Privat sommerhus Kikhavn

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt et privat sommerhus Kikhavn hos Vacasol.
Vælg mellem 57 sommerhuse
sommerhus kikhavn_130-E11394

Du finder nemt et dejligt sommerhus Kikhavn her på siden

Med et privat sommerhus Kikhavn til udlejning som basis for din ferie, får du nem adgang til skønne oplevelser. Her på siden finder du den største samling af private sommerhuse Kikhavn på ét website, så du kan let finde præcis det private sommerhus Kikhavn til leje, du kunne tænke dig.

Læs mere om de skønne oplevelser der venter, og om fordelene ved at leje et sommerhus Kikhavn til privat udlejning her på hjemmesiden.

Tips til oplevelser i området

Kikhavn er det ældste fiskerleje på Halsnæs med smukke velholde huse og gårde og en charmerende bilfri bymidte. 

Kikhavn er ægte sommerland. Byens gader går direkte ned til den dejlige strand, hvor I kan bade eog hygge jer. Pak evt. en madkurv og gå en tur langs stranden til Hundested, Spodsbjerg Fyr, Fyrgården eller Knud Rasmussens Hus. 

Fra Kikhavn er der kun godt 2 km til Hundested og 3 km til Spodsbjerg Fyr. I Hundested finder I et fantastisk leben på havnen og aktiviteten "klap en fisk". Ved Spodsbjerg Fyr ligger polarforsker Knud Rasmussens Hus som et levende museum med en smuk udsigt ud over vandet.

Familiens lystfiskere kan se frem til gode dage med fiskestang og gummistøvler på ferien ved Kikhavn. Halsnæs har vand på alle sider, og med fisketegnet i hus kan I fiske i Isefjord, Roskilde Fjord, Kattegat og Arresø. Har I yngre børn, der også gerne vil være med, er put & take søerne i Ølsted og Skævinge gode valg.

Har I lovet børnene en tur i Sommerland Sjælland, kan I med fordel tage den lille hyggelige færgetur til Rørvig, hvorfra der kun er et kvarters kørsel til forlystelsen. 

Dine fordele hos Vacasol

Privat sommerhusudlejning Kikhavn: Det største udvalg

Hos os finder du når som helst det største udvalg af sommerhuse, og derfor kan du uden problemer finde dit sommerhus Kikhavn privat til leje her på siden. 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Når du lejer et sommerhus Kikhavn privat gennem os får du altid flest private sommerhuse Kikhavn at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Privat udlejning af sommerhus Kikhavn med prisgaranti

Når du vælger at leje et privat sommerhus Kikhavn hos Vacasol, vil du selvfølgelig være dækket af vores prisgaranti. Det betyder simpelthen at vi står inde for, at der ikke er ét eneste konkurrerende bureau, som udlejer dit foretrukne sommerhus Kikhavn privat til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der mod alle forventninger alligevel opstå en smutter i vores kontrol af priserne hos de andre udlejningsbureauer, refunderer vi hele prisforskellen. Beløbet vil blive overført direkte til din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos os får du både det største udbud af private sommerhuse Kikhavn til udlejning samt professionel service. Hvis uheldet er ude, kan du altid kontakte vores lokale partner, som er klar til at hjælpe dig. Det er privat sommerhusudlejning sommerhus Kikhavn med tryghed og sikkerhed.

Book en privat sommerhus Kikhavn hos Vacasol!

Du kan booke dit foretrukne sommerhus Kikhavn til privat udlejning direkte her fra hjemmesiden. Hvis du har spørgsmål vedrørende din leje af et privat sommerhus Kikhavn, er du naturligvis meget velkommen til at rette henvendelse til os os. Vi besvarer naturligvis gerne dine spørgsmål omkring privat udlejning af et sommerhus Kikhavn. Privat sommerhusudlejning Kikhavn har helt enkelt aldrig været nemmere.

Vacasol ønsker jer en uforglemmelig ferie i det private sommerhus Kikhavn I har besluttet at booke.

Vælg mellem 57 sommerhuse