Privat sommerhus Lemvig

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt et privat sommerhus Lemvig hos Vacasol.
Vælg mellem 207 sommerhuse
Sommerhus Lemvig_343-135

Du finder nemt et dejligt sommerhus Lemvig her på siden

Med et privat sommerhus Lemvig til udlejning får du nem adgang til uforglemmelige ferieoplevelser. Hos os finder du det største udvalg af private ferieboliger Lemvig, så her kan du på en simpel måde danne dig et overblik over dine muligheder.

Læs mere om de dejlige ferieoplevelser der venter, og om dine fordele ved at booke et sommerhus Lemvig til privat udlejning her på siden.

Tips til ferieoplevelser i området

Lemvig er en smuk gammel by ved Limfjorden. Byen ligger i det kuperede terræn helt ud til fjorden, og der er dejlige badestrande helt tæt ved byen. Den hyggelige gågade går i et med havnen, hvor Museet for Religiøs Kunst og en fin legeplads også er at finde. Ved Marinaen lidt nord for byen kan der sejles og surfes, og ved Østhavnen ligger byens nye skaterpark. Ved Gjellerodde lidt nord for byen finder I naturlegepladsen "Bestig Odden". Alt sammen forbundet med bymidten af cykel- og gangstier.

Lemvig er et godt sted at holde ferie med børn. Foruden naturlegepladsen, skaterparken og de øvrige legepladser, er her en svømmehal, badestrande og Tante Andantes Hus, der er et kreativt og sjovt sted for børn, hvor forældrene kan hygge sig i caféen, mens børnene udfolder og morer sig.

Alle strandene ved Lemvig har det eftertragtede Blå Flag. Ud til Limfjorden kan Bremdal, Gjellerodde, Toftum Bjerge og Vinkelhage strande anbefales. Lemvig ligger også kun et smut fra Vesterhavets klitter og brede sandstrande. Her kan Bovbjerg/Ferring strand, Høfde Q ved Fjaltring, Thyborøn og Vejlby Badestrande anbefales. Slut dagen ved havet af med at beundre den smukkeste solnedgang fra toppen af klitterne.

Bovbjerg Fyr ved Ferring er en populær attraktion, der ud over en fantastisk beliggenhed og udsigt byder på udstillinger af kunst, aktiviteter og forfriskninger i caféen og for de modige - en rapellingtur ned ad tårnet.

Kør også en tur til Thyborøn og besøg JyllandsAkvariet og Kystcentret. Begge steder er fantastiske formidlere af viden om havet og naturens kræfter. Ta' med på sælsafari ud i Limfjorden, klap en krabbe, besøg krybdyr zooen, Skildpaddespionens bunkers og kystlegepladsen og tage endnu gladere og klogere hjem efter en dag ved havet.

Dine fordele hos Vacasol

Privat sommerhusudlejning Lemvig: Det største udvalg

Hos Vacasol finder du når som helst det største udvalg af sommerhuse, og derfor kan du let finde dit sommerhus Lemvig privat til leje her. 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Det skaber overblik over de forskellige Lemvig og sparer dig for tid og besvær, at du kan se så mange private sommerhuse på denne ene side.

Privat udlejning af sommerhus Lemvig med prisgaranti

Når du beslutter at leje et privat sommerhus Lemvig hos Vacasol, vil du naturligvis falde under vores prisgaranti. Det betyder kort og godt at vi garanterer dig, at der ikke er ét eneste bureau, som udlejer dit foretrukne sommerhus Lemvig privat til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang alligevel opstå en smutter i vores priskontrol, udbetaler vi hele forskellen i prisen. Pengene vil blive overført direkte til din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos os får du ikke alene det største udvalg af private sommerhuse Lemvig til udlejning, men også professionel service. Skulle uheldet være ude, har du altid mulighed at henvende dig til vores stedlige partner, som står klar til at hjælpe. Det er privat sommerhusudlejning sommerhus Lemvig med tryghed og sikkerhed.

Book en privat sommerhus Lemvig hos Vacasol!

Du kan booke dit foretrukne sommerhus Lemvig til privat udlejning direkte her fra portalen. Hvis du har spørgsmål vedrørende din leje af et privat sommerhus Lemvig, er du naturligvis altid velkommen til at henvende dig til os. Vi hjælper gerne med at finde svar på dine spørgsmål omkring privat udlejning af et sommerhus Lemvig. Privat sommerhusudlejning Lemvig har helt enkelt aldrig været så nemt.

Vacasol ønsker jer en rigtig dejlig ferie i jeres foretrukne private sommerhus Lemvig.

Vælg mellem 207 sommerhuse