Privat sommerhus Løkken

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt et privat sommerhus Løkken hos Vacasol.
Vælg mellem 1.435 sommerhuse
Sommerhus Løkken_121-12-0227

Du finder nemt et dejligt sommerhus Løkken her på siden

Med et privat sommerhus Løkken til udlejning som basis for din ferie, får du nem adgang til uforglemmelige oplevelser. Vacasol tilbyder det største udbud af private ferieboliger Løkken, så her får du nemt overblik over mulighederne.

Læs mere om de uforglemmelige oplevelser du kan vælge imellem, og om fordelene ved at booke et sommerhus Løkken til privat udlejning hos os.

Tips til ferieoplevelser

Løkken er en af de hyggeligste badebyer i Danmark med den brede og lange hvide sandstrand med de 500 små hvide badehuse og adskillige sommerhuse i klitterne. Fiskerne trækker stadigt deres både op på stranden, hvilket skaber en helt særlig stemning. Byen har spændende butikker, hyggelige caféer og restauranter, og der afholdes mange markeder her i løbet af sommeren. Her ved Vesterhavets skønne landskab er der noget for hele familien.

Ved Vesterhavet påvirker naturen i høj grad historien. F.eks. ved Rubjerg Knude, hvor sandflugten hvert år rykker klitten tættere på fyret. For at forhindre fyret i at styrte i havet, satte man det i 2019 på hjul og trillede det 70 meter længere væk fra havet.  I bakkerne uden for Løkken ligger Børglum Kloster med spændende udstiller for både børn og voksne.

En frisk 5 km cykeltur gennem det smukke landskab mod syd så er I ved Family Fun Farm Park i Vittrup. Her er masser af søde klappedyr, som er vant til børn og  gerne må fodres, børnene kan køre en tur i traktorvogne og ride på ponyer. Her er også en skøn legeplads både inde og ude. I sommerferien er der særligt mange aktiviteter for børn.

På stranden i Løkken er der ægte gammeldags feriestemning. 500 små hvide badehuse og fiskekutterne, der trækkes op på stranden, er med til at skabe stemningen. I kan købe friskfangede fisk direkte ved kutterne, eller foretrækker I selv at prøve lykken med fiskestang, kan I bl.a. gøre dette fra molen eller i Løkken Fiskepark.

Løkken strand er en af Danmarks bedste badestrande med hvidt sand og skønne klitter, så langt øjet rækker, og Det Blå Flag, der vidner om fin badevandskvalitet. Skulle vejret ikke være til strandture, kan børnene brænde krudt af i Action House Funcenter, hvor de f.eks. kan bowle, køre i gokarts, spille lasergames og lege i det store legeland. Der er masser af aktiviteter og sjov for børn i alle aldre, primært fra 4 - 12 år.

Dine fordele hos Vacasol

Privat sommerhusudlejning Løkken: Det største udvalg

Hos Vacasol finder du altid det største udvalg af sommerhuse, og derfor kan du uden problemer finde dit sommerhus Løkken privat til leje hos os. 24 timer i døgnet, hele året rundt. Det giver dig overblik over dine muligheder og sparer dig tid og besvær, at du kan se så mange private sommerhuse på denne ene side.

Privat udlejning af sommerhus Løkken med prisgaranti

Når du har udvalgt det private sommerhus Løkken til udlejning, som skal udgøre rammen om jeres ferie, kan du straks leje den direkte over nettet. Du vil automatisk være dækket ind af Vacasols prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste konkurrerende, som udlejer dit foretrukne sommerhus Løkken privat til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang alligevel forekomme en fejl i vores priskontrol, refunderer vi dig hele forskellen i prisen. Pengene bliver overført direkte til din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos os får du ikke kun det største udvalg af private sommerhuse Løkken til udlejning, men også professionel service. Skulle uheldet være ude, har du altid mulighed at henvende dig til vores stedlige partner, som står klar til at hjælpe dig. Det er privat sommerhusudlejning sommerhus Løkken med tryghed og sikkerhed.

Book en privat sommerhus Løkken hos Vacasol!

Du kan booke dit foretrukne sommerhus Løkken til privat udlejning direkte her fra hjemmesiden. Såfremt du har spørgsmål vedrørende din leje af et privat sommerhus Løkken, er du selvfølgelig altid velkommen til at henvende dig til os. Vi hjælper dig gerne med at finde svar på de spørgsmål du måtte have vedrørende privat udlejning af et sommerhus Løkken. Privat sommerhusudlejning Løkken har simpelthen aldrig været så enkelt og lige til.

Vi ønsker dig og din familie en skøn ferie i det private sommerhus Løkken I har bestemt jer for at leje.

Vælg mellem 1.435 sommerhuse