I det rolige lave vand i bugetn "Det lille Hav" er der optimale forhold til vandsport som f.eks. kitesurfing.

Dine fordele hos Vacasol

Privat sommerhusudlejning Marstal: Det største udvalg

Hos Vacasol finder du altid det største udvalg af sommerhuse, og derfor kan du enkelt og sikkert finde dit sommerhus Marstal privat til leje her på siden. Dag ud og dag ind, 365 dage om året. Når du lejer et sommerhus Marstal privat gennem os får du altid de fleste private sommerhuse Marstal at vælge mellem, den laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Privat udlejning af sommerhus Marstal med prisgaranti

Alle sommerhuse der udlejes via Vacasol er dækket ind af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste udlejningsbureau, som udlejer dit foretrukne sommerhus Marstal privat til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der på trods af alle forholdsregler alligevel ske en smutter i vores kontrol af priserne hos de andre udlejningsbureauer, udbetaler vi hele prisforskellen. Beløbet bliver overført direkte til din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos os får du ikke blot det største udvalg af private sommerhuse Marstal til udlejning, men også professionel service. Hvis uheldet er ude, har du altid mulighed for at kontakte vores stedlige samarbejdspartner, som står klar til at hjælpe dig. Det er privat sommerhusudlejning sommerhus Marstal med tryghed og sikkerhed.

Book en privat sommerhus Marstal hos Vacasol!

Du kan booke dit foretrukne sommerhus Marstal til privat udlejning direkte her fra portalen. Hvis der skulle være spørgsmål vedrørende din leje af et privat sommerhus Marstal, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig gerne med at finde frem til svar på de spørgsmål du måtte sidde tilbage med omkring privat udlejning af et sommerhus Marstal. Privat sommerhusudlejning Marstal har simpelthen aldrig været nemmere.

Vi ønsker jer en rigtig dejlig ferie i jeres foretrukne private sommerhus Marstal.

Vælg mellem 49 sommerhuse