Privat sommerhus Langeland

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt et privat sommerhus Langeland hos Vacasol.
Vælg mellem 657 sommerhuse
Sommerhus Langeland_160-E1148

Du finder nemt et dejligt sommerhus Langeland her på siden

Et privat sommerhus Langeland til udlejning er det helt rigtige udgangspunkt for de mange, dejlige oplevelser som det attraktive ferieområde byder på. Det er ingen sag at finde det rigtige private sommerhus Langeland til leje på denne side.

Læs mere om de uforglemmelige oplevelser der venter, og om dine fordele ved at leje et sommerhus Langeland til privat udlejning hos os.

Tips til oplevelser i området

Langeland er et ægte ferieparadis midt i Det Sydfynske Øhav. Der er mange fine sommerhusområder på ferieøen, og langs kysten er der dejlige børnevenlige badestrande og gode fiskepladser. 

Den populære ferieø Langeland har ca. 140 km strande, og blandt de mest børnevenlige er Drejet ved Spodsbjerg, stranden ved Bagenkop Havn og Bellevue ved Rudkøbing. Den langs kystlinje har også mange gode fiskesteder, ikke mindst ud mod Langelandsbæltet, men her er også flere Put & Take søer, hvor familiens yngste også kan være med.

Blandt Langelands spændende seværdigheder er Langelandsfortet, der ligger på øens sydlige del. Fortet, der var en vigtig del af landets forsvar under Den Kolde Krig, er i dag omdannet til museum, hvor I bl.a. kan gå ombord i en ubåd og kigge ind i cockpittet på et MiG-23 fly. Landskabet på Langeland er en attraktion i sig selv med gravhøje, langdysser, skove og hatbakker. På hatbakken Ørnehøj ses store flokke af vilde heste.

Holder I ferie på Langslands nordlige del, kan I se frem til dejlige vandre- og cykelture i det smukke kuperede terræn. På turene rundt i landskabet støder I på flere gravhøje, jættestuer og langdysser. På Langelands Museum kan I se de spændende oldtidsfund som våben, mønter og sølvtøj. Rideskolen Lohalsgaarden arrangerer rideture til stand og skov, og stranden ved Stoense er et skønt sted at tilbringe en dag med familien. 

Tranekær Slot er en af de helt store attraktioner på Langeland. Slotsbyen er unik, da den er bygget som et mini tysk fyrstendømme. Slottet er åbent for guidede ture, Tobaksladen står nyrenoveret, og Slotsmøllen er en hollands vindmølle fra 1846. Der er kunstudstilling i slotsparken med gigantiske værker af danske og udenlandske kunstnere. 

Dine fordele hos Vacasol

Privat sommerhusudlejning Langeland: Det største udvalg

Hos os finder du til hver en tid det største udvalg af sommerhuse, og derfor kan du enkelt og sikkert finde et dejligt sommerhus Langeland privat til leje hos os. Alle døgnets 24 timer, 365 dage om året. Når du lejer et sommerhus Langeland privat gennem os får du altid de fleste private sommerhuse Langeland at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Privat udlejning af sommerhus Langeland med prisgaranti

Når du har fundet frem til det private sommerhus Langeland til udlejning, som skal udgøre rammen om familiens ferie, kan du straks leje den over nettet. Du vil helt automatisk være dækket under vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus Langeland privat til en lavere pris end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores overvågning af konkurrenternes pris, godtgør vi hele prisforskellen. Beløbet bliver indsat direkte på din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos os får du ikke alene det største udvalg af private sommerhuse Langeland til udlejning, men også professionel service. Hvis uheldet er ude, kan du altid kontakte vores lokale samarbejdspartner, som er klar til at hjælpe dig. Det er privat sommerhusudlejning sommerhus Langeland med tryghed og sikkerhed.

Book en privat sommerhus Langeland hos Vacasol!

Du kan booke dit foretrukne sommerhus Langeland til privat udlejning direkte her fra hjemmesiden. Hvis der skulle være spørgsmål vedrørende din leje af et privat sommerhus Langeland, er du selvfølgelig meget velkommen til at henvende dig til os. Vi hjælper dig gerne med at finde svar på dine spørgsmål omkring privat udlejning af et sommerhus Langeland. Privat sommerhusudlejning Langeland har kort sagt aldrig været nemmere.

Vi ønsker dig og din familie en uforglemmelig ferie i det private sommerhus Langeland I har besluttet at booke.

Vælg mellem 657 sommerhuse