Privat sommerhus Marielyst

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt et privat sommerhus Marielyst hos Vacasol.
Vælg mellem 941 sommerhuse
sommerhus marielyst_121-82-0553

Du finder nemt et dejligt sommerhus Marielyst her på siden

Et privat sommerhus Marielyst til udlejning giver nem adgang til uforglemmelige oplevelser på ferien. Vacasol tilbyder det største udvalg af private ferieboliger Marielyst, så her kan du let og enkelt danne et overblik over alle mulighederne.

Læs mere om de skønne oplevelser du kan vælge mellem, og om dine fordele ved at leje et sommerhus Marielyst til privat udlejning hos os.

Tips til ferieoplevelser

Marielyst er et meget populært ferieområde og det største på Falster. Stranden er i særklasse med lavt blåt vand og dejligt fint sand. Marielyst har mange spændende butikker og gallerier samt masser af aktiviteter for legebørn i alle aldre. F.eks. kan I køre Segway og gokart, spille Bumper Boats og minigolf. Der er tre gokartbaner - en for voksne og en for børn og en for de yngste, hvor barn og forælder kører sammen i elbiler.

Den mere end 100 år gamle ferieby Marielyst er et populært midtpunkt i ferielivet på Falster. Stranden er mere end 20 km lang, sandet er hvidt og vandet lavt og blot. Byen har masser af butikker, gallerier og sjov for hele familien, og det store sommerhusområde har knap 1000 huse.

Ferie i Marielyst er ægte badeby idyl. Lige uden for byen ligger den lange hvide strand med marehalmsklædte lave klitter og billedskønt blåt vand. Byen har et godt handelsliv med modebutikker, brugskunst, keramik og meget mere. I Golf & Fun Park er der masser af lege og spille muligheder for alle aldre, og på Gokart banen er der baner for alle aldre. Her kan de store også more sig med paintball.

Holder I ferie ved Marielyst, er der ikke langt til Gedser. Her finder I Det sorte Geomuseum med spændende dyr fra fortiden, flotte mineraler og rav med insekter. I Eskildstrup man I se Europas største krokodille og som det eneste sted i verden alle 23 arter samlet på et sted. Her kan I opleve, når de koldblodige kræ fodres.

Marielyst strand er favoritten på en solskinsdag, men driller vejret, er der mange andre måde at få en god dag på. F.eks. på Gokartbanen i Marielyst, i Det sorte Geomuseum i Gedser, i Legejunglen i Nykøbing F eller i Krokodille Zoo i Eskildstrup.

Dine fordele hos Vacasol

Privat sommerhusudlejning Marielyst: Det største udvalg

Hos os finder du når som helst det største udvalg af sommerhuse, og derfor kan du uden videre finde et skønt sommerhus Marielyst privat til leje her på siden. 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Når du lejer et sommerhus Marielyst privat gennem os får du altid flest private sommerhuse Marielyst at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Privat udlejning af sommerhus Marielyst med prisgaranti

Alle sommerhuse som udlejes via os falder ind under vores prisgaranti. Vi garanterer at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus Marielyst privat til en billigere pris end vores.

Skulle der alligevel forekomme en fejl i vores priskontrol, godtgør vi hele differencen i prisen. Summen overføres direkte til din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos Vacasol får du ikke alene det største udvalg af private sommerhuse Marielyst til udlejning, men også professionel service. Hvis uheldet er ude, har du altid mulighed for at rette henvendelse til vores stedlige partner, som står klar til at hjælpe dig. Det er privat sommerhusudlejning sommerhus Marielyst med tryghed og sikkerhed.

Book en privat sommerhus Marielyst hos Vacasol!

Du kan booke dit foretrukne sommerhus Marielyst til privat udlejning direkte her fra portalen. Såfremt der skulle være spørgsmål vedrørende din leje af et privat sommerhus Marielyst, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os. Vi hjælper gerne med at finde frem til svar på de spørgsmål du måtte sidde inde med omkring privat udlejning af et sommerhus Marielyst. Privat sommerhusudlejning Marielyst har simpelthen aldrig været så enkelt.

Vi ønsker dig og din familie en rigtig dejlig ferie i jeres foretrukne private sommerhus Marielyst.

Vælg mellem 941 sommerhuse