Privat sommerhus Møn

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt et privat sommerhus Møn hos Vacasol.
Vælg mellem 231 sommerhuse
sommerhus møn_130-K30970

Du finder nemt et dejligt sommerhus Møn her på siden

Et privat sommerhus Møn til udlejning er det optimale udgangspunkt for de mange, uforglemmelige ferieoplevelser som venter i det attraktive område. Det er ingen sag at finde det rigtige private sommerhus Møn til leje hos os.

Læs mere om de dejlige oplevelser der venter, og om fordelene ved at booke et sommerhus Møn til privat udlejning hos os.

Tips til oplevelser i området

Møn er en ægte ferieperle med en fantastisk natur, der ikke findes lige andre steder i Danmark. Mest kendt er Møns Klint med de stejle hvide skrænter ud til Østersøen. Møn har hele 140 km kystlinje og masser af skønne badestrande.

Møns Klint er øens vartegn med de smukke hvide skrænter. Ta' med på tur ud på Østersøen fra Klintholm Havn og se herlighederne fra søsiden. Et betagende syn. På strandene ved skrænterne kan I gå på skattejagt efter forsteninger af forskellige havdyr, og i GeoCenter Møns Klint kan I blive meget klogere på bl.a., hvordan landskabet her blev skabt. Geo Centret har også svævebane, naturstier og en 3D biograf, hvor der vises film om dinosaurer.

Stege er en skøn gammel by dateret tilbage til 1200-tallet. Mange smukke gamle bygninger i byen er velbevaret, så det er en idyllisk og historisk oplevelse at besøge den største by på Møn. Ta' på jagt efter forsteninger og rav på stranden ved Møns Klint, besøg Geocenter Møns Klint og se, hvordan landskabet blev skabt og lær om, hvordan små alger og plankton blev til store øgler. I 3D biografen kan I se film om dinosaurer, og på svævebanen og udsigtspunkterne kan I opleve den smukkeste udsigt.

Møn er smukke naturoplevelser og gamle dage på mere end en måde. I GeoCenter Møns Klint bliver man klogere på landskabets og havlivets oprindelse, og på strandene kan I finde forsteninger af f.eks. søpindsvin, blæksprutter og østers. Møns største by Stege stammer tilbage fra 1200-tallet, og blande de mange velbevarede historiske bygninger kan I besøge Stege Kirke, Mølleporten, købmandsgården Hages Gård og toldboden. Trænger I til en tur i bølgen blå, er der et utal af muligheder langs kystens mange skønne badestrande.

Møn er et dejligt sted at holde ferie. Den 140 km lange kystlinje er rig på skønne badestrande og strande, hvor der er gode chancer for at finde forsteninger af fortidens havdyr. Mest kendt er  Møns Klint. Men en højde på op til 130 m og 7 km lang er klinten et helt unikt syn. Ta' med båd fra Store Klinteskov og se det hele fra søsiden. I GeoCenter Møns Klint venter jer spændende oplevelser og fortællinger om fortidens landskaber og dyr.

Dine fordele hos Vacasol

Privat sommerhusudlejning Møn: Det største udvalg

Hos Vacasol finder du altid det største udvalg af sommerhuse, og derfor kan du uden problemer finde et dejligt sommerhus Møn privat til leje hos os. Døgnet rundt, 365 dage om året. Det danner overblik over alle mulighederne og sparer dig for tid og besvær, at du kan se så mange private sommerhuse på denne ene side.

Privat udlejning af sommerhus Møn med prisgaranti

Når du vælger at leje et privat sommerhus Møn hos Vacasol, vil du selvfølgelig falde ind under vores prisgaranti. Vi garanterer at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne sommerhus Møn privat til en billigere pris end vores.

Skulle der mod forventning alligevel forekomme en fejl i vores kontrol af priserne hos de andre udlejningsbureauer, refunderer vi hele prisforskellen. Pengene overføres direkte til din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos Vacasol får du ikke alene det største udvalg af private sommerhuse Møn til udlejning, men også professionel service. Hvis uheldet er ude, kan du altid henvende dig til vores stedlige samarbejdspartner, som står klar til at hjælpe dig. Det er privat sommerhusudlejning sommerhus Møn med tryghed og sikkerhed.

Book en privat sommerhus Møn hos Vacasol!

Du kan booke dit foretrukne sommerhus Møn til privat udlejning direkte her fra portalen. Hvis du har spørgsmål vedrørende din leje af et privat sommerhus Møn, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Vi besvarer selvfølgelig gerne dine spørgsmål omkring privat udlejning af et sommerhus Møn. Privat sommerhusudlejning Møn har kort sagt aldrig været så enkelt og lige til.

Vacasol ønsker jer en uforglemmelig ferie i det private sommerhus Møn I har udvalgt.

Vælg mellem 231 sommerhuse